devlette yaptirdik esimde verdi kan ama onun sonuclari yok tamamlanmamis rapor diye bisey bile gozukmuyorDevlet mi özel hastanede mi yaptırdınız testi ?
siz hamilemisinizAma sonuçların güzel bir problem görünmüyor. Bnm de her şey iyi olmasına rağmen kan sulandirici kullanıyorum ama.
Devlet hastanelerinde genetik test sonuçlarının internetteki verilere yüklenmesi yasak aslında. elden teslim edilmesi gerekiyor imza karşılığında. Acaba eksik dediğiniz diğer testleriniz görüntülenmiyor olabilir mi o sebepten ?devlette yaptirdik esimde verdi kan ama onun sonuclari yok tamamlanmamis rapor diye bisey bile gozukmuyor
Evet canımsiz hamilemisiniz
bilmiyordum mantikli geldi.zaten 2 haftadan olmustu kan vereli bu kadar erkende paylasmazlar heralde internet ortaminda.virus gectigi gibi gideyim en iyisi tekrar konisayim doktorla o da zaten en 1 ayi bulurDevlet hastanelerinde genetik test sonuçlarının internetteki verilere yüklenmesi yasak aslında. elden teslim edilmesi gerekiyor imza karşılığında. Acaba eksik dediğiniz diğer testleriniz görüntülenmiyor olabilir mi o sebepten ?
saglikla kucagina al insallah canimkan sulandiriciya ilk ne zaman baslatti doktorunuz.benim 2.hamileligimde 5.haftada baslatti ama 7 de dustu bir faydasi olmasi ne yazikki.1. hamileligimde 5.haftada sonlanmisti onda bisey kullanmamistimEvet canım
Tup bebek yöntemi ile hamile kaldim ben ondan transfer günü başladık. Ama Dusuklerin sebebi sadece pıhtılaşma değil biliyorsun rahim anomalileri ve sağlıksız gebelikte zaten ise yaramıyor.saglikla kucagina al insallah canimkan sulandiriciya ilk ne zaman baslatti doktorunuz.benim 2.hamileligimde 5.haftada baslatti ama 7 de dustu bir faydasi olmasi ne yazikki.1. hamileligimde 5.haftada sonlanmisti onda bisey kullanmamistim
Benim ve eşimin 2 ay sonra çıkmıştı sonuçlarımız.bilmiyordum mantikli geldi.zaten 2 haftadan olmustu kan vereli bu kadar erkende paylasmazlar heralde internet ortaminda.virus gectigi gibi gideyim en iyisi tekrar konisayim doktorla o da zaten en 1 ayi bulur
tesekkur ederim cevabiniz icin sistemde yaziyormuydu sonuclariniz yoksa doktorunuzdan mi aldinizBenim ve eşimin 2 ay sonra çıkmıştı sonuçlarımız.
Hayır yazmıyordu sadece sonuçlar çıktı ibaresi yazmıştı biz de gidip hastanenin genetik bölümünden imza karşılıgında aldık sonuçlarımızıtesekkur ederim cevabiniz icin sistemde yaziyormuydu sonuclariniz yoksa doktorunuzdan mi aldiniz
Merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsınAma sonuçların güzel bir problem görünmüyor. Bnm de her şey iyi olmasına rağmen kan sulandirici kullanıyorum ama.
Oksapar iğne kullanıyorum ben canım doguma kdr da devam dedi bana. Coraspin de vardı ama lekelenme yaptı kesti onu direk yapıyormuş coraspin iğne ile devam ettik.Merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsınbenim de sizin gibi pıhtılaşma sonuçlarım iyi çıktı ona rağmen hep kanamam oldu ve 13. haftada maalesef düşük yaşadım daha önce de iki kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum bana da bir sonraki gebelikte kan sulandırıcı kullanabiliriz dedi. Sizin süreciniz nasıl gelişti crospin mi kullanıyorsunuz iğne mi?
Teşekkürler cevap için canımOksapar iğne kullanıyorum ben canım doguma kdr da devam dedi bana. Coraspin de vardı ama lekelenme yaptı kesti onu direk yapıyormuş coraspin iğne ile devam ettik.
Dusuklerin tek sebebi pıhtılaşma değil ki eşinin ve senin genetik testleri de önemli genelde sağlıksız bebekler düşüyor bir de rahim anomalileri çok etkiliyor histeroskopi önemli bu yüzden dusuklerde tespit için ama çok zor düsuk gerçekten bnm ikisi de kanamayla olmuştu senin kalbi mi duruyorbenim dusuklerimde hic kanama olmuyor.coraspinde kullandim ama ise yaramadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?