- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 30
Bende annen usülü yaparım.Direk çiğden kavuruyorum, suyunu cekınce de yumurtasını kırıyorum.. Annem daha degısık yapıyor, önce haslıyor, sonra salca sogan yumurta ustune ıspanagı koyuyor
Benim yaptigimda da gıtmıyor vitaminler, kendı suyunda psııyorBende annen usülü yaparım.Su kaynatıp üzerine döküyorum artık haşlamıyorum vitamini gitmesin diye sonra süzdürüp salça vs...
Ben de tam olarak öyle yapıyorum zaten çok üşeniyorum onu yıkamaya, sirkeli suda beklesin en azından diyorumBen sabah dograyıp aksama kadar Sirkeli suda bekletiyorum
Yok kuzum gayet iyiyim, akşam üzerine doğru bir şişlik oluşuyor ama midem henüz bulanmadı çok şükürSen bol bol ye bebişin ihtiyacı var.Miğde bulantıların başladı mı canım?
İştahın bu aralar artarda artar miden bulandığında bulamazsın bu iştahınıBen de tam olarak öyle yapıyorum zaten çok üşeniyorum onu yıkamaya, sirkeli suda beklesin en azından diyorum
Yok kuzum gayet iyiyim, akşam üzerine doğru bir şişlik oluşuyor ama midem henüz bulanmadı çok şükürSürekli yiyorum, aşırı iştahlandım bu ara
Bulanmaması senin için çok iyi ama daha erken 7.haftadan itibaren başlıyo gibi.İnşAllah hiç yaşamazsın.Hamileliğinin tadını çıkar faydalı şeylerden ye,iç canımBen de tam olarak öyle yapıyorum zaten çok üşeniyorum onu yıkamaya, sirkeli suda beklesin en azından diyorum
Yok kuzum gayet iyiyim, akşam üzerine doğru bir şişlik oluşuyor ama midem henüz bulanmadı çok şükürSürekli yiyorum, aşırı iştahlandım bu ara
Ay çok iyi hatırlattın ton balığı mevzusunuİştahın bu aralar artarda artar miden bulandığında bulamazsın bu iştahınıbende yeni hamile olduğumu öğrendiğimde geceleride acıkırdım o kadar iştahlıydımki hatta bir sürü ton balığı almıştım acıktığım vakit hemen yerim diye 1 hafta sonra ton balığın kutusunu gördüğümde bile midem bulanırdı
Yaaa ben de bulansa da azcık kilo versem bari diyordum, benim tanıdığım -2 kilo ile doğurdu, ona baya imrenmiştimBulanmaması senin için çok iyi ama daha erken 7.haftadan itibaren başlıyo gibi.İnşAllah hiç yaşamazsın.Hamileliğinin tadını çıkar faydalı şeylerden ye,iç canımBenim gebeliklerim bulantılı geçiyo kabus gibi .
Ohh yarasın bebiseBen de tam olarak öyle yapıyorum zaten çok üşeniyorum onu yıkamaya, sirkeli suda beklesin en azından diyorum
Yaa bosver bulanmasın cok kotu bısey, hayattan soguyor insan, bende sadece 1 hafta bulantı ve kusma oldu 3 kılo vermıstım ama o bir hafta ıskence gıbıydıYaaa ben de bulansa da azcık kilo versem bari diyordum, benim tanıdığım -2 kilo ile doğurdu, ona baya imrenmiştim
Aynen berbat bişey, hayattan soğutuyo ciddenYaa bosver bulanmasın cok kotu bısey, hayattan soguyor insan, bende sadece 1 hafta bulantı ve kusma oldu 3 kılo vermıstım ama o bir hafta ıskence gıbıydı
Çok fazla tüketmemeli diye okumuştum konserve ton balığının taze ton balığından daha az civa içerdiğini okumuştum ama nefsini köreltmek için az miktarda yiyebilirsinAy çok iyi hatırlattın ton balığı mevzusunuEvde efsane bir ton balığı var içim gidiyor ama internette az miktarda civa içerebileceği yazıyor yiyemiyorum kaç gündür, bir fikrin var mı bu konuda acaba?
2-3 gündür hiç boş durmadım. Her gün yürüyüş limon suyu spor derken biraz önce baktım eski kiloma dönmüşüm çok şükür aldığım 2 kiloyu vermişimYaa bosver bulanmasın cok kotu bısey, hayattan soguyor insan, bende sadece 1 hafta bulantı ve kusma oldu 3 kılo vermıstım ama o bir hafta ıskence gıbıydı
İnşallah transfere kadar kilo vermeye çalışacağımYaa bosver bulanmasın cok kotu bısey, hayattan soguyor insan, bende sadece 1 hafta bulantı ve kusma oldu 3 kılo vermıstım ama o bir hafta ıskence gıbıydı
Maşallahh, ne guzel hemen verebiliyorsun, ben de ınsulın direnci oldugu ıcın bıraz yavas verebiliyorum2-3 gündür hiç boş durmadım. Her gün yürüyüş limon suyu spor derken biraz önce baktım eski kiloma dönmüşüm çok şükür aldığım 2 kiloyu vermişim
Bebekte once mıAynen berbat bişey, hayattan soğutuyo ciddenbu yüzden sadece 8,9 kilo almıştım.
Yok canım hamileliğim boyunca demek istemiştimBebekte once mı
Ayyyy yiyorum hepsini vallaOhh yarasın bebisebol bol ciğ kuruyemıs ye, sütünü yumurtan ye, beyin gelişimi baslıcak artık yavas yavas
Ben de öyle okudum bir yerde ama, yine de şüpheci davrandım. Haklısın, nefsimi köreltmem lazımÇok fazla tüketmemeli diye okumuştum konserve ton balığının taze ton balığından daha az civa içerdiğini okumuştum ama nefsini köreltmek için az miktarda yiyebilirsin
1 senedir 73 kilodaydım 73 takıldım kaldım bakalım yine verebilsemMaşallahh, ne guzel hemen verebiliyorsun, ben de ınsulın direnci oldugu ıcın bıraz yavas verebiliyorum
Benim de öyle malesef lavabonun önünden bile geçemiyorum bulantıdan. Yavrularımız gelsinde sağ salim katlanırız biz her türlü zorluklaraBulanmaması senin için çok iyi ama daha erken 7.haftadan itibaren başlıyo gibi.İnşAllah hiç yaşamazsın.Hamileliğinin tadını çıkar faydalı şeylerden ye,iç canımBenim gebeliklerim bulantılı geçiyo kabus gibi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?