. Benim son adet 12 subat bugun keseyi gördük york kesesi cok kucuk cuma kontrol cumartesi kurtaj dedi. Çok üzgünüm

canım benimde seninki gibi oldu hiç korkma Allahım nasip ertdiyse olur şuan 9 haftalik

Suan ki durumun nasil gülüm sifirlandi mi degerler tamamen bende dış gebelik geçirdim doktorun ne dedi korunma falan verdi mi

Evet canim malesef
Uzulme bende cok üzüldüm gercekten dunya basima yıkıldı ama olumsuz seyler dusunme kalbimizi temizleyelim olumsuzluklardan korkulardan cok insan okudum dıs gebelikten sonra normal hamilelik yaşayan. İnşallah bizde onlardan oluruz. İllaki tekrarlayacak diye bisey yok ki dualar edelim birbirimize insallah bi dahakine saglikli rahme yerlesmis devami gelen bi hamilelik yasariz bizde.

Benimde 2.ignede 3500 den 2000 e düşmüş şükür kızlar 2 gün sonra beta yine takrarlicam inş. Düşer daha fazla.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Peki kanama varmıydı

Mrb değerleriniz benim gibi artmış ama Benim doktorum iğne vermedi keseyi görmek için beta ve ultrason takibi verdi siz keseyi degeriniz kaç olunca gördünüz tüplere mı tutunmuştu? Bende şişkinlik ve normal hamilelik belirtileri dışında hiç bir şey yok.

Mrb değer kaç olduğunda kese göründü,kese neredeydi? ben de bezer bir süreçteyim de doktor beta ve ultrason takibi verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…