Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba, değerlerin çok düşük. Kendiliğinden düşer umarım. Dış gebelik bile olsa iğne ile tedavisi mümkün. Hemen aklına ameliyat getirme. Hakkında hayırlısı olsun. :)Pazartesi değerim 156,2 idi 2 gün sonra tekrar baktırdım bugün 142,7 çıktı kanamam da var hafif kahverengi düşük müdür ? Dış gebelik mi ? Doktor cumaya tekrar bakacak ama korkuyorum. Dış gebelik ise ameliyat mı olmam lazım illaki?
dis gebelik degilde kimyasal gebelige benziyor gecmis olsunPazartesi değerim 156,2 idi 2 gün sonra tekrar baktırdım bugün 142,7 çıktı kanamam da var hafif kahverengi düşük müdür ? Dış gebelik mi ? Doktor cumaya tekrar bakacak ama korkuyorum. Dış gebelik ise ameliyat mı olmam lazım illaki?
Haklısın. Benimde ilk degerlerim düşük cıktı, ama düşmedi ilk başta bana da öyle dediler. Zamanla anlaşıldı dış gebelik oldugu. O yüzden değerin yükselmesi. Çok önemli dış gebelik te.dis gebelik degilde kimyasal gebelige benziyor gecmis olsun
dis gebelikte duzensiz artiyor. canim yani. mesela 150 ise sonra 160 falan oluyor ama dusuyotsa ne. uazikki kimyasla. zaten dis gebelik olmasin allah korusun kimyasalda. diger ay gebe kalabilirsin cok rahatHaklısın. Benimde ilk degerlerim düşük cıktı, ama düşmedi ilk başta bana da öyle dediler. Zamanla anlaşıldı dış gebelik oldugu. O yüzden değerin yükselmesi. Çok önemli dış gebelik te.
Canım degerlerim düzensiz arttı kürtaj oldum sonra iğne oldum 2 defa degerlerim 11 düşünce iç kanama geçirip ameliyat oldum. Yani ölümden döndüm diyebilirim. Çok şükür şuan iyiyim. Ama 6 ay yasaklandı maalesef. Ama hayırlısı olsun. Allah herkese gönlünce sağlıklı evlatlar nasip etsin.dis gebelikte duzensiz artiyor. canim yani. mesela 150 ise sonra 160 falan oluyor ama dusuyotsa ne. uazikki kimyasla. zaten dis gebelik olmasin allah korusun kimyasalda. diger ay gebe kalabilirsin cok rahat
cokm. hecmis olsu rabbim birdaha yasatmasinCanım degerlerim düzensiz arttı kürtaj oldum sonra iğne oldum 2 defa degerlerim 11 düşünce iç kanama geçirip ameliyat oldum. Yani ölümden döndüm diyebilirim. Çok şükür şuan iyiyim. Ama 6 ay yasaklandı maalesef. Ama hayırlısı olsun. Allah herkese gönlünce sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Amin. Cümlemizecokm. hecmis olsu rabbim birdaha yasatmasin
Merhaba canım. Kimyasal gebelik gibi duruyor malesef ben hem kimyasal hem dış gebelik geçirdim. Kimyasalda değerim 1 kere yükseldi sonra düşmeye başladı ve kendiliğinden düştü. Dış gebelikte ise değerim 1200 e kadar çıktı ve düzensiz arttı. Ameliyata gerek kalmadan iğne ile düşürdüler. Ama sen yine de 2 güne bir kan var doktor şu gün gel demesine takılma. Acile git beta hcg değerime baktıracağım doktor takip etmemi istedi de onlar yaparlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahPazartesi değerim 156,2 idi 2 gün sonra tekrar baktırdım bugün 142,7 çıktı kanamam da var hafif kahverengi düşük müdür ? Dış gebelik mi ? Doktor cumaya tekrar bakacak ama korkuyorum. Dış gebelik ise ameliyat mı olmam lazım illaki?
