Düşük mü yapıcam...

neslihanmermer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
161
5
42
Ya kızlar bebeğim 1 hafta geriden geliyordu. Dünde kırmızı lekelenme olmuş gece. Topiklere baktım böye şeyler yaşayanların hepsi düşük yapmış. çok korktum. Doktora gitmek istemiyorum.

ay neslihancım noldu ya çok şaşırdım hemen doktora git :1shok:

normal bişeydir belki Allah Allah

belki bi ilaç verir geçiverir

belki üstüne adet görmüşsündür adet zamanalrınsa

bebişin duruyordur inşallah :Saruboceq:

haberdar et bizi mutlaka

canım bence hemen doktora git veyahut ara.Belki önemli bişey yoktur varsada yapman gerekenleri söyler ilaç verir istirahat verir.hemen ara doktorunu.Böyle yapıpta pişman olmaktansa hemen doktorunu ara.

tatlım doktora gıt dıcektım ama zaten gıdıyomussun... ıyı haberlerını beklıyoruz ıcını ferah tut...

Neslihancım dualarımız seninle :Saruboceq:
Böyle şeyler ihmale gelmez tabi benim dr 1 damla bile kan olsa hemen ara mutlaka demişti. Umarım iyi haberlerini en kısa sürede alırız

panik yapma hemen tatlim, illa dusuk demek degilki, geriden gelmesine normal diyorlar ozellikle bir haftaya kadarina, ama kanama onemli tabii bakilsin muhakkak. yalniz bol su ic uzanirken de soluna dogru yat bana bunu tavsiye etmislerdi. yalniz su konusunda doktor en az 3 litre demisti yaz diye arti iki uc bardak da fazla. Insallah guzel haberle donersin, panik en kotusu stres hormonlarini etkiliyor cunku.

Kızlar şimdi geldim doktortan kese etrafı normal görünüyor burda henüz birşry yok dedi. bebeğimin kalbi de atıyordu. yalnız tehdit yinede var dedi. bi ilaç verdi tam okuyamadım ama progestan gibi bişeydi. 8 saatte bir onu alıcam. birde gebeliklerin %35 i düşükle sonuçlanır ve bu her evrede olabilir dedi bunu neden dedi bilmiyorum. bu ilacı kullanan varmı aranızda?

oh iyi cok sukur kese etrafinda kanama yoksa cok iyi, ben sen doktora daha gitmedin diye korkma diye yani yazmamistim, bende kese etrafinda kan olmustu, genelde kese etrafi temizse sorun yoktur demisti doktorum. sonra da soluna dogru yat uzan ve patlayana kadar su ic demisti. cok sukur arkadasim lutfen kendini kasma simdi, bana da progestan vermisti, simdi kanaman duruna kadar ki belki artik hic gelmeyecek sakin ol, kendine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…