- 6 Eylül 2024
- 10
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi kediseverrr
tam iliski aninda regl oldugumu fark ettim muhtemelen 1 saat önce falan olmuştum ama iliski anında kan görduk durduk sürtünme oldu tam iliskiye baslıyorduk acaba surtunmeden korunmasız oldugumuzdan dolayi hamile kalmis olabilir miyim reglyken hamile kalma durumu vs de varmıs suan reglim 4 gun geciktiCanım tam olarak anlayamadım ama ilişki sonrası hemen adet olduysan gebelik zaten imkansız
iliskiden önce regl olmusum fark edince yapmadık yine de sürtünme zevk suyu vs kalmis miyimdir ama o an regliymisimCanım tam olarak anlayamadım ama ilişki sonrası hemen adet olduysan gebelik zaten imkansız
hayır böyle bişeyin imkanı yok ama adetken ilişkiden uzak dur rahim o dönemde daha korunmasız olduğundan hastalıklara da açık oluyorsuniliskiden önce regl olmusum fark edince yapmadık yine de sürtünme zevk suyu vs kalmis miyimdir ama o an regliymisim
haklisiniz tesekkur ederim regl oldugumu anlamamistim sürtünme esnasinda vsde yoktu tam o giris aninda fark ettik durduk adetken hamilelik sürtünmeyle vs diye kokrmsutumhayır böyle bişeyin imkanı yok ama adetken ilişkiden uzak dur rahim o dönemde daha korunmasız olduğundan hastalıklara da açık oluyorsun
yinede düşük kanaması ve adet kanaması farkıyla ilgili bi bilginiz var miihayır böyle bişeyin imkanı yok ama adetken ilişkiden uzak dur rahim o dönemde daha korunmasız olduğundan hastalıklara da açık oluyorsun
hayatım ikisinin bir farkı yok anlamazsınyinede düşük kanaması ve adet kanaması farkıyla ilgili bi bilginiz var mii
teşkkür ederim adetliyken hamile kaldım sanmıstımhayatım ikisinin bir farkı yok anlamazsın
internette vs baktıgımda kadın dogumcuların çoğu kalabilirsiniz diyor tam cinsel iliski olmadi, sürtünme oldu vajina girisine cunku megerki regl olmusum o an regliymisim ama reglyken ve surtunmeyle iliski hamilelik riski olabiliyomus sandim oyle okudum o yüzden sormak istedim reglim geciktigi icin suannn tesekkurlerrSürtünme ile hamile kaldığınızı nasıl düşündünüz? Çok merak ediyorum.
Test yap için rahatlasıninternette vs baktıgımda kadın dogumcuların çoğu kalabilirsiniz diyor tam cinsel iliski olmadi, sürtünme oldu vajina girisine cunku megerki regl olmusum o an regliymisim ama reglyken ve surtunmeyle iliski hamilelik riski olabiliyomus sandim oyle okudum o yüzden sormak istedim reglim geciktigi icin suannn tesekkurlerr
2 tane idrar testi yaptım gecikmeden 4-5 gün sonra negatif çıktı testten 3 gün sonra adet oldum sanırım az pıhtılı 5 gunluk kanama oldu kimi hamileyken regl oldum yazmıs hrhalde pihtili oldugu için adet olmusumdurTest yap için rahatlasın
tesekkurler pıhtılı oldugu için adet kanamasıdır dimiAdetiniz yakın olduğu için adet olmuşsunuz.
Evet.tesekkurler pıhtılı oldugu için adet kanamasıdır dimi
Merhabalar. Buraya yeni üye oldum. Benim de aradığım soruların cevaplarını burada bulabileceğimi düşünmüştüm ama bulamadığım için yaşadığım olayı bahsetmek istiyorum. Normalde yılda bir defa reglim uzun süreli gecikiyordu bu ayda da öyle oldu en son reglimi 1 eylülde oldum. Sonrasında reglimin geciktiğini farketmedim. O zamanlar çok hastaydım ve acile gidip iğne vuruldum. Doktor gebelik şüphesi olup olmadığını sordu hayır yok bildiğim kadarıyla dedim. İğneden sonra bir poşet dolusu ilaçlar antibiyotikler yazmıştı ben 4 gün kullandım sonra reglimin ilaçlardan kaynaklı geciktiğini düşündüm. İlacı hemen bıraktım. Karnım çok ağrıyordu sanki regl olacakmış gibi bir ağrı kasıklarda batma oluyordu. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra evde test yaptım. Silik çift çizgi çıktı. Ertesi gün bir kanama ile uyandım. Galiba regl oldum dedim. Tuhaf bir kanamaydı açık bordo renkliydi. İlk başta şüphelenmedim. Çok ağrılıydı ama ben yinede regli geç olduğun için düşündüm. Aradan 4 saat geçince bir parça düşürdüm. Kan pıhtısına çok benziyordu ama et parçasıydı. Kan rengi kırmızı ve açık bordo rengindeydi. Korkup bir an önce hastaneye gittim beta 45 çıktı. Normalde daha yüksek çıkması gerekirdi. Hamileymişim. Farketmeden bir sürü ilaç kullandım. Bazıları diyor ya ilaç içsen bile bir şey olmuyor diye insanın vücuduna göre bağışıklığına göre kişiden kişiye değişiyor. Doktor 48 saat sonra tekrar gel beta ya bakacağız dedi bende çok ağrım var bildiğiniz regl ağrısı gibi ağrım var dedim o da yapabileceğim bir şey yok dedi ve ertesi gün benim çok fazla ağrım oldu ve acile gittim. Acilde muayenede bir şey olmadığını düşük mü değil mi betaya bakmadan bilemeyiz dediler. Beta ya baktırdım ve daha da düşük bir sonuç çıktı. Doktor büyük ihtimalle düşük yaptığımı söyledi. Gerçekten zor bir süreç her hali ile sancısı ağrısı kanaması çok zor. Allah kimseye yaşatmasın. Çok fazla duygusal anlar yaşadım ve kendimi toparlamaya çalışıyorum. Gerçekten üzücü bir durum ama şuda bir gerçek döllenmeden sonra Rahime yerleşme süreci sağlıklı olmadığı içinde vücut tepki gösterip düşük yapabiliyor. Bu yüzden üzülmeyelim. Umarım her şey güzel olur. Herkesin istediği gibi mutlu yuvalarınız olur.yinede düşük kanaması ve adet kanaması farkıyla ilgili bi bilginiz var mii