• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük nasıl olur ?

Svmlikedy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
76
22
8
8 haftalık hamileyim biraz önce et parçası gibi kanamam oldu , bi süredir kahverengi akıntım vardı doktor iyi demişti ama şu an çok hafif ağrım var psikolojik bi ağrı mı bilmiyorum düşük belirtisi midir ?

doktora gitmissinizdir umarim. 🤦🏻‍♀️

doktor yok muydu? muayene filan etmediler mi?

8 haftalık hamileyim biraz önce et parçası gibi kanamam oldu , bi süredir kahverengi akıntım vardı doktor iyi demişti ama şu an çok hafif ağrım var psikolojik bi ağrı mı bilmiyorum düşük belirtisi midir ?
Et parçası normal değil. Defalarca düşük yaşamış birisi olarak söylüyorum. Acile gitseydinz ultrasonla bakarlardı?

Et parçası normal değil. Defalarca düşük yaşamış birisi olarak söylüyorum. Acile gitseydinz ultrasonla bakarlardı?
İnanın ki gece 2 den 5 e kadar acildeydik ultrason yok dediler ilaç yok dediler beklettiler beni sadece 1 iğneyi 1 saat bekledim iğneyi vurup gönderdiler şimdi geldim normal polikliniğe

Dinlenerek geçirmeye calis ayaklarını yüksekte tut,bol su tuket canım iyi olmana sevindim😍rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Back