Ins cnm. Benim teyzeler konuşmaya basladi malesef beni strese sokuyolar.. 3 buçuk ay oldu daha yok mu bebek diyolar dedim durun daha nasip kismet..Az kaldı azzz, yıne gelecek o guzel zamanlar
YaaaAy biliyor musunuz benim sürekli aklımdasınız, topikten çıkamıyorum kim ne yaptı acaba nasıl geçiyor diyeO yüzden dualarımdasınız gerçekten Hepinizi çok seviyorum, inşAllah dilediğiniz hayırlı şeyler hep gerçek olur
Ben kaynanaya 6 ay korunma onerdı dedım walla, Allahım gunah yazmasın ama dedimIns cnm. Benim teyzeler konuşmaya basladi malesef beni strese sokuyolar.. 3 buçuk ay oldu daha yok mu bebek diyolar dedim durun daha nasip kismet..
Sessiz takipteyim arkadaşlarAy çok iyi hatırlattın ton balığı mevzusunuEvde efsane bir ton balığı var içim gidiyor ama internette az miktarda civa içerebileceği yazıyor yiyemiyorum kaç gündür, bir fikrin var mı bu konuda acaba?
Ben de internetten araştırdım yememem gerektiği yazıyordu ama eşim yesin bari napalımSessiz takipteyim arkadaşlardayanamadım yazayım dedim. Bana ilk hamileliğimde hem doktorum söylemişti yememem gerekenler arasında hem de internetten araştırmıştım. Evet yemeseniz daha iyi olur ya da nefsinizi köreltmek adına azcık yiyin çünkü civadan dolayı tavsiye edilmiyor gebelikte. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende dedim anneme soran olursa korunuyolar doktor öyle demiş de dedim. Napalım cnm yoksa stres olcaz daha çokBen kaynanaya 6 ay korunma onerdı dedım walla, Allahım gunah yazmasın ama dedim
Aynen herkes bi beklentiye giriyorBende dedim anneme soran olursa korunuyolar doktor öyle demiş de dedim. Napalım cnm yoksa stres olcaz daha çok
Bizi de strese sokuyolarAynen herkes bi beklentiye giriyor
Evet bi de o durum var, herkes dusukten hemen sonra hamıle kalınıyor dıye soyluyor, ya kalmazsak, ya gecıkırse.. Her geciken ay da nıye nıye nıye diyip kendımızi strese sokmaktansa boyle pembe bi yalan cazip geldi.. Allahım günah yazmasınBizi de strese sokuyolarevet daha kolay olur belki hamielik kurtajdan sonra ama nasip herşey Rabbim ne zaman dilerse o zaman olucak.. Ah bi anlasalar bizi..
İyi yapmışsın cnm bencede. Sorma ya bende diyorum tamam kalan kalıyor ama 1 sene sonra kalan var daha uzun bekleyen de var.. Ne şanslı istediği zaman hamielk kalıp sağlıkla kucağına alanlar.. Ah bi bilseler mucizelerinin kıymetini..Evet bi de o durum var, herkes dusukten hemen sonra hamıle kalınıyor dıye soyluyor, ya kalmazsak, ya gecıkırse.. Her geciken ay da nıye nıye nıye diyip kendımızi strese sokmaktansa boyle pembe bi yalan cazip geldi.. Allahım günah yazmasın
Canım banada yeme demişti doktor hamileyken ton balığınıAy çok iyi hatırlattın ton balığı mevzusunuEvde efsane bir ton balığı var içim gidiyor ama internette az miktarda civa içerebileceği yazıyor yiyemiyorum kaç gündür, bir fikrin var mı bu konuda acaba?
Bende deniyoruz bakalım olmadı daha dedim kaynanam evet niye olmadı ki hala dedi ? Yani kötü niyetli değil ama Bende keşke korunuyoruz daha deseydimAynen herkes bi beklentiye giriyor
Ay hadi inşallah ilk ve son kullanışın olurGünaydın kızlar .Sohrab canım sonunda adet oldum 7 gün gecikmeli (kullandığım ilaçtan dolayı) yeni bat : 7şubat olarak güncelleyebilirsin Bu ay klomen kullanacağım için heyecanlıyım ilk defa bi adetme bu kadar sevindim İnşallah hayırlısı ile ilk kullanımda işe yarar dua edin kızlar
İnsallahh cnmmGünaydın kızlar .Sohrab canım sonunda adet oldum 7 gün gecikmeli (kullandığım ilaçtan dolayı) yeni bat : 7şubat olarak güncelleyebilirsin Bu ay klomen kullanacağım için heyecanlıyım ilk defa bi adetme bu kadar sevindim İnşallah hayırlısı ile ilk kullanımda işe yarar dua edin kızlar
Aslında biliyo musun onlar da tek basına dusunmuyorlar bu hasta dusuncelerı, ben şahit oldum Bı kere kaynanamın biriyle konusmasına, cocukları var mı dedi telefondaki kısı, kadın ne dıyecegını bilemedi, yok ıste tayını beklediler yok ev tasıdılar.. Sonra o da bana sarıyordu..Bende deniyoruz bakalım olmadı daha dedim kaynanam evet niye olmadı ki hala dedi ? Yani kötü niyetli değil ama Bende keşke korunuyoruz daha deseydimgerçi 6ay oldu benim
Kadir kıymet bılmeyenlerı, haberlerden izliyoruz işteİyi yapmışsın cnm bencede. Sorma ya bende diyorum tamam kalan kalıyor ama 1 sene sonra kalan var daha uzun bekleyen de var.. Ne şanslı istediği zaman hamielk kalıp sağlıkla kucağına alanlar.. Ah bi bilseler mucizelerinin kıymetini..
Aynen ya komşuları ,arkadaşları vs soranlar oldukça ne diyeceğini bilemiyor bana annem her ay sorar ama kayınvalidem öyle sormaz pek bi kere konuştuk annemde artık torun istediği için sağolsun her ay soruyorAslında biliyo musun onlar da tek basına dusunmuyorlar bu hasta dusuncelerı, ben şahit oldum Bı kere kaynanamın biriyle konusmasına, cocukları var mı dedi telefondaki kısı, kadın ne dıyecegını bilemedi, yok ıste tayını beklediler yok ev tasıdılar.. Sonra o da bana sarıyordu..
Onu kontrole gidince görücem canım normalde vermedi. Ben ynede ovulasyon testi aldım belki öncesinde yumurtlama yaşarım diye bir de ben daha önce kullandım hiç ikisi aynı koyulukta olmamıştı demekki yumurtalaırm tam büyümüyorduİnsallahh cnmmçatlatma iğnesi de kullanacaksın deil mi?
İnşallah canımmAy hadi inşallah ilk ve son kullanışın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?