• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük kaliteli embriyo ile hamile kalanlar??

Yaa Ne güzel inşallah bizlerde kendiliğimizden hamile kalabiliriz.Sizin de mi yumurta rezerviniz azdı.Benim ilk tedavim olumsuz sonuçlandı bir daha yaptırmak istemiyordum ama doktor her yıl daha da azalacak belki de hiç kalmayacak dedi.
Evet benimde rezervim azdı 5 aylık evliyken tüp bebeğe başladım tam 3 kere üst üste tüp bebek yaptırdım 4. Ye başlayacakken rabbim nasip etti. Sizin Amh kaçtı? Eğer allah dilerse isterse sufır olsun veriyor ama bn eğer kalamasaydım pozitifi alana kadar tüp yaptırcaktım sizede öneririm elinizden geleni yapın gerisini Allah’a bırakın rabbim nasip etsin çekilecek çile varsa çekiliyor ben çok çektim İnan’ın ama hiç isyan etmedm sabırlı olun aşlah nasip edecek inşallah

Evet benimde rezervim azdı 5 aylık evliyken tüp bebeğe başladım tam 3 kere üst üste tüp bebek yaptırdım 4. Ye başlayacakken rabbim nasip etti. Sizin Amh kaçtı? Eğer allah dilerse isterse sufır olsun veriyor ama bn eğer kalamasaydım pozitifi alana kadar tüp yaptırcaktım sizede öneririm elinizden geleni yapın gerisini Allah’a bırakın rabbim nasip etsin çekilecek çile varsa çekiliyor ben çok çektim İnan’ın ama hiç isyan etmedm sabırlı olun aşlah nasip edecek inşallah
Benim amh 1 .Negatif sonuç alınca doktorumla görüştüm fazla ara verme her geçen sene bu değer düşer Hatta hiç kalmayabilir filan dedi.Tedavi sonrasında kafamda çok fazla soru işareti oluştu.Mesela doktor Eğer tekrar yaptıracaksan adetten bir hafta önce bi iğne verecem daha çok yumurta oluşmasını sağlayacak dedi.Benim anlamadığım madem böle bir iğne neden ilk denemede vermiyorlar.Çok soğudum tedaviden tekrar o süreci yaşamak istemiyorum bilmiyorum Ne yapıcam

Bu süreçte herhangi bir kür filan denediniz mi neye dikkat ettiniz

Bu süreçte herhangi bir kür filan denediniz mi neye dikkat ettiniz
Kinezyoloji denen birşey var belli kitlerle vücudunun hangi vitaminlere ihtiyacı olduğunu buluyorlar. Yeni bir sistem ve alternatif tıp aslında doktorlar böyle şeyleri yok sayıyorlar ben bünün eğitimini almış bir doktora yaptırdım. 40 gün spnra hamile kaldım verdiği vücudundan ağır metali attırmak ve sadece vitamin kullanmak. Ama dediğim gibi bn doktora yaptırdım başkalarına güvenmeyin. Kinezyolojiyi bir araştırın isterseniz. Bunlsr hep bahane tabiki allahın dilediği zaman oluyor. Vazgeçmeyin sıkıntı çekeceğini varsa çekşyorsunuz benim gibi sonrası güzel ama. Bu arasa bnm amh sizinkinin yarısıydı 2017 aralıkta. Hiçte düşük deil vazgeçmeyin

Kinezyoloji denen birşey var belli kitlerle vücudunun hangi vitaminlere ihtiyacı olduğunu buluyorlar. Yeni bir sistem ve alternatif tıp aslında doktorlar böyle şeyleri yok sayıyorlar ben bünün eğitimini almış bir doktora yaptırdım. 40 gün spnra hamile kaldım verdiği vücudundan ağır metali attırmak ve sadece vitamin kullanmak. Ama dediğim gibi bn doktora yaptırdım başkalarına güvenmeyin. Kinezyolojiyi bir araştırın isterseniz. Bunlsr hep bahane tabiki allahın dilediği zaman oluyor. Vazgeçmeyin sıkıntı çekeceğini varsa çekşyorsunuz benim gibi sonrası güzel ama. Bu arasa bnm amh sizinkinin yarısıydı 2017 aralıkta. Hiçte düşük deil vazgeçmeyin
Ben çok inanıyorum alternatif tıpa.Çinlilerin tedavisine bakacaktım akapunktur filan ama bu sizin dediğinize de bakayım çok teşekkür ederim

