- 17 Ekim 2018
- 524
- 1.114
- 28
- Konu Sahibi Lithyumpro
-
Kesinlikle katiliyorum eve verilicek masraf bankada yatirim olunca daha mantikli geliyor bana ... ikea takimi almistim ben gunluk ve misafirlerimde onu kullanir ..haklısınız tabi ki beni yanlış anlamayın, benim annem de 40 yaşında kocasını kaybedip 4 çocukla kaldı en küçükleriyim ve yaşım 9 du.. iş yok güç yok tek bir bağ kur aylığıyla geçindik.. ama işte kenara bi 3 -5 atılsaydı keşke.. etrafı boş verin, siz mutlu olduktan sonra da anneler her türlü mutlu olur. sizi borçlarla boğuşurken görmek onları daha çok üzer.. çok fazla abartmadan küçük bir kutlama yapabilirsiniz..
Biz sincanlilar öyle diyoruz canim hic geldin mi buraya acaba.gecen sene almıştım. Sana komik gelebilir gelince o gülmeye şaşırmaya bırakırsınankaranın parisi biraz abartılı olmamış mı
8bine nerden aldınız merak ettim, kaç sene önce?
Sincani hic hic bilmiyorum ankaradayim ama nereye bakmam gerek tam olarak navigasyina ne yazip gelmeliyi magazalara bakmak icinBiz sincanlilar öyle diyoruz canim hic geldin mi buraya acaba.gecen sene almıştım. Sana komik gelebilir gelince o gülmeye şaşırmaya bırakırsın
250 300 kisi totalde belkide daha azKaç Kişilik olacak ?
Nikah yapın. Açık alanı Okan bir cafede. Hafif müzik ve yemek eşliğinde olsun.
Yine nereden baksan 15 bün TL gerek en az.250 300 kisi totalde belkide daha az
Aileler heves ediyorsa kendileri yapsınlar yav düğün çok pahalı bir şey1+1 bulsam onu tutucaktim ama oldugumuz semtte ne yazikki yok dugun isine gelincede ikimizde tek cocuguz aileler heves ediyor onlarinda icinde kalsin istemiyoruz cok kalabalik olmayan orta yollu bir dugun yapmayi dusunuyoruz
Cokk calismamiz lazİmmm cokkkkYine nereden baksan 15 bün TL gerek en az.
Bende l koltuğu kullanışsız buluyorum ama sevene saygım sonsuzyenibayindirda oturuyorum evler hem cok yeni hemde kiralari cok dusuk
tv unitesi yerine konsolunuzu alin derim gercekten cok lazim oluyor
ben 12 kisilik sette almistim ama henuz kimseye kullanamadim 4 senedir dolapta duruyor oyle kutahya posrselenin heryerde olan 6 kisilik takimlarindan 2 tane almistim mis gibi kullaniyorum
L koltuk cok kullanissiz 5 kisi gelince insanlar diz dize dip dipe oturuyor ve cok rahatsizlar onun yerine 2 kanepe alin derim
Sıncan merkez yaz gelirsin gezdikce zaten görürsünSincani hic hic bilmiyorum ankaradayim ama nereye bakmam gerek tam olarak navigasyina ne yazip gelmeliyi magazalara bakmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?