Düşük mü dış gebelik mi?

Kızlar ben doktordan geldim.beta değerim 1128 den 1830 a çıkmış..progestan degerime de bakti 18.9 çıkmış. doktor keseyi göremedi ama değer gayet güzel bu değerde göremememiz normal cuma günü keseyi görürüz inşallah..göremezsek ona göre bir yol çizeriz dedi.dis gebelikte iğne ile düşer kürtaj ilk patolojik bulgu olarak yapıyoruz dedi..ama şuan normal hamile olma olasılığımda varmış değerim hiç düşmedi benim hep ilerledi ama tabi 2 kat olarak gitmedi daha az ilerledi.yuzde 60 yeterliymis sanırım ilerlemede illaki 2 kat olmasına gerek yokmuş..tabi benim kahverengi lekelenmelerim oluyor onun içinde şuan Protestan hap kullan dedi.bakalim hayırlısı inş. Dualarınızı bekliyorum...
Acaba benim gibi olan var mı değerler düşmeden yükselip dış gebelik tanısı konan ya da hamile olan..
Canım inşallah dış gebelik değildir sende bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın 😊🤗

Öncelikle çok geçmiş olsun evet ben geçirdim yükseldi sürekli ama keseyi göremediler. Sonra metotrexat diye bir iğne var ondan vurdular ama ben iç kanamayı çok agır geçirdim. İğneden önce bilgi vermedikleri için şuan beklemedeyim 1 sene çocuk yapmak teşebbüs etmek yasak.! O yüzden kürtaj olman gerekiyorsa ol bunu doktorunla iyi konuş ona göre karar ver. Seninkide çok yüksek ihtimal dış gebelik. Şehir neresi senin bilmiyorum ama ankaradaysan zekai tahirden başkasına gitme. Ve agrın sırtına vurursa kanaman artarsa hızlıca hastaneye git sakın evde durma. Bak ben bu hataları yaptım 1,5 ay iç kanamadan hastanede yattım ve ağır iç kanama geçirdim.
Senin değerlerin neydi canım yazarmisin hatirliyorsan. Dış gebelik mıdır diyorsun benimkini.ben de bi umut seviniyorum ya...bide benden kahverengi akintilar geliyor senden de geliyormuydu.igneden önce nasıl bir bilgi vermeleri lazımdı. Bide değerin en son kaçtı iç kanama olduğunda.

Öncelikle çok geçmiş olsun evet ben geçirdim yükseldi sürekli ama keseyi göremediler. Sonra metotrexat diye bir iğne var ondan vurdular ama ben iç kanamayı çok agır geçirdim. İğneden önce bilgi vermedikleri için şuan beklemedeyim 1 sene çocuk yapmak teşebbüs etmek yasak.! O yüzden kürtaj olman gerekiyorsa ol bunu doktorunla iyi konuş ona göre karar ver. Seninkide çok yüksek ihtimal dış gebelik. Şehir neresi senin bilmiyorum ama ankaradaysan zekai tahirden başkasına gitme. Ve agrın sırtına vurursa kanaman artarsa hızlıca hastaneye git sakın evde durma. Bak ben bu hataları yaptım 1,5 ay iç kanamadan hastanede yattım ve ağır iç kanama geçirdim.
Bi de değerin düşüp yükseldi mi yoksa hep arttımi

Bi de değerin düşüp yükseldi mi yoksa hep arttımi
Benimde kahverengi lekelenmelerim oldu ertesi gün kanama başladı kasıkta tutunmuş çocuk benim degerim 270-390-475-550-600 şeklinde devam ederken oldu sonra ağrılarım arttı vücudum şişmeye başladı hastaneye aldılar acil sonra sordular bana kürtajmı yapalım iğne tedavisimi diye ikisi ve sonucunda nelerle karşılaşacağımı anlatmadan iğne tedavisine yönlendirdiler. İğne tedavisi başladı 8 doz çift mg ile. Düşmedi bebek beta hcg 2000 e kadar çıktı. İğneden öncede sana en az 6 ay çocuk denememen konusunda bilgi vermeleri gerekiyor benim yaşım 37 eğer bana o bilgiyi verselerdi ben kürtaj olurdum çünkü 1 sene oldu hala bekliyorum denememde olsa tutmuyor zaten. Ben polikistik ve tiroid hastasıyım

