Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Ben pgt yaptırmak zorundayım. Eşimin genetik problemi var. Bize mecbur ama sizin bir taşıyıcılığınız yoksa tabi karar size kalmış. Benim normal yolla hamile kalmamı da istemiyor doktorlar. Olur da kalırsam amniyo ile bakılmak zorunda. Zaten bu sebepten dolayı normal de hamile kalmadım bu zamana kadar.

evet 3 hafta oldu yeni yeni kendime gelmeye başladım. neden niçin diye sormaktan üzülmekten mahvoldum. size de çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Bu karyotip dediğiniz şey kromozomlara bakma işlemi mi? tıbbı genetik bölümünden hem benden hem eşimden inceleme için kan aldılar. benden ayrıca pıhtılaşmaya yönelik kan örneği aldılar. karyotip dediğiniz işlem bu yani değil mi?

Merhabalar beni de ekler misiniz kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim 1,5 yıllık evliyim bu ay doktora gittik tüm muayenelerim yapıldı hormonlarım gayet iyiymiş amh 2.8 geldi ayın 13 üne detaylı ultrason randevusu verildi eşimde o gün sperm testi verecek, ben evde ovulasyon testi yapıyorum bir yandan ve adetten sonra 18. Günde gördüm çatlamayı bakalım süreç devam ediyor inşallah hepimiz sağlıkla bu mübarek ayda müjdemizi alırız

O zaman haklısın mecbur yaptıracaksınız.Allah hepimize maddi manevi güç versin.İnşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız Amin.

Evet hem sizin hem de eşinizin genetiğine kromozomlarına bakıyorlar.Genetik bir hastalık olup olmadığını belirliyorlar.En başta yapılması gereken bir test aslında.Onu bilip ilerlemek en doğrusu.

Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberlerini alırız

Bence değerlendirin yarın daha koyu olabilir olursa yarın da değerlendirirsiniz
sat 18 di bittikten sonra bir gebenin günlüğü ovulasyon testine başladım 19. Gündeyim bugune kadar pek koyulaşmadı ama bugun koyulaştı :) Herhangi bir hormon sorunum yok bu ay bakıldı amh 2.8 geldi, eşim sperm testi verecek perşembe günü ve 5 gün yasaklı gündeyiz napıcam pik yaptıysa en son dün gece birliktelik oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…