Düşük Riski

ahsenov123

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
132
88
13
Merhaba kızlar, 5 hafta 5 günlük hamileyim fakat özellikle geceleri ağır bir adet sancısı çekiyorum max 10 dakika sürüyor ve birdaha evvelsi güne kadar ağırmıyor. Ve kesemin dışında ufak bir sızıntı var ama kanama dışarı vurmuyor. Progestan 200 mg kullanıyorum, sadece geceleri. Bugün doktordan çıktığımda düşük riskin var dedi geçiştirdi.. bir tane iyi doktora denk gelemedim ne yazık ki. Aynı durumlar başına gelen var mı? Bugün kalp atışını az da olsa duyabildim ve onu kaybetmekten korkuyorum

İstersen sabah akşam da progestan kullanabilirsin, üç kere de kullanabilirsin, bu haftalarda bebek falan görünmeden oluşan risklerin üzerinde durmuyorlar malesef, bolca dinlen ayakta kalma yorulma, tuvalet dışında kalkma, bol su iç başka da yapılacak birşey yok bunun için, geçmiş olsun, hayilrisi olur inşallah

Dün iftar hazırlarken çok yoruldum ve gecesi ağrım şiddetliydi. Banada yorulunca ağrım oluyor gibi geldi. Doktorum sadece gece kullan dedi kafama göre yaprsam sıkıntı olur belki

Strese girmeyin rabbim sağlık versin üzülmeyin.Elinizden geleni yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…