13 gün oldu canım bana doktor öyle birşey demedi unutmuşta ola bilir ama biz denemeye başladık inşallah hayırlısı olur Rabbim tüm kaybedenlere sağlıklısını nasip etsin inşallah
Bende gecirdim ama henüz hamile kalamadimArkadaşlar öncelikle merhaba düşük sonrasi aklima takilan bir kac sey var . Bir tane kimyasal gebelik gecirdim hemen hamilr kalmak istiyorum Allah izin verirse benim durumda olan arkadaslar varsa mesaj okuyan cevap verebilir mi danismak istedigim seyler var
Nekadar oldu gecireli peki sizinBende gecirdim ama henüz hamile kalamadim
3 ay oldu canim seninNekadar oldu gecireli peki sizin
Ben nisan 3 de dusuk yaptığı mi ogrendim 20 gun falan sürdü kanamam. Sen düşükten sonra ilk adetini ne zaman oldun canim bide doktor korunman gerekiyor falan dedimi sana3 ay oldu canim senin
Benim kanamam 10 gün sürdü.adetimi tamn 30 gün sonra oldum düzenim bozulmadi yani.valla bi dr korunun dedi digeri gerek yok dedi bende korunmadim ama hala bisey yokBen nisan 3 de dusuk yaptığı mi ogrendim 20 gun falan sürdü kanamam. Sen düşükten sonra ilk adetini ne zaman oldun canim bide doktor korunman gerekiyor falan dedimi sana
Bana da korunma dedi zaten kimyasal gebeliği çok önemsemiyor doktorlar. Bende calismalara basladim ama yumurtlama donemimi hesap edemiyorum henuz henuz adet gormedigim için. Canim doktor genel bi kontrol ettimi seni peki hem kafan hem icin rahat olurdu Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah uzulup kafaya takmamak lazimBenim kanamam 10 gün sürdü.adetimi tamn 30 gün sonra oldum düzenim bozulmadi yani.valla bi dr korunun dedi digeri gerek yok dedi bende korunmadim ama hala bisey yok
Evet yumurtlama degisebiliyo ovulasyon testleri kullanabilirsin.yani genel bi görunmedim alttan muayene oldum ama bi sıkınti yok deyip gonderdiler demekki zamani var canim hayirlisiyla sagligiyla gelsin insallah bebislerimizBana da korunma dedi zaten kimyasal gebeliği çok önemsemiyor doktorlar. Bende calismalara basladim ama yumurtlama donemimi hesap edemiyorum henuz henuz adet gormedigim için. Canim doktor genel bi kontrol ettimi seni peki hem kafan hem icin rahat olurdu Rabbim isteyen herkeze nasip eder inşallah uzulup kafaya takmamak lazim
Amin ısallah canımEvet yumurtlama degisebiliyo ovulasyon testleri kullanabilirsin.yani genel bi görunmedim alttan muayene oldum ama bi sıkınti yok deyip gonderdiler demekki zamani var canim hayirlisiyla sagligiyla gelsin insallah bebislerimiz
Merhaba arkadaşlar bende sizlerdenim bir düşük yaptım aradan 1 yıl gecti hala hamile kalamiyorum sizin kanamalar çok olmuş benimki neden 3 gün oldu acabaAmin ısallah canım
Ne kadarlikken kürtaj oldunYa ben de ocakta kurtaj oldum kalamiyorum
Yok olmuyor
Hep rahat birak takma diolar da yani takmadan da olmuyor.
Ayrica herkes takvime göre bebk dusunerek yapiyor aklinda var sonucta takmamak nasil oluyor ki
Canim seninki neydi benimki kimyasal gebelikti ve kurtaj herhangi bir operasyon gecirmedim ilac bile vermedi vucuttan kendiliginden atildi bu yüzden kanamam cok sürdü oyle surekli akmadi bazen azaldi bazen artti o sekildeMerhaba arkadaşlar bende sizlerdenim bir düşük yaptım aradan 1 yıl gecti hala hamile kalamiyorum sizin kanamalar çok olmuş benimki neden 3 gün oldu acaba
Canim illaki bir sebebi vardir muayene oldun mu hicYa ben de ocakta kurtaj oldum kalamiyorum
Yok olmuyor
Hep rahat birak takma diolar da yani takmadan da olmuyor.
Ayrica herkes takvime göre bebk dusunerek yapiyor aklinda var sonucta takmamak nasil oluyor ki
Ne kadarlikken kürtaj oldun
Elde degil düşünmemek takmamak diyenlere basit geliyor maalesef
Benimde ilk denememde oldu bende sevindim hemen kalabiliyormusum diye ama ne bekliyor bizi belli degil cok tanidigim istemiyorum dusunmuyorum diyip ilk deneme de hamile kalan belki gercekten kafaya cok takip stres ediyoruzdurAynen çok basit geliyor
6 haftalikti canim gelismedi kürtaj olmak zorunda kaldim o hemen olmustu
Ben de cabuk hamile kalabiliyorum duye sevinmistim kurtaj sonrasindaki adetten sonra kafam da olur yine diye cok rahatti kac aydir olmadi ama
Canim illaki bir sebebi vardir muayene oldun mu hic
Benimde ilk denememde oldu bende sevindim hemen kalabiliyormusum diye ama ne bekliyor bizi belli degil cok tanidigim istemiyorum dusunmuyorum diyip ilk deneme de hamile kalan belki gercekten kafaya cok takip stres ediyoruzdur
Kolay degil ben bile daha bir ayda kac kereka testi kac kkac kere idrar testi yaptirdim sabirsiz oluyor insan. Seni cok iyi anliyorum rabbim buyuktur zamanlarini bekliyolar gelmek icin demkkiAllah isteyene versin
İstemeyene de vermesin
Bilmiyorum ama her ay her ay umutlanip sonra husrana ugramak cok üzüyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?