Testin pozitif miydiTransferimin 16. Günü sabah tuvallete kalktım pencereye çok hafif kırmızı bir leke geldi önce sonrada beyaz ve şekilsiz bir et parçası ama mmlik bir şey çok küçük.. onun dışında kanamam ve ağrım olmadı o et parçası gibi olan şey ne olabilir kafayı yiyecem
En son değerin kaçtı? Kanama olmadan düşük olcağını sanmıyorum fitil parçasını atmış olabilir misin veya fitil tahriş etmiştirEvet ama biraz yavaş artıyordu
Beyaz et parçası gibi dediğin akıntın olabilir. Allah korusun düşük olsa o et parçasıda pıhtılı kanama şeklinde olur. Sakin ol dinlen ilaçlarını düzenli kullan bol su iç kendini yoracak bişey yapmaTransferimin 16. Günü sabah tuvallete kalktım pencereye çok hafif kırmızı bir leke geldi önce sonrada beyaz ve şekilsiz bir et parçası ama mmlik bir şey çok küçük.. onun dışında kanamam ve ağrım olmadı o et parçası gibi olan şey ne olabilir kafayı yiyecem
En son değerim 14. Gün 288 bugün 16. Gün 478En son değerin kaçtı? Kanama olmadan düşük olcağını sanmıyorum fitil parçasını atmış olabilir misin veya fitil tahriş etmiştir
Hayır canım 14. Gün 288 çıkmıştı beta bugün 16 487 çıktıKese görünmüş müydü?
Doktorum da aynnen böyle dedi ama normalde değerlerim az artıyordu ama 2 kat artıyordu 14. Gün 288 di bugün sabah verdim 478 cıktı iki kat olmamış çok üzüldümBeyaz et parçası gibi dediğin akıntın olabilir. Allah korusun düşük olsa o et parçasıda pıhtılı kanama şeklinde olur. Sakin ol dinlen ilaçlarını düzenli kullan bol su iç kendini yoracak bişey yapma
2 kat artmamış ama %66 artmış. yani önceki kanı verdiğin saatler de önemli. Salma hemen kendini artmamış diye. Evet kesin oldu diye de düşünmemek güzel ama çok da az artmamış bence. bir daha ne zaman verceksin kanEn son değerim 14. Gün 288 bugün 16. Gün 4782 kat artmadı
Bilmiyorum ki 6. Gündem beri veriyorum az artıyor diye2 kat artmamış ama %66 artmış. yani önceki kanı verdiğin saatler de önemli. Salma hemen kendini artmamış diye. Evet kesin oldu diye de düşünmemek güzel ama çok da az artmamış bence. bir daha ne zaman verceksin kan
vermeyin bence. Cuma sizi çağırmış, bekleyin cumaya kadar. İlaçlarınıızı kullanın ve gününde gidin. Ben de çok farklı durumda değilim bu arada. transfer sonrası 25.günüm daha var mı yok mu belli değil. Beta kontrolünü bıraktırdı doktor artık bi gel bakalım dedi. Yarın gideceğim ultrasonla bakacak. Değerlerim çok dengesiz arttı, ama hep arttığı için ilaçları da bırakmadım. Aynıyız yaniBilmiyorum ki 6. Gündem beri veriyorum az artıyor diyekolumda kan alacak yer kalmadı hep mosmor yarın versem mantıklı mı sizce bu sabah verdim en son ?
Yaaa nasıl arttı acaba sizinvermeyin bence. Cuma sizi çağırmış, bekleyin cumaya kadar. İlaçlarınıızı kullanın ve gününde gidin. Ben de çok farklı durumda değilim bu arada. transfer sonrası 25.günüm daha var mı yok mu belli değil. Beta kontrolünü bıraktırdı doktor artık bi gel bakalım dedi. Yarın gideceğim ultrasonla bakacak. Değerlerim çok dengesiz arttı, ama hep arttığı için ilaçları da bırakmadım. Aynıyız yani
Ay inşallah dediğiniz gibi olur tam hamilelik moduna girmiştim ki artış iki kat olmayınca yıkıldımDeğeriniz bir şekilde artmış önemli olan %60 ı geçmesi. Geçmiş de şükür ki. Canınızı sıkmayın ilaçlara devam edin. Tutunuyor miniğiniz
Şimdi kesildi bir damla desen yok.. doktorum yerleşme lekelenmesidir dedi ama bana hiç öyle gelmediBence doktora görünün benimde hafif kanama başladı sonra yoğuna döndü bi kaç gün sonra düşük olmuştu aksatmayın derim
Et şeklinde parça gelmesi düşündürücü. Çünkü yerleşme kanaması bir pedi doldurmayacak kadar pembemsi ya da kahverengimsi gelir.Şimdi kesildi bir damla desen yok.. doktorum yerleşme lekelenmesidir dedi ama bana hiç öyle gelmedi