Düşük mü yapıyorum?

Çok geniş olsun aşkım Rabbim birdaha yaşatmasın bitanem nasıl oldun iyiymisin toparlayabildin mi biraz kendini

Nasibi yokmuş üzülmeyin hiç, ben de 2 kere bebeğimi kaybettim birinde kürtaj oldum. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin en başta 2 ay kadar korunduktan sonra tekrar bebek düşünebilirsiniz bol bol dinlenin rahim birkaç aya toparlamış olur.

Çok geniş olsun aşkım Rabbim birdaha yaşatmasın bitanem nasıl oldun iyiymisin toparlayabildin mi biraz kendini
İlaç ağır geldi açıkçası. Betam düşseydi değer diyecektim ama hala yükselme devam ediyor. Ameliyat gerekmesin diye dua ediyorum

Öyle gerçekten, sağlık olsun inşallah ilaç iyi gelir bakalım

Siz ne tatlı bir insansınız, teşekkür ederim hatırlayıp sorduğunuz için betam çok az düştüğü için ikinci dozu vuruldum bugün
2 Nisan da ilk doz du demi hastane demi kalıyorsun dış gebelik olduğu için şimdiye kürtaj olunması gerekmez mi seni korkutmak istemem ama

2 Nisan da ilk doz du demi hastane demi kalıyorsun dış gebelik olduğu için şimdiye kürtaj olunması gerekmez mi seni korkutmak istemem ama
İlk doz ilaç aldığım gün kürtaj oldum. Ama değer yeterince düşmedi. İkinci dozu da oldum. Kana bakarak takip ediyorlar. İkinci dozun yeterli geleceğini düşünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…