Merhaba canım. Kimyasal gebelik gibi duruyor malesef ben hem kimyasal hem dış gebelik geçirdim. Kimyasalda değerim 1 kere yükseldi sonra düşmeye başladı ve kendiliğinden düştü. Dış gebelikte ise değerim 1200 e kadar çıktı ve düzensiz arttı. Ameliyata gerek kalmadan iğne ile düşürdüler. Ama sen yine de 2 güne bir kan var doktor şu gün gel demesine takılma. Acile git beta hcg değerime baktıracağım doktor takip etmemi istedi de onlar yaparlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım dış gebelik bu normal sağlıklı gebelik diyemez doktor. Eğer değerin 1200lerde ise alttan muayene ile keseyi görür bende keseyi gördü gördüğü an dedi zaten dış gebelik diye. Dış gebelik belirtisi yok. Ben yaşamadım. Doktora muayene gittiğim gün dış gebelik düşürelim dedi 1 saat içinde çıkarsın dedi kabul ettim. Dinlemeyip değerin yükseşmesini bekleseydim hayati tehlikem olacaktı. Çarşamba günü değerin 2 kat artmamışsa Kesinlikle dış gebeliktir. Kürtaj yada ameliyata gerek kalmadan iğne ile düşürsün. Allah korusun iç kanamaya yol açarsa kötü olur senin içinCanım sende dış gebelik geçirmişsin geçmiş olsun benimde böyle bi durum var bilgi almak istedim..
ben durumumu anlatayım.16 Şubat son adet tarihim.16 Mart ta adet olmam gerekiyordu olmadım.2 gün öncesinde bikere leke gelmişti devam etmedi.adet olacağım ama olmadığım gün beta hcgye baktırdım çünkü çok bel kasik karın ağrım vardı 7.12 çıktı...iki gün sonra 12oldu değer..ama ertesi gün 3 gün kanamam oldu..ben adet oldum sandım sonra ağrılarım devam edince tekrar doktora gittim 12 değerinden 4gun sonra degerim 47 olmuş.3gun sonra baktırdım 201 olmuş...2 gün sonra tekrar baktırdım 617 olmuş. Doktor değerler güzel normal gebelik dedi bi hafta sonraya kese için gün verdi.ama sonra kahverengi akintilarim olmaya başladı 4 gündür de devam ediyor.progestan baslatti.bugun keseyi görmek için gittik göremedik yine çünkü beta ancak 1218 olmuş..yani çarşamba 617 idi.pazaresi 1218 olmuş..normalde 2 kat artacağı için 2500lere ulaşması ve keseyi görmemiz gerekiyordu.simdi çarşamba tekrar gideceğim..acaba benim gibi olup yükselen var mı..yoksa dış gebelik mıdır..dış gebelik belirtileriniz nelerdi.ve o süreç nasıl ilerledi.bana kürtaj falan dedi doktor ama ortada kese yokken neyi kürtaj edecek içindeki sıvıyı mi acaba.lutfen sizlerden cevap bekliyorum...
Çok sağol canım. Senin yükselme nasıldı değerler. Benim zaten çarşamba yükselmesi ve gözükmesi lazım. Bende biraz daha beklesemmi diyordum ama dediğin gibi değer yükseldikçe operasyonun şekli büyüyor.Canım dış gebelik bu normal sağlıklı gebelik diyemez doktor. Eğer değerin 1200lerde ise alttan muayene ile keseyi görür bende keseyi gördü gördüğü an dedi zaten dış gebelik diye. Dış gebelik belirtisi yok. Ben yaşamadım. Doktora muayene gittiğim gün dış gebelik düşürelim dedi 1 saat içinde çıkarsın dedi kabul ettim. Dinlemeyip değerin yükseşmesini bekleseydim hayati tehlikem olacaktı. Çarşamba günü değerin 2 kat artmamışsa Kesinlikle dış gebeliktir. Kürtaj yada ameliyata gerek kalmadan iğne ile düşürsün. Allah korusun iç kanamaya yol açarsa kötü olur senin için
