Merhabalar. Şu an 5 hafta 5 günlük hamileyim. Dünkü kontrolünde doktor keseyi gördü 1 hafta sonra da kalp atışlarını duymak için çağırdı.
Ama benim iki gündür goguslerimdeki acı ve şişkinlik geçti gibi oldu. Hatta halsizligim de biraz geçti. Acaba bebeğe bişey mi oldu diye çok korkuyorumhenüz mide bulantısı ve kusma da yok.
Zaten bundan onceki hamileligimde de 9 haftadayken bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.
Lütfen bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi, belirtileri azalsa da bebeğine hicbisey olmayan var mı?
Anladım. Ama ben göğüs hassasiyeti yaşarken bı anda kesilince çok korktum ve ilkinde de kalbi durduğu için evham yaptım çok. Ama içimde kötü bir his var bu bebek de gitti diyeBen 18+4 hamileyim. Sadece 2 kere istifra ettim. 13. Haftamdaydi onlarda. Onun disinda ilk 3 ay hic mide bulantisi yasamadim. Duygusalligim disinda hamile olduguma dair cok fazla belirtide gostermemistim o zamanlar.
Baslarda cok ağır bi sekilde yasadigim belirtilerimin azalmisligida olmustu. Bel agrim gogus hassasiyetim azalmisti ama devam etmisti. Simdi yine artti. Sen kendini strese sokup bebisi uzme. Bende ultrasondan ultrasona rahatliyodum o arada hep ya bisey olduysa diye dusunuyodum ama bebegi strese sokmaktan baska biseye yaramiyo bunlar.
Rabim saglikla kucagina almayi nasip etsinn
Daha dün kontrolum vardı. Doktor keseyi gördü boyutu da güzel dedi haftaya kalp atışlarını duycaz dedi. Ama belirtiler kesilince çok korktum çünkü önceden göğüs acıması, kasıkta batma bel ağrısı vardı bı anda geçtiğini farkettimÖyle düşünmeyin göğüslerde zaman zaman farklılıklar olabilir bu çok normal ki 9 ay boyunca vücut çok farklı tepkiler verebiliyor
Siz içinizi ferah tutun
Hatta imkanınız varsa gidip bir kontrol ettirin içiniz rahatlasın
Bende neden hatirlamiyorum esime bebegimize bisey oldu galiba icimde kotu bi his var dedigimi hatirliyorum. Amaa hic biseycikler olmamisss bebisimiz kipir kipir ultrasondan el sallamisti bize. :) sen vucudunu cok fazla dinledigin kaybetmekten fazla korktugun icin o kotu his bence. Kötü dusunceleri kafandan at bol bol dua et. Allah onlari korusun bize bağışlasın :)Anladım. Ama ben göğüs hassasiyeti yaşarken bı anda kesilince çok korktum ve ilkinde de kalbi durduğu için evham yaptım çok. Ama içimde kötü bir his var bu bebek de gitti diye
Amin canım amiin. Peki sen endiselendiginde kaç haftalikti? Bnm daha 5+5Bende neden hatirlamiyorum esime bebegimize bisey oldu galiba icimde kotu bi his var dedigimi hatirliyorum. Amaa hic biseycikler olmamisss bebisimiz kipir kipir ultrasondan el sallamisti bize. :) sen vucudunu cok fazla dinledigin kaybetmekten fazla korktugun icin o kotu his bence. Kötü dusunceleri kafandan at bol bol dua et. Allah onlari korusun bize bağışlasın :)
belirtiler bi vardır bir yok pna çok takılma ama birincisi için çok geçmiş olsun neden durdu kalbi araştırdınız mıMerhabalar. Şu an 5 hafta 5 günlük hamileyim. Dünkü kontrolünde doktor keseyi gördü 1 hafta sonra da kalp atışlarını duymak için çağırdı.
Ama benim iki gündür goguslerimdeki acı ve şişkinlik geçti gibi oldu. Hatta halsizligim de biraz geçti. Acaba bebeğe bişey mi oldu diye çok korkuyorumhenüz mide bulantısı ve kusma da yok.
Zaten bundan onceki hamileligimde de 9 haftadayken bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.
Lütfen bilen duyan varsa yardımcı olabilir mi, belirtileri azalsa da bebeğine hicbisey olmayan var mı?