Benimde kahverengi lekelenmelerim oldu ertesi gün kanama başladı kasıkta tutunmuş çocuk benim degerim 270-390-475-550-600 şeklinde devam ederken oldu sonra ağrılarım arttı vücudum şişmeye başladı hastaneye aldılar acil sonra sordular bana kürtajmı yapalım iğne tedavisimi diye ikisi ve sonucunda nelerle karşılaşacağımı anlatmadan iğne tedavisine yönlendirdiler. İğne tedavisi başladı 8 doz çift mg ile. Düşmedi bebek beta hcg 2000 e kadar çıktı. İğneden öncede sana en az 6 ay çocuk denememen konusunda bilgi vermeleri gerekiyor benim yaşım 37 eğer bana o bilgiyi verselerdi ben kürtaj olurdum çünkü 1 sene oldu hala bekliyorum denememde olsa tutmuyor zaten. Ben polikistik ve tiroid hastasıyım
Anladım canım. Aslında değerin ilk baştan çok yüksek değilmiş yüksek olmayınca daha kolay deniyor.kurtaji tanı amaçlı yapıyoruz iğne ile düşünüyoruz dedi doktor bana.yoksa iğne mi kürtaj mi diyemezsin. Zaten değerin çok düşük olduğu için 5000 e kadar iğne yapılıyormuş. Sen yüreğini ferah tut canım. Belki de ondan değildir. Dua edelim sabredelim.yasin suanki tıbbi durumlara göre çok geç değil canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Selam kizlar bende metotreksat 80mg yapildm. Igne yapildigim gun beta 199 du. Igne sonrasi 4gun 243 cikti. Normalde dusmesi gerekiyormus sanirim bu durumu yasayanlar var mi ? Beta dusmezse diye cok tedirginim.

Selam kizlar bende metotreksat 80mg yapildm. Igne yapildigim gun beta 199 du. Igne sonrasi 4gun 243 cikti. Normalde dusmesi gerekiyormus sanirim bu durumu yasayanlar var mi ? Beta dusmezse diye cok tedirginim.
Değerlerin kaçtı senin canım. Dış gebelik tanısı nasıl koyuldu. Normalde düşmesi lazım doktorunla iletişime geç hemen çünkü yükselirse tekrar iğne yapıyorlar sanırım.

Hastande yatıyor olman lazım. Benim yükseldi 2000 e kadar. Sonra düştü. Sıkıntı yapma kanaman artarsa doktorunla konuş

Değerlerin kaçtı senin canım. Dış gebelik tanısı nasıl koyuldu. Normalde düşmesi lazım doktorunla iletişime geç hemen çünkü yükselirse tekrar iğne yapıyorlar sanırım.
Gebeligi ilk ogrendgmde degerim 66ydi adet gecikmesinin 2. Gunumdeydim 3gun sonra kanama basladi ve beta hcg duzensizlesti 3hafta kanama ve dusmeyen beta hcg sonucu farkedildi dis gebelik

Kızlar benim değer 1830 dan 2550 ye çıkmış ve kese hala görünmedi. Doktor dış gebelik kesin dedi.yarin iğne yapıp sonlandiracak

Ben yasadim once en son 3500 civariydi igneyi yaptilar 4 gun sonra kontrole gittigimde 3900lara cikmis kadin bana bazilarinda goruluyo yukselis 4 gun sonra tekrar bakalim demis.. cumartesi 1800e dusmus.. insAllah duser seninkide Allah sifani versin

X