Düşük mü yapıyorum:((

mad1410

Bitanesi'nin Bitanesi
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
269
Puanlar
103
Arkadaşlar kanda gebelik testi yaptırdım.Sonucu yarın çıkacak,gebe olduğumu zannediyorum..Bugün adetime 1 hafta olmasına rağmen kasık ağrım ve hafif kanamam başladı,acaba düşük mü yapıyorum..Bu arada ağır bir enfeksiyon geçiriyorum ve 8 kg lık buyuk bir koli tasıdım...Psıkolojıkmı yoksa düsük mü yapıyorum???Düşük yapan arkadaşlar var mı aranızda belirtileri neler???

Arkadaşlar kanda gebelik testi yaptırdım.Sonucu yarın çıkacak,gebe olduğumu zannediyorum..Bugün adetime 1 hafta olmasına rağmen kasık ağrım ve hafif kanamam başladı,acaba düşük mü yapıyorum..Bu arada ağır bir enfeksiyon geçiriyorum ve 8 kg lık buyuk bir koli tasıdım...Psıkolojıkmı yoksa düsük mü yapıyorum???Düşük yapan arkadaşlar var mı aranızda belirtileri neler???

Canım aynı belirtileri ben de geçtiğimiz ay yaşadım ve maalesef düşükle sonuçlandı.Bende de bir hafta önceden ağrı başlamıştı, testlerim pozitif çıktı, kan testim de pozitif çıktı ancak çok üzgünüm ki düştü.

Umarım seninki benim gibi sonuçlanmaz,herkesin bünyesinde farklı etki yaratır belki.Sen yine de ağır işler yapma, mümkünse yat dinlen...

İyi haberlerini bekliyorum.

adetinize 1 hafta kala gebelik nasıl belli olur ki

Back