Seninde mi belirtiler aynıydı. Dış gebelikte diyorsun yani..tek ilaç yeterli olur mu acaba.ilaci iğne olarak veriyorlar ve devamı nasıl işliyor süreç. Doktor bana kürtaj falan dedi yarın için goremezsek. Ve aç gel falan dedi.sabahtan gelirsen aç gel.ogleden sonra gelirsen aç olmana gerek yok dediCanım dış gebelik bu normal sağlıklı gebelik diyemez doktor. Eğer değerin 1200lerde ise alttan muayene ile keseyi görür bende keseyi gördü gördüğü an dedi zaten dış gebelik diye. Dış gebelik belirtisi yok. Ben yaşamadım. Doktora muayene gittiğim gün dış gebelik düşürelim dedi 1 saat içinde çıkarsın dedi kabul ettim. Dinlemeyip değerin yükseşmesini bekleseydim hayati tehlikem olacaktı. Çarşamba günü değerin 2 kat artmamışsa Kesinlikle dış gebeliktir. Kürtaj yada ameliyata gerek kalmadan iğne ile düşürsün. Allah korusun iç kanamaya yol açarsa kötü olur senin için
Devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi? Eğer devlet hastanesine gidiyorsan Kesinlikle özele git derim çünkü devlet banada kürtaj dedi özele gittim 125 lira ilaç yatak parası verdim sadece. İğne yaptılar yarım saat bekletip sonra eve gönderdiler. Zaten iğneyi yaptıkları gün kanamam başladı. İğneden sonra süreç biraz zor ve ağrılı geçiyor ama emin ol kürtajdan bin kat iyi hayatını tehlikeye atma. Devlet hastanesi oralı olmuyor kendi alacakları primi düşündükleri için kürtaj diyorlar benim değerlerde aynı seninki gibiydi. Kesede görünmüştü ama dış gebelikti. Dediğim gibi tek doz iğne ile sonlandırıldı çok şükürSeninde mi belirtiler aynıydı. Dış gebelikte diyorsun yani..tek ilaç yeterli olur mu acaba.ilaci iğne olarak veriyorlar ve devamı nasıl işliyor süreç. Doktor bana kürtaj falan dedi yarın için goremezsek. Ve aç gel falan dedi.sabahtan gelirsen aç gel.ogleden sonra gelirsen aç olmana gerek yok dedi
Kese görülüp nasıl dış gebelik oldu canım. Başka biyerdemi görüldü..özele gidiyorum canım ben.malesef devlet hastanesi çalışanları insanları insan yerine koymuyor çok içler acısı.iyi olanlarda vardır mutlaka ama kadın doğum bölümü özellikle sıkıntılı buradaki hastanede. Ozeldeki doktor bana kürtaj dedi ya.para almak için mi dedi o da bilmiyorum inanki.ikinci doktorum bi de bu öncekini değiştirdim.Devlet hastanesine mi gidiyorsun özele mi? Eğer devlet hastanesine gidiyorsan Kesinlikle özele git derim çünkü devlet banada kürtaj dedi özele gittim 125 lira ilaç yatak parası verdim sadece. İğne yaptılar yarım saat bekletip sonra eve gönderdiler. Zaten iğneyi yaptıkları gün kanamam başladı. İğneden sonra süreç biraz zor ve ağrılı geçiyor ama emin ol kürtajdan bin kat iyi hayatını tehlikeye atma. Devlet hastanesi oralı olmuyor kendi alacakları primi düşündükleri için kürtaj diyorlar benim değerlerde aynı seninki gibiydi. Kesede görünmüştü ama dış gebelikti. Dediğim gibi tek doz iğne ile sonlandırıldı çok şükür
Canım alttan muayene ile göründü ama sağlıklı değildi zaten değerler 2 kat artmıyordu. Sağlıksız olduğunu oradan anladı zatenKese görülüp nasıl dış gebelik oldu canım. Başka biyerdemi görüldü..özele gidiyorum canım ben.malesef devlet hastanesi çalışanları insanları insan yerine koymuyor çok içler acısı.iyi olanlarda vardır mutlaka ama kadın doğum bölümü özellikle sıkıntılı buradaki hastanede. Ozeldeki doktor bana kürtaj dedi ya.para almak için mi dedi o da bilmiyorum inanki.ikinci doktorum bi de bu öncekini değiştirdim.
