Dusuk butce ile dugun yapicam ve fikirlerinize cok cok ihtiyacim var

Bu yaz temmuz ayinda evlenmeyi dusunuyoruz ve dugunumuzu esyalarimizi herseyi kendimiz yapicaz durum boyle oluncada herseyin en ekonomik olanina elimizi uzatiyoruz 2+1 ev baktik salonumu gunluk olarak kullanicam kose takimi tv unitesi ve yemek masasi almayi dusunuyorum odanin biri bos kalsin ivir zivirlari atariz hem camasir utu odasi gibi olur bide y atak odasi aliyim diorum.kose istememin sebebi hem uygun olmasi hemde 1 2 yila kendi evimize cikarsak koseyi oturma odasina alirim die mesela misafir yemek takimi almayi dusunmuyorum orta ayar 12 kisilik yemek takimi catal bicak takimi alip hem misafire hem gundelige kullanayim diyorum mantiklimi sizce olurmu yani ve ankarada acik hhavada uygun fiyatli yer bakiyorum ay bana fikir verecek en olmadi moral verecek birilerine ihtiyacim var sanirim yani tahminimizden cok daha masrafliymis evlenmek sadece 2 gonul bbir olunca bitmiyormus is Allah yardim etsin yeni ev kuracak herkese.

benim niyetimde ucuza halletmek çünkü biz de her şeyi kendimiz yapıcaz. ben de düğün istemiyorum.

açık hava yerler bence de daha pahalıdır. belediye salonları ya da nikah salonlarının 1 saatlik kokteyl salonları oluyor. öyle bi araştırabilirsin. vedat dalokay ya da nazım hikmet sanıyorum. düğün konsepti gibi şatafatlı vs değil. ben öyle yapmayı düşünüyorum. hani bi bahçe olsa kendin ayarlasan tamam ama adı mekan olunca hele ki açık hava, yine çok çok pahalı olur benden söylemesi.

ankarada nerde oturuyorsun bilmiyorum ama gimatta favorim diye bir magaza var. mutfak eşyası, ev tekstili, plastik, hırdavat vs ne ararsan var ve uygun fiyata. ben ev alışverişini yavaş yavaş oradan alıyorum. elimde bi excel listesi var. aldıkça ekliyorum.

biz gündelik bi takım aldık 4 kişilik. 80 liraydı mesela. onu kendimiz için kullanırız. öyle 150 parça yemek takımı vs kesinlikle alma. içinde o kadar gereksiz parça var ki. tuzluk, çorbalık şu bu. 5 liraya arıca tuzluk alırsın yani ne gerek var?yine favorimde ucuza yemek takımları var. sadece yemek takımı yani öyle gereksiz parça yok. misafir için öyle 6+6 ya da 12 kişilik bi takım alırım. ama tutup karacadan filan değil dediğim gibi. gereksiz pahalı çünkü. ara ara metro markete, carfoursa'ya filan da geliyor sade yemek takımları. onları takip edebilirsin. çatal bıçak için ise öyle sandıklı olsun diye bakmıyorum. yine favroimde alıcaz sanırım fiyatı unuttum ama uygundu. misafir için yine 12 kişilik alınır. günlük kullanmak için de 6lı vs alabilirsin uygun fiyatlılardan.

ben ilk aşamada paramız kalmazsa yemek masası bile almayı düşünmüyorum açıkçası :KK70: mutfak masasında idare edilir zaten ilk aylardan kimse yemeğe gelmez.

salona vitrindir büfedir vs zaten yazmamışsın, iyi olmuş, hiç gerek yok.

tv ünitesini de adore, house line gibi ucuz yerlerden hallet bence. 200e bile güzel modeller var. üzerine çok yük binmeyeceği için ucuz yollu halletmek en mantıklısı.

ben de 2+1 bakarım. öyle hiç kimsenin oturmadığı salon yapmak çok mantıksız. ne alacaksanız salona alın. ayrıca oturma odasına şu an için gerek yok. köşe takımı ile koltuk takımı arasında fiyat olarak çok fark yok. en azından enza, tepehome, alfemoda filan böyle. öyle ekstra ucuz köşe takımı ben görmedim. yatak odaları da 10bin civarı buralarda. daha uygun mağazalar vardır ama henüz gezemedik.

