• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık düşük sonrası 2. hamilelik kızlar yardım edin :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavyu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
434
111
103
İstanbul
5 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu... 3 ay korunun dedi doktor beta baktırdım 8932 çıktı değerim ilk korunmasız ilişkim 17 kasım da olmuştur lekelenme yüzünden çok tedirginim kızlar kaç haftalıktır şuan doktora cumartesi günü gidicem randevuların hepsi dolu :KK43: kafayı yemek üzereyim bugün tekrar beta baktıracağım...

Son düzenleme:
4 5 haftalık oluyo sanırım

5 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu... 3 ay korunun dedi doktor ve bu ay 5 kasımda adet olmam gerekiyordu 1 2 3 kasım da lekelenme yaşadım 7 kasım da evde test yaptım pozitif çıktı cumartesi günü beta baktırdım 1276 çıktı değerim ilk korunmasız ilişkim 17 kasım da olmuştur lekelenme yüzünden çok tedirginim kızlar kaç haftalıktır şuan doktora cumartesi günü gidicem randevuların hepsi dolu :KK43: kafayı yemek üzereyim bugün tekrar beta baktıracağım...
Acilden girip lekelenmen olduğunu söylesen yada özele gitsen iyi olur canım sağlıkla kucagına al inşallah

5 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu... 3 ay korunun dedi doktor ve bu ay 5 kasımda adet olmam gerekiyordu 1 2 3 kasım da lekelenme yaşadım 7 kasım da evde test yaptım pozitif çıktı cumartesi günü beta baktırdım 1276 çıktı değerim ilk korunmasız ilişkim 17 kasım da olmuştur lekelenme yüzünden çok tedirginim kızlar kaç haftalıktır şuan doktora cumartesi günü gidicem randevuların hepsi dolu :KK43: kafayı yemek üzereyim bugün tekrar beta baktıracağım...
çok geçmiş olsun lütfen sakin ol..yerleşme kanaması olabilir..şu an aktif bir şekilde lekelenme var mı? kendini yorma dinlen..eğer imkanın varsa özele git yada devlet hastanelerinin acil kısmında kadın doğum doktoru da oluyor ben düşük yaparken oraya gitmiştim gidebilirsin

Hiç tedirgin olma canım inşallah bu defa sağlıkla ilerler sakin ol ve doktora git doktor sana gerekeni diyecektir düşük yaşadığını söyle progestan felan yazar düşük önleyici🙏 Allah yardımcın olsun

Acilden girip lekelenmen olduğunu söylesen yada özele gitsen iyi olur canım sağlıkla kucagına al inşallah
lekelenmem kesildi 3 kasımdan sonra herhangi bir lekelenme olmadı acile gittim lekelenme kesildiği için bakmadılar sadece beta baktı :(

çok geçmiş olsun lütfen sakin ol..yerleşme kanaması olabilir..şu an aktif bir şekilde lekelenme var mı? kendini yorma dinlen..eğer imkanın varsa özele git yada devlet hastanelerinin acil kısmında kadın doğum doktoru da oluyor ben düşük yaparken oraya gitmiştim gidebilirsin
3 kasımdan sonra hiçbir şey gelmedi leke falan... zaten cumartesi günü için özele gideceğim... acile gittim muayene etmediler lekelenmem kesildiği için beta baktı sadece onun da değeri 1276 çıktı

3 kasımdan sonra hiçbir şey gelmedi leke falan... zaten cumartesi günü için özele gideceğim... acile gittim muayene etmediler lekelenmem kesildiği için beta baktı sadece onun da değeri 1276 çıktı
lekelenme kesildiye bu güzel birşey..eğer düşük olsaydı kesilmezdi..kendini iyi hissetmeye çalış ve dinlen :)

17 ekimde oldu ilk korunmasız ilişki 26 gün ediyor o günden bugüne
Dediğim 4 5 haftalik oluyo. Ama stres etmeyin onin bile etkisi olablir bebeğe sakin olun siz. Bol bol dinlenin. Benimde lekelenmem olmuştu

Lekelenmelerin basıldı şuan benim de var bende endişe içindeyim 2 düşük yaptim bu 3. gebeligim lekenin rengi nasildi

inşallah... dua eder misin bana hamilelerin duası kabul olur derler...
Ederim tabi canım Rabbim yardımcın olsun sağlıkla ilerlesin inşallah ben iki defa kürtaj oldum şimdi de 2,5 aylık hamileyim inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız hepimiz 🙏🙏🙏

Lekelenmelerin basıldı şuan benim de var bende endişe içindeyim 2 düşük yaptim bu 3. gebeligim lekenin rengi nasildi
Siz doktora gittiniz mi lekelenme varsa iğne ve hap başlar benim leke olmadığı halde iki tane düşüğüm olduğu İçin şimdi iğne ve hap kullanıyorum dikkat edin siz de🙏

Dediğim 4 5 haftalik oluyo. Ama stres etmeyin onin bile etkisi olablir bebeğe sakin olun siz. Bol bol dinlenin. Benimde lekelenmem olmuştu
elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıyorum ama işte elimde değil içim içimi yiyor... inşallah iyidir bebeğim çok teşekkür ederim sizin kaç gün sürdü lekelenmeniz

Back