• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük nasıl olur ?

Svmlikedy

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
22
Puanlar
8
8 haftalık hamileyim biraz önce et parçası gibi kanamam oldu , bi süredir kahverengi akıntım vardı doktor iyi demişti ama şu an çok hafif ağrım var psikolojik bi ağrı mı bilmiyorum düşük belirtisi midir ?

Düşük belirtisi olabilir ama benim de kanama m çok olmuştu

doktora gitmissinizdir umarim. 🤦🏻‍♀️

doktor yok muydu? muayene filan etmediler mi?

8 haftalık hamileyim biraz önce et parçası gibi kanamam oldu , bi süredir kahverengi akıntım vardı doktor iyi demişti ama şu an çok hafif ağrım var psikolojik bi ağrı mı bilmiyorum düşük belirtisi midir ?
Et parçası normal değil. Defalarca düşük yaşamış birisi olarak söylüyorum. Acile gitseydinz ultrasonla bakarlardı?

Et parçası normal değil. Defalarca düşük yaşamış birisi olarak söylüyorum. Acile gitseydinz ultrasonla bakarlardı?
İnanın ki gece 2 den 5 e kadar acildeydik ultrason yok dediler ilaç yok dediler beklettiler beni sadece 1 iğneyi 1 saat bekledim iğneyi vurup gönderdiler şimdi geldim normal polikliniğe

doktor yok muydu? muayene filan etmediler mi?
Hayır sadece bakıp kanama var dediler , beni merkeze sevk ettiler geldim merkezde de ilaç yoktu 1 saat iğne gelmesini bekledim ve yolladılar şimdi gelebildim polikliniğe

iyi haberler alirsiniz insallah.

İlk defa böyle bi saçmalık duydum. Acilde nasıl ultrason olmaz

Dinlenerek geçirmeye calis ayaklarını yüksekte tut,bol su tuket canım iyi olmana sevindim😍rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏

Valla benim için ilk değil gerçekten küçük bi yerde yaşıyorum yani daha neler neler oldu ama şu an çok şükür bakındım ve iyiymişiz çok şükür
Çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bana da dua et 🦋

Back
X