- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Anladım canım.Bana 2 tane transfer yapilmisti ondanda şüphe etmistik ama rahim iyice incelince ihtimal kalmiyor takiple belli olur ancak

Toparlanabildin mi biraz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım.Bana 2 tane transfer yapilmisti ondanda şüphe etmistik ama rahim iyice incelince ihtimal kalmiyor takiple belli olur ancak
Bahsettiğim ilk gebelikle ilgiliydi. Ama belki ilkide öyleydi. Ikincide ikisinide gormustuk zaten o daha buyuk oldugu icin belliydi.Anladım canım.
Toparlanabildin mi biraz?
Sizden de Allah razı olsun. Benim iki kızım var elhamdülillah. Pko sebebiyle de 12 haftalık düşüğüm olduBahsettiğim ilk gebelikle ilgiliydi. Ama belki ilkide öyleydi. Ikincide ikisinide gormustuk zaten o daha buyuk oldugu icin belliydi.
Iyimm yaa hamdolsun cok sukuuur sorduğun icin teşekkur ederim.
Merak ettim sizin varmi evladiniz.
Bana heryerde yaziyorsunuz Allah razi olsun![]()
Evet benim oģrendikten 4 gun sora başladi.Sende de önce yoğun kanama olduktan sonra mi yükseldi?
Yaa baya yakın şeyler olmuş yarına bende görüncem doktoraEvet benim oģrendikten 4 gun sora başladi.
Ilk degerim 9 du.
4 gun hafif kahverengi lekelenmem oldu.
Sonra 2 gunde bir verdim. Tam 54 olmustu
Kanamam o gun kirmizi kana döndü.
Sonra 2nci gün yine kan verdm 94 olmustu.
2 ertesi gün yoğun bir kanama ciger gibi bisey geldi. Diger degerim geri 50 dustu.
Sonra 110 130 160 200 olarak devam etti.
Doktor kurtaj yapaym igne vuraym dedi ( son değere bakip dedi)devlet hastanesi. Rahim incelmisti gittikce.
En sonki degerimize baktik 130 a geri dustu.
Sonra 63 oldu en son 23 oldu ve bitti.
Ben doktora olmak istemediğimi rahmin gittikce inceldigini gerek olmadigini soykedim.imza attm ciktim. Ve kanamalar bittikten 1 hafta sora adet oldum. Adet olmadan once negatifi gordum zaten bitmisti
Ilk duşgümdu.
Iki tane yaptm ikincisi zaten ic gebelikti tabi belliydi.
Çok anlamadim canım şuan doktor kontrolundeyim perşembe günü tekrar görüncem ama bu saatten sonra tutunmaz daha düşer hala sadece lekelenme oluyo. Geç döllenme olabilir inşallah öyledirSağlıksız gebeliğim olmuştu kese görünmüştü benim kalbi atmamisti kürtaj olmuştum
Ben iğne olacaktım adet zannediyordum 3. Gün diye gittim bana beta HCG yapmış devlet hastanesi 57 çıkmıştı 2017 de
Sen başka bir Dr a gidebilirmisin?
Şimdide adetim geçti 3.97 pkos ta var bende bakalım hayırlısı
Hayırlısi olsun hakkımızdaÇok anlamadim canım şuan doktor kontrolundeyim perşembe günü tekrar görüncem ama bu saatten sonra tutunmaz daha düşer hala sadece lekelenme oluyo. Geç döllenme olabilir inşallah öyledirinşallah sağlıklı bir gebeliğin olur
Yaa geçmiş olsun çok canım kaç kimyasalın var hangi testler yapıldı?Hayırlısi olsun hakkımızda
Kusura bakma bazen baya devrik cümleler kurabiliyorum buda onlardan biri olmuş benim de çok gebelik kaybim kimyasal larim vs var
Dr kontrolundeysen çok iyi canim
Baya bir var eşimden kaynaklı testlerim yapildiYaa geçmiş olsun çok canım kaç kimyasalın var hangi testler yapıldı?
Yaa ama hamile kalabiliyosunuz bence bu güzel bise zaten kendimizi bitek bu sekilde teselli ediyoruz inşallah devamını da görürüzBaya bir var eşimden kaynaklı testlerim yapildi
Allah yasamissindan verdin cnm inşallahYaa ama hamile kalabiliyosunuz bence bu güzel bise zaten kendimizi bitek bu sekilde teselli ediyoruz inşallah devamını da görürüz
1 şubat 418Yaa ama hamile kalabiliyosunuz bence bu güzel bise zaten kendimizi bitek bu sekilde teselli ediyoruz inşallah devamını da görürüz
Kuzum %60 artış yeter diyor diyorlar, ultrasonda gelişim duzgun ilerlerse hiçbir sorun olmaz Allahin izniyle,Icini ferah tut1 şubat 418
3 şubat 738
7 şubat 1439
11 şubat 1611
Sağlıklı bi gebelik gibi durmuyor demi kızlar bugün doktor kontrolü var
Ama son artış normal değil gibiKuzum %60 artış yeter diyor diyorlar, ultrasonda gelişim duzgun ilerlerse hiçbir sorun olmaz Allahin izniyle,Icini ferah tut![]()
9 subatta baktirmis miydin, bir şikayetin var mıAma son artış normal değil gibi
9 şubatta bakılmadı 8 şubatta doktor kontrolü vardı kese görünmedi korkma dedi çarşamba çağırdı aslında adam kana bakılsın demmedi benim içim rahat etmiyor şimdi hazırlanıp gitcem9 subatta baktirmis miydin, bir şikayetin var mı