Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aslında bol sıvıdan kasıt normal şartlarda almanız gereken kadar almanız. Bir hücrenin yaklaşık %70’i sudur. Ve bebeğiniz oluşurken bu hücrelerden oluşacağı İçin onun da suya ihtiyacı vardır. Dolayısıyla günlük 2,5-3 lt mutlaka su tüketilmelidir
Kızlar selam direk konuya giriyorum. son adet 16 aralık Beklenen adet 13 ocak 13 Ocak pazartesi hcg 30 16 Ocak Perşembe hcg 75 20 Ocak (bugün) kahverengi (çok afedersiniz sümükümsü) bir leke geldi peçeteye. normal şartlarda bugün adetim 7 gün geçti. Ama az önce böyle bir leke geldi. şuan devam etmiyor ve hiç ağrım yok. sizce bu nedir? Ne yapmam gerekir? Lütfen fikir verir misiniz?
Allah aşkına bakın Allah aşkına diyorum doktora gidin yaa. Doktor bile muayene etmeden bir sey demiyor ciddi meseleleri buraya sormayın yaa. Ben 3 haftalıkken kahverengi leke geldi akşam 9du. Doktorumu aradım hemen progestan al yarin yanıma gel dedi. Eğer ben doktoru aramak yerine buraya yazsaydim belki bebeğimi düşürecektim. Erteso gün doktora gittim rahimde kanama varmış yatış verdi
Allah aşkına bakın Allah aşkına diyorum doktora gidin yaa. Doktor bile muayene etmeden bir sey demiyor ciddi meseleleri buraya sormayın yaa. Ben 3 haftalıkken kahverengi leke geldi akşam 9du. Doktorumu aradım hemen progestan al yarin yanıma gel dedi. Eğer ben doktoru aramak yerine buraya yazsaydim belki bebeğimi düşürecektim. Erteso gün doktora gittim rahimde kanama varmış yatış verdi