Alttan muayene olup rahim içinde mi kese göründü canım. Nasıl sağlıksız di.Canım alttan muayene ile göründü ama sağlıklı değildi zaten değerler 2 kat artmıyordu. Sağlıksız olduğunu oradan anladı zaten
Öncelikle çok geçmiş olsun evet ben geçirdim yükseldi sürekli ama keseyi göremediler. Sonra metotrexat diye bir iğne var ondan vurdular ama ben iç kanamayı çok agır geçirdim. İğneden önce bilgi vermedikleri için şuan beklemedeyim 1 sene çocuk yapmak teşebbüs etmek yasak.! O yüzden kürtaj olman gerekiyorsa ol bunu doktorunla iyi konuş ona göre karar ver. Seninkide çok yüksek ihtimal dış gebelik. Şehir neresi senin bilmiyorum ama ankaradaysan zekai tahirden başkasına gitme. Ve agrın sırtına vurursa kanaman artarsa hızlıca hastaneye git sakın evde durma. Bak ben bu hataları yaptım 1,5 ay iç kanamadan hastanede yattım ve ağır iç kanama geçirdim.Kızlar ben doktordan geldim.beta değerim 1128 den 1830 a çıkmış..progestan degerime de bakti 18.9 çıkmış. doktor keseyi göremedi ama değer gayet güzel bu değerde göremememiz normal cuma günü keseyi görürüz inşallah..göremezsek ona göre bir yol çizeriz dedi.dis gebelikte iğne ile düşer kürtaj ilk patolojik bulgu olarak yapıyoruz dedi..ama şuan normal hamile olma olasılığımda varmış değerim hiç düşmedi benim hep ilerledi ama tabi 2 kat olarak gitmedi daha az ilerledi.yuzde 60 yeterliymis sanırım ilerlemede illaki 2 kat olmasına gerek yokmuş..tabi benim kahverengi lekelenmelerim oluyor onun içinde şuan Protestan hap kullan dedi.bakalim hayırlısı inş. Dualarınızı bekliyorum...
Acaba benim gibi olan var mı değerler düşmeden yükselip dış gebelik tanısı konan ya da hamile olan..
Senin değerin çok sıkıntılı gelmedi bana. Kesenin görülmesi için 3900 civarı bir değer olması gerekiyor yani erken olabilir. Bence düzenli takip et değerlerini korkmaCanım sende dış gebelik geçirmişsin geçmiş olsun benimde böyle bi durum var bilgi almak istedim..
ben durumumu anlatayım.16 Şubat son adet tarihim.16 Mart ta adet olmam gerekiyordu olmadım.2 gün öncesinde bikere leke gelmişti devam etmedi.adet olacağım ama olmadığım gün beta hcgye baktırdım çünkü çok bel kasik karın ağrım vardı 7.12 çıktı...iki gün sonra 12oldu değer..ama ertesi gün 3 gün kanamam oldu..ben adet oldum sandım sonra ağrılarım devam edince tekrar doktora gittim 12 değerinden 4gun sonra degerim 47 olmuş.3gun sonra baktırdım 201 olmuş...2 gün sonra tekrar baktırdım 617 olmuş. Doktor değerler güzel normal gebelik dedi bi hafta sonraya kese için gün verdi.ama sonra kahverengi akintilarim olmaya başladı 4 gündür de devam ediyor.progestan baslatti.bugun keseyi görmek için gittik göremedik yine çünkü beta ancak 1218 olmuş..yani çarşamba 617 idi.pazaresi 1218 olmuş..normalde 2 kat artacağı için 2500lere ulaşması ve keseyi görmemiz gerekiyordu.simdi çarşamba tekrar gideceğim..acaba benim gibi olup yükselen var mı..yoksa dış gebelik mıdır..dış gebelik belirtileriniz nelerdi.ve o süreç nasıl ilerledi.bana kürtaj falan dedi doktor ama ortada kese yokken neyi kürtaj edecek içindeki sıvıyı mi acaba.lutfen sizlerden cevap bekliyorum...