• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük sonrasi artan beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zecmel

🩵🍁❄️🍂
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
5.202
10.205
248
Bu bilmem kaçıncı kimyasal gebeliğim sandım ama beta degerim düşeceğine yükseliyor.
25 aralıkta regl oldum
20 ocak beta hcg 3.5 çıktı
21 ocak beta 7.5
26 ocak beta 25 (ertesi gün lekelenme başladı)
28 ocak beta 33
30 ocak beta 36 (pihtili yogun kanama oldu)
2 şubat beta 80 (kanama birden kesildi)
4 şubat beta 119.
Üç gündür genel olarak yoğun kasık batmanları oluyor, genel olarak sürekli halsizim. Varmı bu durumu yasayan doktoruma danıştım henüz yanıtta gelmedi ama kasık ağrıları beni korkutuyo.

Bu bilmem kaçıncı kimyasal gebeliğim sandım ama beta degerim düşeceğine yükseliyor.
25 aralıkta regl oldum
20 ocak beta hcg 3.5 çıktı
21 ocak beta 7.5
26 ocak beta 25 (ertesi gün lekelenme başladı)
28 ocak beta 33
30 ocak beta 36 (pihtili yogun kanama oldu)
2 şubat beta 80 (kanama birden kesildi)
4 şubat beta 119.
Üç gündür genel olarak yoğun kasık batmanları oluyor, genel olarak sürekli halsizim. Varmı bu durumu yasayan doktoruma danıştım henüz yanıtta gelmedi ama kasık ağrıları beni korkutuyo.
Dış gebelik ihtimalin var canm ben geçirdim değerlerim seninki gibi artti

Evet canm hatta ben adet zannettim kesildi bir kaç gün sonra lekeler başladı ve dr gittim yatırdı takip etti ve kesin dedi iğne yaptilar
Ben yine kimyasal sandim beş günde ilaç kullandım prednol, enox iğne, progestan lekelenme başlayınca bıraktırdi doktor ama düşmedi değerler

Ben yine kimyasal sandim beş günde ilaç kullandım prednol, enox iğne, progestan lekelenme başlayınca bıraktırdi doktor ama düşmedi değerler
Ilaç dan ola bilir keşke kullanmasaydın ama neyse takip ettir ilerlerse iç kanama geçire bilirsin tamam dr konuş takip yapilsin

Ilaç dan ola bilir keşke kullanmasaydın ama neyse takip ettir ilerlerse iç kanama geçire bilirsin tamam dr konuş takip yapilsin
Yok doktor kontrolünde kullandım kendim zaten kullanamam ama bunu da beklemiyodum yaa ben düşer kendiliğinden yine sandim

Degerin cok yuksek deģil.
Benmde kanamalo gecip yukselmisti.
Dis gebelik suphem vardi ama birsey saptanmadi.
Benmde 200 ye kadar cikti sora düşe ine..
Ama sora cikmadi daha kendini sinirlandirdi dustü.
Korkma yuksek degil degerin ama bi muayene ol.
Batinda tuplerinde sivi birikimi.oluyormu diye. Belkide dusucektir kendiliğinden.

Degerin cok yuksek deģil.
Benmde kanamalo gecip yukselmisti.
Dis gebelik suphem vardi ama birsey saptanmadi.
Benmde 200 ye kadar cikti sora düşe ine..
Ama sora cikmadi daha kendini sinirlandirdi dustü.
Korkma yuksek degil degerin ama bi muayene ol.
Batinda tuplerinde sivi birikimi.oluyormu diye. Belkide dusucektir kendiliğinden.
Normalde de hep kendiliğinden dusuyodu bi kere daha bu sekilde oldu ama yukselip dusuyodu bu surekli yukseliyo bide kasık ağrısı oluyo surekli hic gecmedi bide halsizim 2 haftadır geçmedi o yüzden korkuyorum inşallah başka sıkıntı vermez

Normalde de hep kendiliğinden dusuyodu bi kere daha bu sekilde oldu ama yukselip dusuyodu bu surekli yukseliyo bide kasık ağrısı oluyo surekli hic gecmedi bide halsizim 2 haftadır geçmedi o yüzden korkuyorum inşallah başka sıkıntı vermez
Sen bi muayene ol. Takipten cikma elbette.
Degerin cok yuksek degil insallah düser kendiliginden.

İkiz gebelik olmasın 🙄
Biri düşmüş diğeri belki düşmemiştir.

Back