- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Bende çok uğraştım da çok şükür olduAynen cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok uğraştım da çok şükür olduAynen cnm
Annem olunca istediğim gibi tepki veriyorum da kayınvalide daha çok strese sokar iyi demişsin canımBenım de tam tersi annem hıc sormaz, arada bı bebek yeleği gorurmus onları alırmıs, torun ıstedıgını oyle bellı edıyor, ama kaynanaya sancım var diyorum yine mi adet oldun dıye tepki aldım, en son yeter artık diye sert konustum, daha da sormadı.. Dusukten sonra hemen beklemesin dıye de 6 ay korunma, sonrası kısmet dedım
Bende kızımı kaybettiğimden beri yumurtlamayi doğru düzgün anlayamıyorum diyorum acaba olmuyo mu yumurtlama ağrım oluyor ara araİşte bilemiyoruz ki bu ay bi bakayım nasıl olacak testlerde
Ben girecegime o girsin dedimAnnem olunca istediğim gibi tepki veriyorum da kayınvalide daha çok strese sokar iyi demişsin canım
Ben bi ay test yaptım canım koyulaşıyodu hafiften yumurtladım diyip geçiyordum bazen şeffaf akıntım da oluyordu ama 6aydır olmayınca doktora gittim doktorda yumurtalar küçük büyümez deyip ilaç verince boşa kürek çektiğimi anladımBende kızımı kaybettiğimden beri yumurtlamayi doğru düzgün anlayamıyorum diyorum acaba olmuyo mu yumurtlama ağrım oluyor ara ara
Benim 4.adetim ama ilk kez düzenli geldi hele ilk 2 adetimde hep ara kanama yaşadım resmen 2 ay sürekli kanamam oldu.. Senin 6 ay mi oldu bebeğini kaybettiğinBen bi ay test yaptım canım koyulaşıyodu hafiften yumurtladım diyip geçiyordum bazen şeffaf akıntım da oluyordu ama 6aydır olmayınca doktora gittim doktorda yumurtalar küçük büyümez deyip ilaç verince boşa kürek çektiğimi anladım
Çok şükür ailemden ve eşimin ailesinden uzağız soran eden kimse yokBizi de strese sokuyolar evet daha kolay olur belki hamielik kurtajdan sonra ama nasip herşey Rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak.. Ah bi anlasalar bizi..
Canım benimde 3. Adette düzene girdi. Evet haziranda kürtaj oldum 7ay olmuş hattaBenim 4.adetim ama ilk kez düzenli geldi hele ilk 2 adetimde hep ara kanama yaşadım resmen 2 ay sürekli kanamam oldu.. Senin 6 ay mi oldu bebeğini kaybettiğin
Bende düşüklerimi kimyasal gebelik diyordum. İdrar testinde pozitif görürdüm değerimde artardı adetten 10-15 gün geçtikten sonra tam kese görmeye gidecekken düşük olurdu 10 gün kadar parçalı kanama olurdu bel kasık ağrısından ayağa kalkamazdım. Doktor dediki sen normal hamile kalıp düşük yapıyorsun rahim şeklinde biraz bozukluk vardı histeroskopi oldum. İnşallah tüp bebek tedavim hayırlı sonuçlanırBenim hamileliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren kanamam vardı. Progestana rağmen geçmedi. Artık bebeğin sağlıklı olmadığı anlaşılınca doktor kürtaj önerdi ama ben ailemin yanına gidecektim orda olurum dedim. Progestanı bıraktıktan 5 gün sonra kürtaja gerek kalmadan adet ağrım başladı. Çok büyük bir parça düşürdükten sonra 10 gün kadar normal kanamam devam etti ama bel ağrım kaldı
İnşallah en kısa zamanda Allah hayırlısıyla kucağımızı doldururBende düşüklerimi kimyasal gebelik diyordum. İdrar testinde pozitif görürdüm değerimde artardı adetten 10-15 gün geçtikten sonra tam kese görmeye gidecekken düşük olurdu 10 gün kadar parçalı kanama olurdu bel kasık ağrısından ayağa kalkamazdım. Doktor dediki sen normal hamile kalıp düşük yapıyorsun rahim şeklinde biraz bozukluk vardı histeroskopi oldum. İnşallah tüp bebek tedavim hayırlı sonuçlanır
Size hep dua ediyorum en kısa zamanda sizde bu müjdeli haberi paylaşıcaksınız biliyorum inanıyorum
Pek giremiyorum artık arada bir bakabiliyorum canımm iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok iyi gidiyor perşembe kalp atışına çağırdı inşallah duymak nasip olur heyecanlıyım :)Katre-i Matemm nasılsın?hamişlerimiz nerde
Onlar hiç susmaz bana tüp bebeğe başla diyen oldu 4 ay olmayınca salla ballaIns cnm. Benim teyzeler konuşmaya basladi malesef beni strese sokuyolar.. 3 buçuk ay oldu daha yok mu bebek diyolar dedim durun daha nasip kismet..
Inşallah bu kotu hatıralar geride kalır. Bebişin sağlıkla gelir biz de burda dert yerine mutluluğu paylaşırız.Bende düşüklerimi kimyasal gebelik diyordum. İdrar testinde pozitif görürdüm değerimde artardı adetten 10-15 gün geçtikten sonra tam kese görmeye gidecekken düşük olurdu 10 gün kadar parçalı kanama olurdu bel kasık ağrısından ayağa kalkamazdım. Doktor dediki sen normal hamile kalıp düşük yapıyorsun rahim şeklinde biraz bozukluk vardı histeroskopi oldum. İnşallah tüp bebek tedavim hayırlı sonuçlanır
Kürtaj sonrası bel ağrım hemen geçmedi hatta yenı yenı hareketlenmeye başladım normal bi durum galibaBende teni başladı canım. Hiç bişeyde fayda etmiyo masaj sıcak su. Inşallah geçer bi an önce.
Haklısın cnm biz eşimle karar verdik yaza kadar dneicez sonra gideriz doktoruma baslar tedaviye.Onlar hiç susmaz bana tüp bebeğe başla diyen oldu 4 ay olmayınca salla balla
Olabilir canım. Sizde de olduğuna göre normal olsa gerek. Bisey bitiyor bişey başlıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.Kürtaj sonrası bel ağrım hemen geçmedi hatta yenı yenı hareketlenmeye başladım normal bi durum galiba
Hepimiz paylaşırız İnşallah canım benim ❤Inşallah bu kotu hatıralar geride kalır. Bebişin sağlıkla gelir biz de burda dert yerine mutluluğu paylaşırız.
İlişki icin erken olmuş kişiye göre değişir kanama günü ama benim bildiğim 15 20 gün vücudun dinlenmesi lazimKızlar yaşayanlardan bilgi almak istedim. 5 ocakta kanamam başladı, 6.haftada düşük yaptım. Doktor kürtaja gerek yok içerde pıhtılar var hala ama kendi kendine atarsın dedi. Dün hiç kanamam olmadı, sadece kahverengi leke geliyordu peçeteyle sildiğimde o kadar.. Sonra bugün ilişkiye girdik tuvalete gittiğimde birden kan rengi kıpkırmızı oldu yeniden. Kanamanız düşükte ne kadar sürdü acaba? İlişki için erken mi davrandık bişey oldu diye korktum. Yarın randevum var zaten ama bi sorayım size istedim