• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Riski

M I N E R V A

İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻‍♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
3.615
9.650
88
Merhaba, nereden ve nasıl başlayayım bilemiyorum.
Cuma günü kanamam oldu, farklı bir şehirdeydim ve hemen acile gittim. Rahimde kanama görünmedi doktor progestan verdi ve şiddetli, pıhtılı kanama olursa hemen doktora gitmemi söyledi.

Maalesef dün öyle bir kanama yaşadım. İlki gibi kırmızı ve küçük pıhtılı geldi iki defa. Hemen doktora gittim ve yatış yaptılar. Serum, vajinal progestan ve ampül progestan tedavisi uyguladılar. Gece doktorum geldi kontrol etti. Rahimde ufak bir kanama olduğunu gebeliğin 6 haftalık olduğunu belirtti. Bugün taburcu oldum. Doktorum tekrar kontrol etti. 6+2 haftalık hamileyim, kalp atışları çok yavaş kalbi durabilir de, devam edebilir de dedi ve uygulanan ilaç tedavilerini reçete edip taburcu etti. Şuan evdeyim dinleniyorum ve kahverengi akıntım var.

Benzer durum yaşamış sevgili anneler ve anne adayları tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?

Allah evladınızı size bağışlasın. İnşallah sağlıkla tutunur size 🙏
Teşekkür ederim. Hayat çok garip. 3. Çocuk olacak gelirse ve kaza ile oldu. İlk öğrendiğimde çok üzülmüştüm, şimdi daha çok üzülüyorum. Alışmıştım sanırım.

Merhaba, nereden ve nasıl başlayayım bilemiyorum.
Cuma günü kanamam oldu, farklı bir şehirdeydim ve hemen acile gittim. Rahimde kanama görünmedi doktor progestan verdi ve şiddetli, pıhtılı kanama olursa hemen doktora gitmemi söyledi.

Maalesef dün öyle bir kanama yaşadım. İlki gibi kırmızı ve küçük pıhtılı geldi iki defa. Hemen doktora gittim ve yatış yaptılar. Serum, vajinal progestan ve ampül progestan tedavisi uyguladılar. Gece doktorum geldi kontrol etti. Rahimde ufak bir kanama olduğunu gebeliğin 6 haftalık olduğunu belirtti. Bugün taburcu oldum. Doktorum tekrar kontrol etti. 6+2 haftalık hamileyim, kalp atışları çok yavaş kalbi durabilir de, devam edebilir de dedi ve uygulanan ilaç tedavilerini reçete edip taburcu etti. Şuan evdeyim dinleniyorum ve kahverengi akıntım var.

Benzer durum yaşamış sevgili anneler ve anne adayları tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Bana oglumda git dusuk yapıyosun evde dusur dediler parca parca geliyordu apar topar gittik kadin dogum hastanesine gece orda onlemler aldılar ama hamilelik surecim cok sıkıntılı gecti 35haftalik dogurdum su an yanimda yatiyor bol bol dua et doktora gitmeyi ihmal etme

Bana oglumda git dusuk yapıyosun evde dusur dediler parca parca geliyordu apar topar gittik kadin dogum hastanesine gece orda onlemler aldılar ama hamilelik surecim cok sıkıntılı gecti 35haftalik dogurdum su an yanimda yatiyor bol bol dua et doktora gitmeyi ihmal etme
Teşekkür ederim. Dün akşam üstü tekrar kanamam arttı doktora gittim. Maalesef kalbi durmuştu. Dün gece de düştü.

Nasıl düşürdünüz bende bugün öğrendim kalbi durmuş doktor alıcaz dedi 😔
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Kaybınız için üzgünüm. Cuma gününden kanamam başladı. Pazar gecesi hastaneye yattım ve pazartesi öğlen taburcu oldum. Pazartesi akşam üstü yoğun kanamam oldu ve hastaneye gittim, kalbi durmuştu. Doktor istersem iki saat içinde kürtaj yapabileceklerini, istersem hastaneye yatıp kendiliğinden düşmesini beklememizi ya da evde de bekleyebileceğimi söyledi. Büyük ihtimalle kendiliğinden düşeceğini ve süreci uzun uzun anlattı. Ben de evde olmayı tercih ettim, gece 23.00 civarlarında kendiliğinden düştü. Tabii benim kanamam vardı. Dün de kontrole gittim içeride parça kalıp kalmadığını öğrenmek için.

Back