-
- Konu Sahibi neslihanmermer
oh iyi cok sukur kese etrafinda kanama yoksa cok iyi, ben sen doktora daha gitmedin diye korkma diye yani yazmamistim, bende kese etrafinda kan olmustu, genelde kese etrafi temizse sorun yoktur demisti doktorum. sonra da soluna dogru yat uzan ve patlayana kadar su ic demisti. cok sukur arkadasim lutfen kendini kasma simdi, bana da progestan vermisti, simdi kanaman duruna kadar ki belki artik hic gelmeyecek sakin ol, kendine bak.
Ben iki defa kullandım birinde hap diğerinde iğne vurulmuştum. Progestan bebeği anne karnında tutmak için kullanılıyor. Bol bol dinlen çok geçmiş olsun.
Kızlar şimdi geldim doktortan kese etrafı normal görünüyor burda henüz birşry yok dedi. bebeğimin kalbi de atıyordu. yalnız tehdit yinede var dedi. bi ilaç verdi tam okuyamadım ama progestan gibi bişeydi. 8 saatte bir onu alıcam. birde gebeliklerin %35 i düşükle sonuçlanır ve bu her evrede olabilir dedi bunu neden dedi bilmiyorum. bu ilacı kullanan varmı aranızda?
Kızlar şimdi geldim doktortan kese etrafı normal görünüyor burda henüz birşry yok dedi. bebeğimin kalbi de atıyordu. yalnız tehdit yinede var dedi. bi ilaç verdi tam okuyamadım ama progestan gibi bişeydi. 8 saatte bir onu alıcam. birde gebeliklerin %35 i düşükle sonuçlanır ve bu her evrede olabilir dedi bunu neden dedi bilmiyorum. bu ilacı kullanan varmı aranızda?
büyük geçmiş olsun canım.pc yi yeni açtım hemen sana baktım.çok iyi etmişsin doktora gitmekle.sen kendine dikkat et.korkma tehlikeli olsa zaten doktor hap vermez.benim görümcem 6 yıl sonra hamile kaldı.bikaçkez düşük yapmıştı.şimdi dokuz ay boyunca iğne kullanmak zorunda artı ilaç.ilişki hiç yok .yaaa beterin beteri var.sana sevindim kendine ve bebeğine iyi bak.
önemli birşey yoktur inşallah ama doktora hemen gitmek çok önemli vakit kaybetme. Dualarım seninle allah yardımcın olsun ...