Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrası gebelik için hazırlanan anne adayları gelin burada konuşalım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle geçmiş olsun,başınız sağolsun hepimizin bende arka arkaya iki düşük +fazla kanamam olduğu için kürtaja aldılar birinci düşükde temiz hamile kalabilirsin dediği için ilk adetimden hemen sonra yine hamile kaldım malesefki onuda aynı haftalarda kayıp ettim 2 gün önce, pıhtılaşma testini veya diğer testleri siz mi istediniz yoksa doktor zaten yapıyormu, bide benim b12 vitaminim çok düşükdü fakat beni takip eden doktor bunu önemsemedi acaba buda düşüğe yol açarmı

Vitamin eksikliği düşüğe sebep olabilirmiş hatta hiç bir sebep olmadığı zaman bu sebep olabilirmiş canım. Ben de 3 gün önce kürtaj oldum. Ama bu araştırma ve yapılan testler hakkında hiç bilgim yok ne yapmalıyız sence

İnan ben de hiç bilmiyorum ama, gideciğim doktor mutlaka riskli gebelik üzerine bi uzman olucak bi tek onu biliyorum normal doktorlar pek önemsemiyor galiba, çünkü bana sürekli iyi bi sıkıntı yok deyip durdu, ben başka bir doktara giderek öğrendim gelişmediğini akabindede kanamam başladı zaten

Haklısın benim de kan değerlerim DüşükMÜŞ tabi bunu kanamam başladığı zaman öğrendim ihmalkar doktor yüzünden. Şimdi de korunmak istemiyorum. Ama hangi tahlilleri yaptırmak gerek onu bilmiyorum en iyisi iyisi kontrole gittiğim zaman doktorla detaylıca görüşeyim

Prenses 50 naz2018 merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun inşallah bir daha böyle bişey yaşatmaz Allah ım. Bu testleri ben kendim yaptırdım aslında ilk düşükte istemiyoşar ama sizin iki düşüğünüz varsa yaparlar devlet hastanelerinde genetik bölümlerinde yapılıyor veya kadın soğum dr unuz da isteyebilir hematoloji bölümünden de istetebilirsiniz ama mutlaka mutlaka tekrar hamile kalmadan yaptırın

Günaydın kızlar öncelikle geçmiş olsun bende 8 haftalık bebeğin kalp durması sebebi ile kürtaj oldum bir ay önce doktorum banada ilk gebelik için gerek yok dedi ama benim ısrarım üzerine yaptır ozaman dedi ama kürtajdan 40 gün geçmesini bekle dedi bi başka tanıdık doktora gittim oda yaptır neden aklın kalsın dedi ama 40 gün geçsin snra yaptır diince beklemeye karar verdim 10 gün sonra devlet hastanesine gidip yaptırcam inşallah sizlerde 2 düşükse zaten mutlaka detaylı yaptırın testin adı tramboli paneli ve onun yanında tsh t4 t5 testleri gibi testler var zaten gidince söyleyince gereken testleri yapıolarmış

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, zaten bu sefer hamile kalmadan önce bütün testleri, tahlilleri yaptırcam

Ben kürtajdan bie hafta hatta5 gün sonra yaptırmıştım trombofili testini zaten gene bakılıyo hormonlar geni etkilemezki biye 40 gün sonra

Ben kürtajdan bie hafta hatta5 gün sonra yaptırmıştım trombofili testini zaten gene bakılıyo hormonlar geni etkilemezki biye 40 gün sonra
Bende öyle dedim sonuçta genetik ne olcak diye ama doktor 40 gün vücuttan hamilelik geçmez tam bitsin hormanlar düzelsin snra yaptır bazı değerler yanıltabilir dedi bende zaten 2 adet bekleyeceğim için sorun etmedim önümüzdeki haftadan sonra yaptırırım çıkması 1.30 ayı buluyormuş sonuçların hemen hemen tam denk gelcek bekleme süresinin bitmesine

Bende öyle dedim sonuçta genetik ne olcak diye ama doktor 40 gün vücuttan hamilelik geçmez tam bitsin hormanlar düzelsin snra yaptır bazı değerler yanıltabilir dedi bende zaten 2 adet bekleyeceğim için sorun etmedim önümüzdeki haftadan sonra yaptırırım çıkması 1.30 ayı buluyormuş sonuçların hemen hemen tam denk gelcek bekleme süresinin bitmesine

Kızlar benim düşükten bu yana 20 gün geçti sol kasığımda ağrı oluyor ve bu aralar bel ağrısı oluyor acaba yumurtlama mı oluyor yine heycanlandım

Kızlar benim düşükten bu yana 20 gün geçti sol kasığımda ağrı oluyor ve bu aralar bel ağrısı oluyor acaba yumurtlama mı oluyor yine heycanlandım
Evet yumurtlama oluyor muhtemelen onun ağrısıdır. Benimde kurtajdan sonra 25-30 gün arasında akıntı olmuştu. Nasıl sevinmiştim yumurta çatladı diye :))

Şimdi ne durumdasınız peki kızlar ?
Benim ikinci adet bitti. Internetten ovulasyon testi aldım yumurtlamayı takip etmek için. Hatta bugün yarın yumurta catliycak gibi duruyor. Ama bu ay deneme yapmiycam. Bir adet daha bekliycem. Artık hayırlısı. Sizde durumlar nedir?

Ben daha ilk adetimi oldum, ben de senin gibi üçüncü adeti gördükten sonra bırakıcam. Ben de pıhtılaşma problemi çıktı bir de ama ben testleri çok erken yapmışım kürtajdan 5 gün sonra verdim 40 gün sonra verilmesi gerekiyormuş falat bu sonucu değiştirir mi bilmiyorum gen testi sonuçta

Bence bekleme ne gerek var ki sadece süreci uzatırsın

Evet yumurtlama oluyor muhtemelen onun ağrısıdır. Benimde kurtajdan sonra 25-30 gün arasında akıntı olmuştu. Nasıl sevinmiştim yumurta çatladı diye :))
Ovu testi yapmadım keşke yapsaydım benim 5 haftalıktı kendiğinden düştü o yüzden korunmadım olmasını çok istiyorum düşükten sonra adet tarihleri değişiyormuş acaba ne zaman olur diye sabırsızlanıyorum

Öcü testi yapmadım keşke yapsaydım benim 5 haftalıktı kendiğinden düştü o yüzden korunmadım olmasını çok istiyorum düşükten sonra adet tarihleri değişiyormuş acaba ne zaman olur diye sabırsızlanıyorum

Geçmiş olsun canım. Ben test yaptirmadim ilk olduğu için doktor gerek yok dedi. Evet kandaki beta hsg hemen sıfırlanmıyor. Hatta ben yarın gidip kan verip baktıricam hiç baktırmadım. Test sonucunu etkileyebilir sanki. Bir doktoruna da sor istersen

Evet işte ayın 21 ine randevu aldım o zaman gidip görünücem gerekirse bir daha yaptırcam. Etkiler baya test sonucunu. Sen de baktır bi aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…