Düşük riski

AYNEN Ben de merak ettim benim de kalp durmasından iki kaybım var.üçüncüye hamileyim doltor keseyi gördü ama aynı endişeleri yaşıyorum ya kalbi atmıyorsa ya boş gebelikse ya kalbi durursa...hep aynı sıkıntıları yaşıyoruz

2 tane dogurdum.ne mide bulantısı ne başka bişey kendime hiç dikkat etmedim bile yeme içme k7nusunda.

Nisan da bi düşük yaptım.şimdi yine hamileyim ben bile niye midem bulanmıyo
Yemessem sanki bişey oldu gibi aklıma turlu turlu şeyler geliyo.
Öyleki hiçbir ilaçı dahi kullanmadım vitamin kan vsvs.şimdi folik asit diye bişey çıkmış:)) onu içmesem vicdan yapıyom:)) sonra diyom ki iki tane doğurdun kendine gel:)))
Psikolojik ya kötü bişey yaşayınca insan tedirgin oluyo

Maşallah,sağlıkla kucagınıza alın inşallah..

Inşallah bu sefer sağlıkla gelsin..ben de bir hafta önce kürtaj oldum kalbi durduğu için. Psikolojim nasıl düzelecek bilmiyorum. Tekrar aynı şey olur mu korkusu çok kötü birşey. Ama stres yapmanın da bir faydası yok,iyi düşünüp sabırla beklemek tek yol sanırım.

Katılıyorum size ikincide ya olursa dedim oldu ve sonucunda pıhtılaşma sorunum olduğu ortaya çıktı.şimdi bilerek sık kontrole gitmek istemiyorum.doktorum anlayışlı,kesen güzel hafta da gelebilirsin sonraki haftaya da dedi.ne kadar geç o kadar iyi diye düşündüm.bu sefer de böyle yapacağım.kısmetimizde ne varsa onu göreceğiz

Sık gitmemek lazım bence de doktor gerek yok dediyse. Kaç haftalık oldu şimdi bebeğiniz?

Heterozigot taşıyıcı demek,homozigot ise hastalığı tamamen bulundırmak demek.yani homozigot heterozigota göre daha ağır pıhtılaşma
Anlıyorum cnm inş benim de hemencecik oluverir ama 8 ay oluyor daha olmadı kosmet bakalım inş olur bana da bir gün adetin geciksin gel iğneye başlayacam dedi

Anlıyorum cnm inş benim de hemencecik oluverir ama 8 ay oluyor daha olmadı kosmet bakalım inş olur bana da bir gün adetin geciksin gel iğneye başlayacam dedi
İnşallah canım üçünde de ilk aydan kaldım hemen ama devamının gelmesini düşünüyosun bu sefer de...Allahım sana da tezinden versin inşallah canım

Kızlar bata 4 gün kaldı sol kasıgımda agrı oldu ve vcye gittiğmde yumurta akı kıvamında akıntım geldi 21 catlatma iğnesi oldum bu ovulasyon akıntısı olamaz sanırım. Varmı böyle bi hamilelik belirtisi yoksa ben tekrardanmı yumurtluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…