Çok sağ olun moral verdinizBence artık gayet 2 kat olmuş progestan düşük önleyici zaten merak etme birşey olmaz Allahın ıznıyle
Gebeliğim başlarında kanama lekelenme problemiyle çok sık karşılaşılıyor canım. Progestanı düzenli kullan. Bir de ağır iş yapma yorma kendini ilk üç ay en azından. Bebek güzelce yerleşsin. Bir de sağlıksız bebekse zaten doktorlarda diyor hiçbişe engel olamaz düşer. Sağlıkla kavuş inşallah.Herkese Merhaba,
Hamileliğimin yolunda olup olmadığı kesinleşmediği için yakınlarıma henüz haber vermedim. Bu nedenle sizlerin desteği ve deneyimine çok ihtiyacım var
Son regl tarihim 16 Şubat. 20 Mart'ta HCG değerim 120 çıktı. 24 Mart'ta 550 çıktı. Sürecin başından beri kahverengi lekelenmelerim ve kasık ağrılarım var. Bugün çok şiddetli kasık ve bel ağrısıyla uyandım, lekeler devam ediyor. Henüz şiddetli bir kanamam olmadı. Doktoruma telefonda durumu anlattım, progestan başladı. Sabretmemi söyledi sadece ama beni üzmemek için düşük vs yorumu yapmıyor olabilir. Ultrason için randevum bir hafta sonra.
Sizce düşük yapıyor olabilir miyim? Ya da dış gebelik durumunda süreç nasıl ilerler?
Hmm kasıklarda ağrı oluyo illa ama şiddetli ağrıysa sen yine de bence bi git doktoruna için rahat etsin. Belki enfeksiyonun filan vardır.Amin çok teşekkür ederimsancım çok şiddetlendi bugün, o nedenle endişe ettim
Haftaya gideceğim, bu süreçte progestanı düzenli kullanacağım bakalım dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim yanıtınız içinHmm kasıklarda ağrı oluyo illa ama şiddetli ağrıysa sen yine de bence bi git doktoruna için rahat etsin. Belki enfeksiyonun filan vardır.
Rica ederim ne demek, bir de bol bol su için. Mideniz almıyosa içine bişe koyup da tüketebilirsiniz. Enfeksiyon filan varsa iyi gelirHaftaya gideceğim, bu süreçte progestan kullanacağım bakalım. Çok teşekkür ederim yanıtınız için
Mutlaka özel e gidip bugün gorunmelisin kanama hamilikte hiç bir zaman iyi değilHerkese Merhaba,
Hamileliğimin yolunda olup olmadığı kesinleşmediği için yakınlarıma henüz haber vermedim. Bu nedenle sizlerin desteği ve deneyimine çok ihtiyacım var
Son regl tarihim 16 Şubat. 20 Mart'ta HCG değerim 120 çıktı. 24 Mart'ta 550 çıktı. Sürecin başından beri kahverengi lekelenmelerim ve kasık ağrılarım var. Bugün çok şiddetli kasık ve bel ağrısıyla uyandım, lekeler devam ediyor. Henüz şiddetli bir kanamam olmadı. Doktoruma telefonda durumu anlattım, progestan başladı. Sabretmemi söyledi sadece ama beni üzmemek için düşük vs yorumu yapmıyor olabilir. Ultrason için randevum bir hafta sonra.
Sizce düşük yapıyor olabilir miyim? Ya da dış gebelik durumunda süreç nasıl ilerler?
Peki şimdi son durumun nedir canımHerkese Merhaba,
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim yanıtınız ve sorduğunuz için3 gün sonra tekrar beta HCG bakıldı, 520ye gerilemiş. Doktorum hemen muayeneye çağırdı kimyasal gebelikmiş malesef aslında kahverengi lekelenmeler olabiliyormuş sağlıklı gebeliklerde de ama ben sancımdan anlamıştım bir aksilik olduğunu. Ondan başlık açtım.
yakında kanamamın başlayacağını söyledi, iki gündür bekliyorum. Bugün ya da yarın tekrar kana baktıracağım, değerin daha da gerileyip gerilemeyeceğine bakacağız dış gebelik şüphesini kaldırmak için
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinÇok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?