Gebeliğe Hazırlık Düşük Sonrası Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 haftalık kalbi durmuş bebeğimde oksapar 4000 lik ve 100 mg coraspin kullandım mthfr c677 homozigot. Ama aktif kanama oldu 2 kere. Proluton depot vurulduğum gece kalktım yoğun kanamayla parçalar düştü. 20 gün sonra lekelenme bitsin diye yine proluton depot vuruldum yine yoğun kanama oldu.rahimde kan birikmiş coraspin kullandığım için oldumu bilmiyorum. Artık kan sulandırıcıyı ne kadar dozda kullanıcağımida bilmiyorum. :KK43:
Aslinda iyi bir perinatolog gebeligin her asamasinda yardimci olacaktir

Merhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım 🙏🏻
Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım da var, insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻
@medusasli
@merve_1
@Merveun
@polis ama umutsuz vaka
Bende burada yerimi alayım o zaman🎈 24 Kasım'da kürtaj oldum, kalp atışı 9. Haftada durmuş haberimiz olmamış. Kürtajdan 8 gün sonra doktora gittim. Bir 15 gün daha pıhtı gelebilir dedi. Ve dediği gibi hâlâ az az birşeyler geliyor. Bize 3 ay korunun,yaşına göre yumurta rezervi az belki o yüzden de düşük olmuş olabilir dedi. Bu uç ay için beslenme listesi verdi. Ama yumurta rezervi ile ilgili söylediği şeyin geçici olduğunu düşünüyorum. Çünkü zaten kürtaj öncesi,kürtaj zamanı vs derken yeterince sağlık sorunu ve stres yaşadım.

Biz de şubat sonrası tekrar doktora gidip ona göre yol alacağız. İnşallah hepimiz için en hayırlı olan olur🌸

Bende burada yerimi alayım o zaman🎈 24 Kasım'da kürtaj oldum, kalp atışı 9. Haftada durmuş haberimiz olmamış. Kürtajdan 8 gün sonra doktora gittim. Bir 15 gün daha pıhtı gelebilir dedi. Ve dediği gibi hâlâ az az birşeyler geliyor. Bize 3 ay korunun,yaşına göre yumurta rezervi az belki o yüzden de düşük olmuş olabilir dedi. Bu uç ay için beslenme listesi verdi. Ama yumurta rezervi ile ilgili söylediği şeyin geçici olduğunu düşünüyorum. Çünkü zaten kürtaj öncesi,kürtaj zamanı vs derken yeterince sağlık sorunu ve stres yaşadım.

Biz de şubat sonrası tekrar doktora gidip ona göre yol alacağız. İnşallah hepimiz için en hayırlı olan olur🌸
Hosgeldın cnm, ınsallah burdan bebeklerımzle ayrılıp anneler topıgıne gecıs yaparız 🥰🙏🏻 senın de yakın zamanda olmus dusugu, Allahım sana da sabır versın, kac haftalıkken kurtaj oldun?

Hosgeldın cnm, ınsallah burdan bebeklerımzle ayrılıp anneler topıgıne gecıs yaparız 🥰🙏🏻 senın de yakın zamanda olmus dusugu, Allahım sana da sabır versın, kac haftalıkken kurtaj oldun?
Biz 11-12 hafta diye düşünürken,ikili test zamanı acaba cinsiyet az da olsa belli olur mu yorumları yapıyorduk. Randevuya uç gün kala çok az bir kan gelince içimiz rahat etmedi gittik. Bebeğin kalbi 9. Haftası durmuş. Haliyle 9 Haftalık kürtaj oldum.

Doktorum hamile kalırsan zaten pıhtı riskini göz önüne alacağız dedi. İlk gebelikte olur vs dedi ama insan tekrar olur mu diye de korkmuyor değil.

İnşallah hepimiz ilerde buraya bakıp vay ve o zamanlar ne stres ne kafa karılışıklığı yaşamışız deriz 🙏🌸

Hoş geldin cnm aramıza❤

Biz 11-12 hafta diye düşünürken,ikili test zamanı acaba cinsiyet az da olsa belli olur mu yorumları yapıyorduk. Randevuya uç gün kala çok az bir kan gelince içimiz rahat etmedi gittik. Bebeğin kalbi 9. Haftası durmuş. Haliyle 9 Haftalık kürtaj oldum.

Doktorum hamile kalırsan zaten pıhtı riskini göz önüne alacağız dedi. İlk gebelikte olur vs dedi ama insan tekrar olur mu diye de korkmuyor değil.

İnşallah hepimiz ilerde buraya bakıp vay ve o zamanlar ne stres ne kafa karılışıklığı yaşamışız deriz 🙏🌸
Bugun ben de sabah agladım o yuzden bugun 12+1 hafta olacaktı devam etseydi 😔 Baska heycanlarımız olacaktı..
Dun onu konustuk 2010 yılından konulara denk geldim hep, bızım konunun da 2030 da okunduğunu varsyaıp cocukların 10 yasında olacagını düşündük❤️insallah cok aratmaz Rabbım

Bugun ben de sabah agladım o yuzden bugun 12+1 hafta olacaktı devam etseydi 😔 Baska heycanlarımız olacaktı..
Dun onu konustuk 2010 yılından konulara denk geldim hep, bızım konunun da 2030 da okunduğunu varsyaıp cocukların 10 yasında olacagını düşündük❤️insallah cok aratmaz Rabbım
Ah canım eskileri hatırladıkça insanın canı yanar. Ben de her gün düşünüyorum temmüzde kürtaj olan bebeğim şimdi 7 ayı tamamlamış olmalıydı :cry: İnşallah bu sefer Rabbim kavuştursun yavrularımıza :anne:

Merhaba kızlar,
Ben de temmuzda 10 haftalıkken bir düşük yaşadım. 8.haftada gelişimi durmuştu bebeğimin. Kürtaj olduktan bir hafta sonra doktorum muayene etti ve temiz olduğunu söyledi ultrasonla bakınca. Şimdi tekrardan gebelik istiyorum. Ancak korunmayı bırakmadan evvel tekrardan doktor kontrolüne gitmeli miyim sizce? Yoksa direk korunmayı bıraksam mı? O konuda bi muallak yaşıyorum şu an.

X