Ben sadece nikahla evlendim. bizde de ailelerin hevesi vardı parası yoktu. Bizde çok meraklısı olmadığımız için düğün dernek işlerini yapmadık. Eşyalı ev tutmuştum sonra y.dışına taşındık. Döndüğümüzde ev kurdum kendime. Kısa zamanda herşeyi yapmaya çalıştık, abartmışız. Çok fazla eşya var şimdi evde. Sadeleştirmeye gidiyorum fazla eşya insanı yoruyor. Bunu neden aldım dediğim çok fazla şey vardı evde. İhtiyacı olana verdim, sattım, attım çoğundan kurtuldum. Çok kalabalık misafir gelecek diye gaza gelip aldığım misafir takımını şimdi kendime kullanıyorum. Buda market alışverişi gibi galiba, planlı ilerleyip liste yapmazsanız kontrolü kaybediyorsunuz. Önümüzdeki sene tekrar y.dışına taşınacağım. Çok sade bir ev dizmek için şimdiden plan yapmaya başladım. Gideceğim ülkede en ekonomik çözüm ikea. Şimdiden kataloglara bakıp fikir edinmeye başladım. Adım adım ilerleyin, herşeyi bir kerede almaya kalkmayın. Bim, a101 gibi marketlere çok güzel züccaciye ürünleri geliyor. Takipte olun. Kasım sonu black friday indirimi oluyor. Ondan birşeyler alabilirsiniz, beyaz eşyalarda o dönemde hep kampanya oluyor. Küçük ev aletlerinde anneler günü kampanyalarını bekleyin. Ben bir kettle fiyatına çay makinesi ve blendır almıştım geçen sene. Biraz yorucu olacak ama düğüne kadar dayanın. Kolay gelsin şimdiden.