Düşük mü yapıcam...

bence sen bir dahaki kontorlune kadar cinsel iliskiden uzak dur, bosver garanti olsun. Allah kucagina da almayi nasip etsin, amin.

Ben iki defa kullandım birinde hap diğerinde iğne vurulmuştum. Progestan bebeği anne karnında tutmak için kullanılıyor. Bol bol dinlen çok geçmiş olsun.

özlem zaten sadece gece çok az geldi. çamaşırımı değiştim yattım sabah kalktığımda yine çok az vardı. sonrada bişey görmedim. şey bu ilaç bebeğe zarar falan vermez dimi. yani ilaç kullanılmasıda sakıncalı falan diyorlarya?

çok geçmiş olsun canım

doktor bana 7. haftamın başındayken hiç bi problem olmamasına rağmen

ne olur ne olmaz diye 12-13 haftaya kadar ilişki yok

çok yorulmak yok ağır kaldırmak yok dedi (tabi ağır kaldırmak 9 ay boyunca yasak da :))

12. haftadan sonra son ayınıza kadar ilişki serbest ve daha rahat olucaksınız dedi

yani şekercim ilk trimester bitene kadar çok dikkatli olucaz opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah

doktorun vermis ilaci korkma, o hormon rahimdeki kasilmalri azaltiyor sanirim. bence en onemlisi sakin olman, kanama cogu hamilelikte oluyor. kalp atisiniz varken korkma, kalp atisi duyulduktan sonra dusuk riski yuzde uce iniyormus. sakin ol, bol su ic ve bugunler gercekten de hic yorulma.

İyi haberlerine çok sevindim canım, geçmiş olsun a.s.
Bundan sonrasında da dikkat edersin bişeycik olmaz, şakır şakır kanaması olup da bebeğini sağlıkla doğuranlar var (benim annem :1rolleyes: ) korkma ve stres yapma sakın opuyorumnanaktan

ben kanamanın alasını yasadım kanama bebegimi tamamen sarmıstı progestan bol su ve sadece tuvalet izni olan bi yatak istirahati gecirdim 3 ay 17 gunu hastanede gecirdim oluk oluk kan geliyodu ama benim sekerparem sıkı sıkı sarıldı bana opuyorumnanaktan bırakmadı beni umarım seni de bırakmaz her kanama dusukle sonuclanacak diye bisi yok

doktora gitmek kararin mantikli olmus eger öyle bisiy varsa düsük gibi bi tehlike....doktor bunu önleyebilir gecikmeden git insallah iyi olursunuzz

tatlım 6.haftamda kanama gecırdım progestan a basladık kanamamı hemen kestı. 12.haftaya gırdım daha da devam edıyorum ılaca. ıgnesı war jel gıbı olanı war bıde hapı war. ben 5 kere ıgne vuruldum su anda jelle devam edıyorum. ılacın bebegıne bı zararı yok ıcın rahat sekılde kullanabılırsın. yalnız sen mumkun oldugunca yat ıstırahat et,ayaklarının altına yastık koy. bol su ıc ve ıcını ferah tut. hayırlısıyla bunuda atlatırsın ınsallah...

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Desteğiniz olmasa akşama çıkamayabilirdim yada doktora gitmeyebilirdim. hepiniz saolun. söylediğiniz gibi dinlenip su içmeye özen göstericem. ALLAH HEPİNİZİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN.

büyük geçmiş olsun canım.pc yi yeni açtım hemen sana baktım.çok iyi etmişsin doktora gitmekle.sen kendine dikkat et.korkma tehlikeli olsa zaten doktor hap vermez.benim görümcem 6 yıl sonra hamile kaldı.bikaçkez düşük yapmıştı.şimdi dokuz ay boyunca iğne kullanmak zorunda artı ilaç.ilişki hiç yok .yaaa beterin beteri var.sana sevindim kendine ve bebeğine iyi bak.

canım benim çok teşekkür ederim. Inan verdiğiniz moral ve yönlendirmenizle kurtuldum. Sende kendine çok iyi bak.

canım bugün nasılsın umarım lekelenme falan yoktur.ev şi falan yapma bi süre.dinlen.biraz tatil yapcanım.umarım iyisindir

İYİYİM BİTANEM SAOL. LEKELENME DÜN KESİLDİ DOKTORDAN SONRA HİÇ OLMADI ÇOK ŞÜKÜR. BİRDE BEN CUMARTESİ PAZARDA ÇALIŞIYORUM. ÜSTELİK GECE 22.00 DA ÇIKICAM İŞTEN.:gitme: DİNLENİYİM DE NASIL.

iyi olduğuna sevindim.benimde 8. ve 9. haftalarda lekelenmelerim olmuştu düşük engelleyici iğneyi gün aşırı kullanmıştım sonra birşeyim kalmadı çok şükür.şimdi 15. haftamdayım artık büyüdük düşük tehlikisini atlattık.Bundan sonra hamileliğin sorunsuz geçer inşallah. kendine iyi bak

geçmiş olsun benimde 2 hafta önce gelmişti az bişi kan doktora gittim banada progestan ve folic acid verdi keseyi yeni görmüştü o zaman ama devam etti lekelenme bende başka doktora gittim o hem kan sulandırıcı iğne clexane,coraspine,neuvitan bide megadyn verdi ilişki yasak dedi yorma kendini dedi yaptım sol tarafa yatmaya özen gösterdim süt yumurta gibi protein ağırlıklı beslendim ama yine devam ediyordu lekelenme hatta bazen fazlalaşıyordu ama bi hafta sonra gittiğimde bebek büyümüş kalbi atıyordu kese normal dedi bebek 1 bucuk hafta gerideydi arayı kapatıyor yavaş yavaş dedi hala devam ediyorum ilaçlara ama yine lekelenme oluyr ama doktor korkma dedi içimi rahat tutmaya calışıyorum sende öyle yap bebeklerimiz nazlanıyor biraz bize inşallah sağ salim doğacaklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…