• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük kaliteli embriyo ile hamile kalanlar??

Adet olmadan yaklaşık bir hafta önce lucrin denen bir ilaç başladı bana..adetin ikinci üçüncü günü yumurta büyütme ilaçları kullanmaya başladım .bu şekilde yumurtalar birbirinden farklı boyutlarda büyüyüp zamansız catlamiyor.fazla sayıda esit boyutta yumurta olması saglaniyor.catlatma iğnesi olana kadar kullandım o adet öncesi verilen igneyi
Anladım canım bende havuz yöntemi filan sandım korktum bi an

Adet olmadan yaklaşık bir hafta önce lucrin denen bir ilaç başladı bana..adetin ikinci üçüncü günü yumurta büyütme ilaçları kullanmaya başladım .bu şekilde yumurtalar birbirinden farklı boyutlarda büyüyüp zamansız catlamiyor.fazla sayıda esit boyutta yumurta olması saglaniyor.catlatma iğnesi olana kadar kullandım o adet öncesi verilen igneyi
Sizin ilk denemede mi yapıldı?2. Denemede yapıldıysa işe yaradı mı ilkine göre

Bilmiyorum ne yapacağımı kafam çok karışık.Bi diyorum aman boşver olursa olur,sonra bebekleri görünce çok istediğimi farkediyorum ama tedaviyi bir daha yaşamak istemiyorum.Aslında tedavi değil zor olan sonucunda ki yıkım zor oldu benim için.İlkinde hiç negatif birşey düşünmemiştim ama ikincide de pozitif düşünemem gibi geliyor

Bilmiyorum ne yapacağımı kafam çok karışık.Bi diyorum aman boşver olursa olur,sonra bebekleri görünce çok istediğimi farkediyorum ama tedaviyi bir daha yaşamak istemiyorum.Aslında tedavi değil zor olan sonucunda ki yıkım zor oldu benim için.İlkinde hiç negatif birşey düşünmemiştim ama ikincide de pozitif düşünemem gibi geliyor
5 aşılama 2 tup bebek tedavisi görmüş biri olarak yazıyorum.hicbir olumsuz tedavi yani ilk olumsuz tüp bebek denemem bile ilk aşılama kadar dokunmadı.ilk aşılamaya çok beklenti cok anlam yuklemistim.her olumsuz sonuç bir yıkım orası ayrı ama insan zamanla kaniksiyor.bu yolda pes etmeyen kazanıyor.ben bırakmayı hiç dusunmedim.siz de eğer maddi imkânınız el veriyorsa 2 aydan fazla ara vermeyin.
Kafa karışıklığı stres negatif düşünce bu sürecin ayrılmaz parçası.ama umut ve pozitif düşünce de var işin içinde:) ya Allah deyip başlayın.ya pozitif olursa?

Merhaba çocukoloji ne yaptığını merak ettm. Birde haber vermek istedim:) seninle 4 Ağustosta konuşmuşuz bnm son adet tarihim 22 ağustos kendiliğinden hamşle kaldım ve haftaya Cumartesi doğumum var allahım çok büyük şükürler olsun.. sen ne durumdasın
Merhaba baslikta yazilanlari okurken rastladim size.yaa okadar mutlu oldum ki dogal yolla hamile kalmak ne harika yaa.cok sevindim sdiniza Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins.darisi bizee

Kalite durumun neydi cnm?ben 5.güne ya gidio düşük, yada gtmis.suan yarın 3.gün embriyosu olucak 2 tane.biri iyi kalite biri orta kalite. Braz endişeliyim ürkütüyor...Smdiden teşekkür ederim

Back