düşük nedeniyle genetik test yaptiranlar yardımcı olabilirmi?

maygirl__

uyudum da büyüdüm...
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2019
1.778
2.306
133
merhaba ben 2 hafta once genetik test icin basvurmustum.bugune kadar rapor tamamlanmamis yaziyordu bugun ise tamamlanmis yaziyor. sonuclara baktim ancak daha once gordugum yazismalarda sanki baska degerlerden de bahsediyorlardi.benim cikan sonuclarim onlar istenmemis gibi duruyor? yardimci olabilirmisiniz tekrar mi gitmem gerekiyor bakilmayan degerler nelerdir?

Eklentiler

• 20200327_192535.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 70
Devlet mi özel hastanede mi yaptırdınız testi ?

devlette yaptirdik esimde verdi kan ama onun sonuclari yok tamamlanmamis rapor diye bisey bile gozukmuyor
Devlet hastanelerinde genetik test sonuçlarının internetteki verilere yüklenmesi yasak aslında. elden teslim edilmesi gerekiyor imza karşılığında. Acaba eksik dediğiniz diğer testleriniz görüntülenmiyor olabilir mi o sebepten ?

bilmiyordum mantikli geldi.zaten 2 haftadan olmustu kan vereli bu kadar erkende paylasmazlar heralde internet ortaminda.virus gectigi gibi gideyim en iyisi tekrar konisayim doktorla o da zaten en 1 ayi bulur

saglikla kucagina al insallah canimkan sulandiriciya ilk ne zaman baslatti doktorunuz.benim 2.hamileligimde 5.haftada baslatti ama 7 de dustu bir faydasi olmasi ne yazikki.1. hamileligimde 5.haftada sonlanmisti onda bisey kullanmamistim

saglikla kucagina al insallah canimkan sulandiriciya ilk ne zaman baslatti doktorunuz.benim 2.hamileligimde 5.haftada baslatti ama 7 de dustu bir faydasi olmasi ne yazikki.1. hamileligimde 5.haftada sonlanmisti onda bisey kullanmamistim
Tup bebek yöntemi ile hamile kaldim ben ondan transfer günü başladık. Ama Dusuklerin sebebi sadece pıhtılaşma değil biliyorsun rahim anomalileri ve sağlıksız gebelikte zaten ise yaramıyor.

bilmiyordum mantikli geldi.zaten 2 haftadan olmustu kan vereli bu kadar erkende paylasmazlar heralde internet ortaminda.virus gectigi gibi gideyim en iyisi tekrar konisayim doktorla o da zaten en 1 ayi bulur
Benim ve eşimin 2 ay sonra çıkmıştı sonuçlarımız.

Merhaba gecmıs olsun ben bu testleri hematolojı de yaptırmstm ınsallah dogru hatırlıyorumdır testleri biz esımle de test yaptırmak istedik ama once sinde ikinci kürtajımfan alınan parcaya genetik test yaptılar testim temiz cıktı. Bızde rahim anomalisinden şüpheleniyorz bir an önce iyi bir perınatologa gitmem gerek ama malum virüs nedeniyle hıc bır yere cıkamoyorz. Bugun telefonda bilgi vermediler gittik sonuvu kendimiz aldık zarfla onlar bile bakmamıs. Hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah

Canım genetik burdan görünmez genetik bölüme gidip alcaksın ve genetik 1 1 buçuk ayda çıkar bende verdik bebegin 2 ay olmak üzere daha çok adi düşün esik ve bende verdim 23 mart dokotr 1 1 buçuk ay sonra dedi tl msj gelcek gelince gel al dedi yani öyle o seni doktorun yaptığı test bana da yaptı bunları bu genetik değil senin genetik bölümüne gidip alcaksın ana daha çıkmamıştır bende devlette verdim

tesekkur ederim cevabiniz icin sistemde yaziyormuydu sonuclariniz yoksa doktorunuzdan mi aldiniz
Hayır yazmıyordu sadece sonuçlar çıktı ibaresi yazmıştı biz de gidip hastanenin genetik bölümünden imza karşılıgında aldık sonuçlarımızı

Ama sonuçların güzel bir problem görünmüyor. Bnm de her şey iyi olmasına rağmen kan sulandirici kullanıyorum ama.
Merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın benim de sizin gibi pıhtılaşma sonuçlarım iyi çıktı ona rağmen hep kanamam oldu ve 13. haftada maalesef düşük yaşadım daha önce de iki kimyasal gebelik yaşadım. Doktorum bana da bir sonraki gebelikte kan sulandırıcı kullanabiliriz dedi. Sizin süreciniz nasıl gelişti crospin mi kullanıyorsunuz iğne mi?

Oksapar iğne kullanıyorum ben canım doguma kdr da devam dedi bana. Coraspin de vardı ama lekelenme yaptı kesti onu direk yapıyormuş coraspin iğne ile devam ettik.

benim dusuklerimde hic kanama olmuyor.coraspinde kullandim ama ise yaramadi

benim dusuklerimde hic kanama olmuyor.coraspinde kullandim ama ise yaramadi
Dusuklerin tek sebebi pıhtılaşma değil ki eşinin ve senin genetik testleri de önemli genelde sağlıksız bebekler düşüyor bir de rahim anomalileri çok etkiliyor histeroskopi önemli bu yüzden dusuklerde tespit için ama çok zor düsuk gerçekten bnm ikisi de kanamayla olmuştu senin kalbi mi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…