- 8 Ekim 2016
- 331
- 62
- 35
gozun aydin canimBu gün kontrole gittim kese göründü şaşırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gozun aydin canimBu gün kontrole gittim kese göründü şaşırdım
Doktor kimyasal gebelik olabilir dedi ama ilk gebeliğim kanaman olabilir dedi ara sıra sancım oluyor ama ağrılı değil maks 5 sn sürüyor yerleşme ağrısına bağlamıştım bende aslında ama inşallah dediğiniz gibi olur ilk beta hcg 103 40 saat sonraki 126 çıkmıştı doktor salı günü bekliyorum dedi inşallah dediğiniz gibi olurBence 5 gün durup gidin her gün kan vermek çok zor. belli olmaz benim hep düşük başlıyor sonra düzeliyor son 2 hamilelik böyleydi kimyasal dediler düşer dediler doğdu . İçinizi rahat tutun
Evet hamilesiniz sağlıkla doğsun inşallah iki gün sonra iki katı olması lazım diyorlar 2 gün sonra tekrar baktırabilirsiniz..Kızlar beni yorumlar mısınız lütfen. Bu sonuçtan önce devlet hastanesinde iki saat arayla kan aldılar acilde ilki 26 çıktı ikincisi 32. Ama asla negatif yada pozitif yazmıyor onlarda .Bugün ise özel hastaneye gittim sonuç böyle çıktı.
Neden kanamanız başladı yerleşme kanaması mı acaba ?Beni hcg 10 Mayıs 70
15 Mayıs: 557
24 Mayıs: 865
Dün kese göründü bu gün kanama başladı.
hemen doktoruna git bence bu normal bir durum degilBeni hcg 10 Mayıs 70
15 Mayıs: 557
24 Mayıs: 865
Dün kese göründü bu gün kanama başladı.
Dr a gittim tutunma kaynaklı da olabilir dedi vajinalde keseyi göremedi ama dün karından görünmüştü bu başka doktordu ağrım da var kese yok dedi ilaç da yazmadıNeden kanamanız başladı yerleşme kanaması mı acaba ?
karindan gorunup vajinaldan gorunmemmesi imknasiz tatlim ya kanaman cokmu betana bktrdinmi tekrarDr a gittim tutunma kaynaklı da olabilir dedi vajinalde keseyi göremedi ama dün karından görünmüştü bu başka doktordu ağrım da var kese yok dedi ilaç da yazmadı
Çok evet parçalar var. Betaya bakılmadı pazartesi bakılacakkarindan gorunup vajinaldan gorunmemmesi imknasiz tatlim ya kanaman cokmu betana bktrdinmi tekrar
tatlim baska hastaneye git hic bekleme dusuk yapiosunÇok evet parçalar var. Betaya bakılmadı pazartesi bakılacak
ne yaptin kuzumÇok evet parçalar var. Betaya bakılmadı pazartesi bakılacak
Kanama durdu ben de de enerji kalmadı hastaneye gidecek. yarın olsun bakalım kısmette ne varsa o olacak yatıp dinlenmek en iyisine yaptin kuzum
yavrum sana zrar vereblir ama karar senin isallah bisy olmz guzel hberler verirsinKanama durdu ben de de enerji kalmadı hastaneye gidecek. yarın olsun bakalım kısmette ne varsa o olacak yatıp dinlenmek en iyisi
Teşekkür ederim canım doktor negatif dedicanim 5 ve ustu gebelik oluyor iki gunde bir iki kati artrsa bak hayrlisi olsun
Evet hamilesiniz sağlıkla doğsun inşallah iki gün sonra iki katı olması lazım diyorlar 2 gün sonra tekrar baktırabilirsiniz..
5 ve ustu pozitiftir arti senin sonucuna zaten pozitif yazilmis orda doktorlra boyle kucuk degerleri gebelik olarak kabul etmeye bilior hic sknti yapma suan gebeligin var 2 gunde bir artisi takip et 2 gunde 2 ye katliosa saglikli gebeliktir isallah yukslr ve saglicakla kucagina alirsin bebeginiDoktor bugün bu sonuca negatif dedi
Bu haftada düşse de zarar verecek düzeyde olmazmış Dr öyle dedi ama ağrım var ya bu gün tekrar giderimyavrum sana zrar vereblir ama karar senin isallah bisy olmz guzel hberler verirsin
Başka doktorada sorun ümidinizi kesmeyin çünkü 5’in üstü pozitifDoktor bugün bu sonuca negatif dedi