İnşallah normal süreçtir bu insallahbelirtiler bi vardır bir yok pna çok takılma ama birincisi için çok geçmiş olsun neden durdu kalbi araştırdınız mı
Ben ilk kontrolumde bebegimi ordum ve kalp atisi duydum 6+3tu. O sebeple o mutlulugun icinde cok endise yasamadim ama 8. Haftadan sonra her kontrol arasinda acaba bisey oldu mu acaba kalbi atmaya devam ediyo mu acaba bebek iyi mi bicok tereddut yasadim endiselendim. Her kontrolde ferahladimAmin canım amiin. Peki sen endiselendiginde kaç haftalikti? Bnm daha 5+5
Anladim canım, ilk hamileligimde ben de daha rahattim bı kez keseyi gormeye bir kez de kalp atışlarını duymaya gitmiştim. Hiç aklımın ucundan dahi geçmemişti kalbi durabilecegi.Ben ilk kontrolumde bebegimi ordum ve kalp atisi duydum 6+3tu. O sebeple o mutlulugun icinde cok endise yasamadim ama 8. Haftadan sonra her kontrol arasinda acaba bisey oldu mu acaba kalbi atmaya devam ediyo mu acaba bebek iyi mi bicok tereddut yasadim endiselendim. Her kontrolde ferahladim
Birde sendeki belirtiler neydi veya ne zaman başladı, hatırlıyo musun?Anladim canım, ilk hamileligimde ben de daha rahattim bı kez keseyi gormeye bir kez de kalp atışlarını duymaya gitmiştim. Hiç aklımın ucundan dahi geçmemişti kalbi durabilecegi.
Ama bu kez çok daha evhamlıyım. Ve belirtiler bı anda kaybolunca içime kötü hisler doğuyorhissediyorum
İnşallah dediğiniz gibidir. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyorsiz şuanda ilkini kaybettiğiniz için hepsinin böyle olacağını düşünüyorsunuz.
Beyninizin size oyun oynamasına izin vermeyin.
Maşallah yavrunuza. bende daha kese görünmedi sadece kanda gebelik var.
Gögsümde hassasiyet müthiş vardı ancak şimdi kesildi.Bir geliyor bir gidiyor.
Akışına bırakın bünye meselesi birazda.
Rabbim kolaylık verecektir inşallah.
Bugün şaşkınlıktan soramadım diyebilirim.İnşallah dediğiniz gibidir. Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor
Belirtiler oldukça gebelik devam eder diye bı yazı okumuştum ondan da etkileniyorum sanırım.
Peki sizin kaç haftalık?
Sağolasın canım hepimizin hakkında en hayırlısı olsun insallahBugün şaşkınlıktan soramadım diyebilirim.
Tek hesap ettiği kandeğerleri 15-20 günlük olabilir dedi.
Ferah tut kendini lütfen.
Bak ne yapsakta olacağı varsa olur
Ben bu bebekte tarlusal kullandım düşün haberim bile yok adet düzensizliği neden diye gidiyorum.V e ne ile karşılaşıyorum.
Diceğim o ki Rabbim sana meleğini göndermişse kimse engel olamaz.
Sadece dua et hakkında hayırlısını iste.
bende onu söyleyecektim bende kullanıyorum aman aksatma alarm kur düzenli vur :) hayırlısyla kucağına almak nasip olsunİnşallah normal süreçtir bu insallah
İlkinde herhangi bir sebep bulunmadı ama sonrasında bende kan pıhtılaşmasi olduğu ortaya cikti ve şu anda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Daha once yasadigin icin kafanda hep kuruyosun bence. Icin rahat olsun bol bol dua etAnladim canım, ilk hamileligimde ben de daha rahattim bı kez keseyi gormeye bir kez de kalp atışlarını duymaya gitmiştim. Hiç aklımın ucundan dahi geçmemişti kalbi durabilecegi.
Ama bu kez çok daha evhamlıyım. Ve belirtiler bı anda kaybolunca içime kötü hisler doğuyorhissediyorum
İnşallah öyledir sadece psikolojiktir. Sağolasın canimDaha once yasadigin icin kafanda hep kuruyosun bence. Icin rahat olsun bol bol dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?