- 10 Ocak 2019
- 1.589
- 7.296
. Benim son adet 12 subat bugun keseyi gördük york kesesi cok kucuk cuma kontrol cumartesi kurtaj dedi. Çok üzgünümCanım sende dış gebelik geçirmişsin geçmiş olsun benimde böyle bi durum var bilgi almak istedim..
ben durumumu anlatayım.16 Şubat son adet tarihim.16 Mart ta adet olmam gerekiyordu olmadım.2 gün öncesinde bikere leke gelmişti devam etmedi.adet olacağım ama olmadığım gün beta hcgye baktırdım çünkü çok bel kasik karın ağrım vardı 7.12 çıktı...iki gün sonra 12oldu değer..ama ertesi gün 3 gün kanamam oldu..ben adet oldum sandım sonra ağrılarım devam edince tekrar doktora gittim 12 değerinden 4gun sonra degerim 47 olmuş.3gun sonra baktırdım 201 olmuş...2 gün sonra tekrar baktırdım 617 olmuş. Doktor değerler güzel normal gebelik dedi bi hafta sonraya kese için gün verdi.ama sonra kahverengi akintilarim olmaya başladı 4 gündür de devam ediyor.progestan baslatti.bugun keseyi görmek için gittik göremedik yine çünkü beta ancak 1218 olmuş..yani çarşamba 617 idi.pazaresi 1218 olmuş..normalde 2 kat artacağı için 2500lere ulaşması ve keseyi görmemiz gerekiyordu.simdi çarşamba tekrar gideceğim..acaba benim gibi olup yükselen var mı..yoksa dış gebelik mıdır..dış gebelik belirtileriniz nelerdi.ve o süreç nasıl ilerledi.bana kürtaj falan dedi doktor ama ortada kese yokken neyi kürtaj edecek içindeki sıvıyı mi acaba.lutfen sizlerden cevap bekliyorum...