- 28 Şubat 2022
- 112
- 26
- 28
- Konu Sahibi Zeynepzm0606
-
Hep aynı yerde yaptırıyorsunuz değil mi testiHerkese merhaba adet gecikmesi sonrası test yaptırdım ve beta hcg 66 cıktı 2 gun sonra yaptırdım 172 çıktı doktor yükseliş iyi ama keseyi görmemiz icin binlere cıkması lazım dedi her 2 gunde bir test verirken 4 fün sonraki testim 480 cıktı şiddetli kasık ağrosı ile acilde verdm kanı doktor yukseliş yeterli değil bekleyelm tekrar test ver 2 gun sonra derken 2 gun sonra kanlı bir akıntı başladı ve beta hcg 230 a düşmüş.. Doktor düşik yapıyosun dedi beta hcg kendiliğinden düşer keseyi görmedişimiz icin dedi ancak bir haftadır test sonucum 260 çıkıyor düşmüyor doktor kürtaj yapalım dsdi ama ben korkıyorum biraz daha beklemelimiyim sizceilk gebeliğim olduğu için doktor kürtaj normalde yapmak istemiyordum dedi daha da korktum zarar gelirmi rahim veya tüplere diye..
Evet aynı hastanede yaptırıyorum bir gün 270 bir gün 280 bir gün 268 çıktı hep böyle gidiyor değerlerHep aynı yerde yaptırıyorsunuz değil mi testi
Doktorda düşecek dedi ama son 2 testimin de düşmediğini görünce kanamamda bitince artık değerin düşmeyeceğini düşünüyor ama biraz daha beklesemmi inanın cok arada kaldım..Kimyasal gebelik. Düşmesi lazım aslında
Bence Bi an önce kürtaj olmalısın rahmin dışına yerleşmiş olabilirEvet aynı hastanede yaptırıyorum bir gün 270 bir gün 280 bir gün 268 çıktı hep böyle gidiyor değerler
Kürtaj yaptırmak bidaha ki gebeliğimde sorun olurmu sizce çok korkuyorum daha yeni evliyimBence Bi an önce kürtaj olmalısın rahmin dışına yerleşmiş olabilir
Başka çaresi yok iyi Bi doktora kürtaj ol. Ben de bi kaç gün önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldumKürtaj yaptırmak bidaha ki gebeliğimde sorun olurmu sizce çok korkuyorum daha yeni evliyim
Çok geçmiş olsun size de..Başka çaresi yok iyi Bi doktora kürtaj ol. Ben de bi kaç gün önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum
Teşekkür ederim Rabbim Bi daha yaşatmasın ne sana ne bana.Çok geçmiş olsun size de..
Teşekkür ederim Rabbim Bi daha yaşatmasın ne sana ne bana.
Amiin insallah..Teşekkür ederim Rabbim Bi daha yaşatmasın ne sana ne bana.
Kürtajı bekletme dediğim gibi keseyi görememişsinz Allah korusun tüplere zarar vermesinAmiin insallah..
Başka bir doktora daha mı görünsen acabaKürtaj yaptırmak bidaha ki gebeliğimde sorun olurmu sizce çok korkuyorum daha yeni evliyim
Tamam yarın doktor kontrolüm var zaten bakalım ne dicek.. Cevaplarınız icin sağolunKürtajı bekletme dediğim gibi keseyi görememişsinz Allah korusun tüplere zarar vermesin
Yarın başka bir doktora görüneceğim bende tek doktorun dediğiyle hareket etmek istemedim.. İnşallah kürtaja gerek kalmadan düşer beta hcg değerimBaşka bir doktora daha mı görünsen acaba
inşallah.Yarın başka bir doktora görüneceğim bende tek doktorun dediğiyle hareket etmek istemedim.. İnşallah kürtaja gerek kalmadan düşer beta hcg değerim
Mrb ben de aynı durumu yaşıyorum kanama da oldu ama bu gün değer 246 çıktı siz ne yaptınız acaba? Kürtaj oldunuz mu?Herkese merhaba adet gecikmesi sonrası test yaptırdım ve beta hcg 66 cıktı 2 gun sonra yaptırdım 172 çıktı doktor yükseliş iyi ama keseyi görmemiz icin binlere cıkması lazım dedi her 2 gunde bir test verirken 4 fün sonraki testim 480 cıktı şiddetli kasık ağrosı ile acilde verdm kanı doktor yukseliş yeterli değil bekleyelm tekrar test ver 2 gun sonra derken 2 gun sonra kanlı bir akıntı başladı ve beta hcg 230 a düşmüş.. Doktor düşük yapıyosun dedi beta hcg kendiliğinden düşer keseyi görmediğimiz icin dedi ancak bir haftadır test sonucum 260 270 civarı çıkıyor düşmüyor doktor kürtaj yapalım dedi ama ben korkıyorum biraz daha beklemelimiyim sizcekanamamda durdu 4 gün sürdü ve kanama bitti. Kanama yokken değer düşer mi kendiliğinden? ilk gebeliğim olduğu için doktor kürtaj normalde yapmak istemiyordum dedi daha da korktum zarar gelirmi rahim veya tüplere diye..
Merhaba hayır metotreksat iğne oldum 1 doz onunla değerim düştü kürtaja gerek kalmadı, sizin de dış gebelikmiMrb ben de aynı durumu yaşıyorum kanama da oldu ama bu gün değer 246 çıktı siz ne yaptınız acaba? Kürtaj oldunuz mu?
Bilmiyorum tüp bebekti transfer olalı 5 hafta oldu değerin dün 246 çıktı önceleri düzenli artıyordu 3-6-19-63 4 gün sonra hafif kanlı bi akıntım oldu tekrar beta baktım 38 çıktı kimyasal dedim çok üzüldük zaten 4 gün sonrada kanamam oldu pıhtılı falan ama karnımdaki şişkinlik geçmedi adet bitince eşime dedim tekrar gidip bakalım 0 olmuş mu diye değer 246 çıktı çok şaşırdım ne olduğunu bilmiyorum doktorum iki gün sonra tekrar baktır deyip duruyor bu saatten sonra sağlıklı olur mu artsa bile bilmiyorum Allahtan ümit kesilmez tabiMerhaba hayır metotreksat iğne oldum 1 doz onunla değerim düştü kürtaja gerek kalmadı, sizin de dış gebelikmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?