Düşük kaliteli embriyo ile hamile kalanlar??

kuzununannesi

Oğlum doğdu kızım abla oldu
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2013
2.927
2.520
133
merhaba hanımlar. Öncelikle şunu söyleyeyim Rabbim ol dedi mi iyi embriyo kötü embriyo yok 2. 3. 5. Gün embriyosu hiç farketmiyor. Bazen çok kaliteli denip dna hasarlı embriyolar olabilir yada tam tersi görüntü de kötü gözüken ama sağlıklı bebeğe götüren embriyoda olabilir bunların hepsini biliyorum. 6. Tedavim belkide son tedavim olacak. 2 adet grade 2a 3. Gün embriyosu transferi yapıldı ve 2. Günümü bitirmek üzereyim. Grade 2 olmasının nedeni %5 oranında fragmantasyonları olması. 8 ve 7 hücreli transfer edildi. Sağlık problemim düşük amh yüksek fsh. Şunu biliyorum Rabbim nasip etmişse hamileyim etmediyse değilim bunu biliyorum. Ben sadece düşük kaliteli demelerine ragmen hamile kalanlar var mı onları görmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Bu konuyla alakali pek bi bilgim yok ama insallah olacagina inaniyorum . Rabbim ugrastirmasin daha fazla . Neler yasadiginizi az cok tahmin edebiliyorum

kuzununannesi canım sen biliyorsun ama grubu okuyan diğer arkadaşlara yol göstemek amaçlı yazmak istedim
3.gün tutmaz denilen embriyo ile bir kızım var.
Duadan başka dayanağımız yok
ALLAH yardımcımız olsun.

Geçenlerde aradıgım konu işte buydu, bnmde sonradan gelişen bir tane donmuş 5.gün embriyom var bakalım önünüzdeki aylarda transfer olcm rabbim işallah bnmde yüzümü güldürür, anladgm kadarıyla hamilesiniz:))

Evet çok şükür oğluma kavuşmama son 1 ay

Banada dün biri 2. Biri 2-3 arası kalitede embriyo transfer edildi bu üçüncü denemem daha 1 yıllık evliyim rezerv azlığı var umudum şimdiden kırıldı
Ndn umudunz kırıldıkiii bakın burdaki herkesin kalitesi düşük ama hamile kalmışlarrr,, bn sizden çok umutluyummm güsel haberlerle gelin... cvp beklicem...

Ndn umudunz kırıldıkiii bakın burdaki herkesin kalitesi düşük ama hamile kalmışlarrr,, bn sizden çok umutluyummm güsel haberlerle gelin... cvp beklicem...
Mutlaka haber vericem buraya çok yıprandım daha evliliğe alışamadan 3. Tüp bebek beni çok yıprattı yinede rabbime şükürler olsun. Umarım bu sefer tutar. Sanırım iyi kalite kötü kalite çok fark etmiyor çünkü bir çok kişi düşük kaliteyle kaldığını yazmış. Dualarınızda unutmayın

Rabbim işallah tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün, bnde 1kaç aya 4.kez denicem rabbim isterse...
Bende ekim gibi tekrar başlayacağım sizin problem neydi? Bu öyle bir imtihanki sadece aynı kaderi paylaşan anlayabilir rabbim bizi ve bizim durumunuzdaki herkesin yüzünü güldürsün. İnşallah birlikte güzel haberler alırız benide dualarda unutmayn

Varikosel var eşimde ve morfoloji-0 ve yavaş sperm, aynen öyle bizi bizim dışımızda biri anlayamaz, bndn tavsiye, tedavi süreçlerinizi kimseyle paylaşmayın çok dha yıpratıcı oluo, bn şahsen ailem daha bilmio, eşimle kndim yoksa açıklama yapması derken daha yıpratıcı bi süreç başlıo...

Kesinlikle sana hak veriyorum ben herkesle paylaştım destek olsun diye ama sonradan iş tersine döndü her muayeneden sonra bile herkes arayıp ne oldu diye soruyordu negatifi alınca akıl verenler vs sinirlerim çok bozuk bugun adet olmayada başladım hiç iyi değilim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Problem bende olunca elimde olmadan eşime karşı kendimi suçlu hissediyorum biliyorum allahtan geldi oda Allah’ın dediği olur diyor ama bu günler geçecekmi bilmiyorum

Cnm evet bak hak veriorm şuan psikolojin durumun çok agır dönemler, ama kndini toparlamaya çalış yılma vazgeçme rabbim ol dedimi n olursa olsn oluck kimseye bkma açıklama ypmk zorunda diilsn kndini suçlama bu senin ve eşinin ikinznde yaşaması gerekiomş ndn böle oluo rabbşm herşeyşn hayırlısını nsip etsn hepimize..

Amin çok teşekkür ederim canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah beraber hamile kalabiliriz

Bnmde iki tane orta kalite embriyom var bugun dondurabiliriz belki 5. Gune gitmeyebilir dedi embriyolog tutma ihtimali nedir dedim 25 30 dedi.. uzgunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…