Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az kaldı azzz, yıne gelecek o guzel zamanlar
Ins cnm. Benim teyzeler konuşmaya basladi malesef beni strese sokuyolar.. 3 buçuk ay oldu daha yok mu bebek diyolar dedim durun daha nasip kismet..

Yaaa ınsallah hepımız yenıden hamıle kalırız, sizlerin de duasıyla

Sessiz takipteyim arkadaşlar dayanamadım yazayım dedim. Bana ilk hamileliğimde hem doktorum söylemişti yememem gerekenler arasında hem de internetten araştırmıştım. Evet yemeseniz daha iyi olur ya da nefsinizi köreltmek adına azcık yiyin çünkü civadan dolayı tavsiye edilmiyor gebelikte. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ben de internetten araştırdım yememem gerektiği yazıyordu ama eşim yesin bari napalım

Ben kaynanaya 6 ay korunma onerdı dedım walla, Allahım gunah yazmasın ama dedim
Bende dedim anneme soran olursa korunuyolar doktor öyle demiş de dedim. Napalım cnm yoksa stres olcaz daha çok

Aynen herkes bi beklentiye giriyor
Bizi de strese sokuyolar evet daha kolay olur belki hamielik kurtajdan sonra ama nasip herşey Rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak.. Ah bi anlasalar bizi..

Bizi de strese sokuyolar evet daha kolay olur belki hamielik kurtajdan sonra ama nasip herşey Rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak.. Ah bi anlasalar bizi..
Evet bi de o durum var, herkes dusukten hemen sonra hamıle kalınıyor dıye soyluyor, ya kalmazsak, ya gecıkırse.. Her geciken ay da nıye nıye nıye diyip kendımızi strese sokmaktansa boyle pembe bi yalan cazip geldi.. Allahım günah yazmasın

İyi yapmışsın cnm bencede. Sorma ya bende diyorum tamam kalan kalıyor ama 1 sene sonra kalan var daha uzun bekleyen de var.. Ne şanslı istediği zaman hamielk kalıp sağlıkla kucağına alanlar.. Ah bi bilseler mucizelerinin kıymetini..

Canım banada yeme demişti doktor hamileyken ton balığını

Günaydın kızlar . Sohrab canım sonunda adet oldum 7 gün gecikmeli (kullandığım ilaçtan dolayı) yeni bat : 7şubat olarak güncelleyebilirsin Bu ay klomen kullanacağım için heyecanlıyım ilk defa bi adetme bu kadar sevindim İnşallah hayırlısı ile ilk kullanımda işe yarar dua edin kızlar

Ay hadi inşallah ilk ve son kullanışın olur

İnsallahh cnmm çatlatma iğnesi de kullanacaksın deil mi?

Bende deniyoruz bakalım olmadı daha dedim kaynanam evet niye olmadı ki hala dedi ? Yani kötü niyetli değil ama Bende keşke korunuyoruz daha deseydim gerçi 6ay oldu benim
Aslında biliyo musun onlar da tek basına dusunmuyorlar bu hasta dusuncelerı, ben şahit oldum Bı kere kaynanamın biriyle konusmasına, cocukları var mı dedi telefondaki kısı, kadın ne dıyecegını bilemedi, yok ıste tayını beklediler yok ev tasıdılar.. Sonra o da bana sarıyordu..

Kadir kıymet bılmeyenlerı, haberlerden izliyoruz işte

Aynen ya komşuları ,arkadaşları vs soranlar oldukça ne diyeceğini bilemiyor bana annem her ay sorar ama kayınvalidem öyle sormaz pek bi kere konuştuk annemde artık torun istediği için sağolsun her ay soruyor

İnsallahh cnmm çatlatma iğnesi de kullanacaksın deil mi?
Onu kontrole gidince görücem canım normalde vermedi. Ben ynede ovulasyon testi aldım belki öncesinde yumurtlama yaşarım diye bir de ben daha önce kullandım hiç ikisi aynı koyulukta olmamıştı demekki yumurtalaırm tam büyümüyordu bende oldu sanıyorum bide klomenle bakıcam naısl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…