merhaba hanımlar. Öncelikle şunu söyleyeyim Rabbim ol dedi mi iyi embriyo kötü embriyo yok 2. 3. 5. Gün embriyosu hiç farketmiyor. Bazen çok kaliteli denip dna hasarlı embriyolar olabilir yada tam tersi görüntü de kötü gözüken ama sağlıklı bebeğe götüren embriyoda olabilir bunların hepsini biliyorum. 6. Tedavim belkide son tedavim olacak. 2 adet grade 2a 3. Gün embriyosu transferi yapıldı ve 2. Günümü bitirmek üzereyim. Grade 2 olmasının nedeni %5 oranında fragmantasyonları olması. 8 ve 7 hücreli transfer edildi. Sağlık problemim düşük amh yüksek fsh. Şunu biliyorum Rabbim nasip etmişse hamileyim etmediyse değilim bunu biliyorum. Ben sadece düşük kaliteli demelerine ragmen hamile kalanlar var mı onları görmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Mart 29 3cu gün düşük kalite embriyo ile ikiz gebesiyim canim kalbini ferah tut rabbim ins nasip etmiştir hayırla sonuclansin ins

Benim amh 1 .Negatif sonuç alınca doktorumla görüştüm fazla ara verme her geçen sene bu değer düşer Hatta hiç kalmayabilir filan dedi.Tedavi sonrasında kafamda çok fazla soru işareti oluştu.Mesela doktor Eğer tekrar yaptıracaksan adetten bir hafta önce bi iğne verecem daha çok yumurta oluşmasını sağlayacak dedi.Benim anlamadığım madem böle bir iğne neden ilk denemede vermiyorlar.Çok soğudum tedaviden tekrar o süreci yaşamak istemiyorum bilmiyorum Ne yapıcam
Uzun protokol uygulayacak demekki

Allah razı olsun şuana kadar hicbir belirtim yok açıkçası canım sıkıldı biraz sende var mıydı
Kaçıncı gündesin benim kasik ağrısı oldu çok adet li gibiydim bide ögurme vardı migdem karşıyodu onun dışında 30 günden sonra başladı tam anlamıyla herşey bütün belirtileri yaşadım 8 ci 9 cü gun aşırı kaşık ağrısı vardı

O Ne demek nasıl oluyor
Adet olmadan yaklaşık bir hafta önce lucrin denen bir ilaç başladı bana..adetin ikinci üçüncü günü yumurta büyütme ilaçları kullanmaya başladım .bu şekilde yumurtalar birbirinden farklı boyutlarda büyüyüp zamansız catlamiyor.fazla sayıda esit boyutta yumurta olması saglaniyor.catlatma iğnesi olana kadar kullandım o adet öncesi verilen igneyi

Daha 4.günümdeyim canım hicbir belirti yok bende unutayım diyorum yok unutulmuyor
Kaçıncı gündesin benim kasik ağrısı oldu çok adet li gibiydim bide ögurme vardı migdem karşıyodu onun dışında 30 günden sonra başladı tam anlamıyla herşey bütün belirtileri yaşadım 8 ci 9 cü gun aşırı kaşık ağrısı vardı

Daha 4.günümdeyim canım hicbir belirti yok bende unutayım diyorum yok unutulmuyor
Illa insanin aklıma geliyor ama ben ilk 3 gun kaşık ağrısı oldu işlemden dolayı sonraki 3 4 gün hiç birşey hissetmedim sonra günde 2 kere adet ağrısı yokluyordu sonra gün 3 4 oldu 8 9 cu ve sonraki günler sık sık kısa kısa adet sancıları oldu migde ağrısı sırt ağrısı çok oldu hatta migde ağrısından gecelero uyuyamadim bir sure pozitifi alınca kusmalarim basladi hala devam ara ara batma yaşadım bide onun dışında şunu söyleyebilirim bazı arkadaşlarım hiç bir şey hissetmedi halada hissetmiyor benim ikiz olduğu için bu kadar ağır geçirdiğimi söylüyorlar sizin içinde rabbim en güzelini en hayirlisini versin canim bol bol dua et

Back