bir tavsiye daha. tencere, çaydanlık vs için ise bim, a101 takip et. uygun markaların ürünleri de geliyor. mesela benim granit tencere takımı ve tava takımı bimden alınma chef marka.

yakınlarından hediye veren olursa kabul et. benim erkek arkadaşımın kuzeni çeyizinden kalma bir sürü bardak, çerezlik, kahvaltılık vs verdi. teyzesi kahvaltı takımı verdi. ablamdan bi kaç parça hediye geldi. yakınlarımız olduğu için kabul ettik yok demedik valla bu devirde.

halı konusunda tecrübem yok ama ucuza kaçma derim. bizim evde bi merinos var belki 10 yıldan fazladır, hala yumuşak. ama ucuz halının tüyleri yapışıyor vs sertleşiyor zamanla. o yüzden bunda ucuza kaçmamak en mantıklısı.

benim erkek arkadaşımın annesi nişan bohçası yapmak istedi. tamam deidk. bizden beklemiyordu ama ben de erkek arkadaşıma yapayım dedim. çelebi gross var. bi gimatta bi de istanbul yolunda. çok ucuz. ordan hallettik mesela. eğer öyle bi isteğin varsa aklında bulunsun. gidip pierre cardinden filan pijama takımı almaya gerek yok.

valla aklıma şimdilik bu kadar geliyor. merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.

1 senelik evliyim biz tayinli çalışıyoruz. O yüzden avangard büyük büyük mobilyalar almadım . Ama salonu da oturma odamıda döşedim. Salonu sadece misafir için görmeyin biz kendimiz de oturuyoruz salonda insan istiyor açıkcası olsun diye . Yemek takımı için fikir vereyim size porland dan 6 kişilik günlük takım aldım ben . Birde Karaca’dan yemek takımı . Yemek takımı olmayınca diğerleri sürekli günlük makinaya girip çıkıyor çiziliyor kırılıyor . Özel zamanlarda insan düzgün birşeyler arıyor açıkcası . İlla misafir için diye düşünme biz eşimle büyük takımdan tabaklarla da yemek yiyoruz bu da mutluluk insana . Köşe takımı için ben öyle almazdım çünkü misafir geldiğinde millet diziliyor yüz yüze düzgün bakılmıyor eğilerek konuşuyor . Sen şimdi tek oda döşeyeceksin herkes o odaya gelecek o yüzden belki zor olabilir diye düşündüm.

Canim ankaranin en ucuz yeri sincan. Yatak odası,oturma odası,salon oturma grubu,çamaşır bulaşık makinesini 8 bine almıştım. Tabi bunları sitelerde de uygun fiyata alırsın sincanda itfaiye meydanı diye yazan mağazalar var. Ayrica düğün salonlarda çok ucuz. Her yönden çok ucuz yani. Sincandakiler kızılaya felan gitmeye ihtiyaç duymaz ankaranin parisi zaten sincan. Halılarımı bile 500 e aldim toplam. 100 liraya bile hali var gayette güzel yeni olanlardan. Uygun fiyat diyorsan sincan derim. Mobilya içinde ikinci tercih siteler.

Canim ankaranin en ucuz yeri sincan. Yatak odası,oturma odası,salon oturma grubu,çamaşır bulaşık makinesini 8 bine almıştım. Tabi bunları sitelerde de uygun fiyata alırsın sincanda itfaiye meydanı diye yazan mağazalar var. Ayrica düğün salonlarda çok ucuz. Her yönden çok ucuz yani. Sincandakiler kızılaya felan gitmeye ihtiyaç duymaz ankaranin parisi zaten sincan. Halılarımı bile 500 e aldim toplam. 100 liraya bile hali var gayette güzel yeni olanlardan. Uygun fiyat diyorsan sincan derim. Mobilya içinde ikinci tercih siteler.

ankaranın parisi biraz abartılı olmamış mı :KK70:

8bine nerden aldınız merak ettim, kaç sene önce?

Bir senelik evliyim evimi ve düğünümü çok uyguna yaptım.
Bir kere asla kullanmayacağım eşyaları almadım.

Perdede anam babam usulü düz perdeler tercih ettim.
Perdeci mutlaka bol büzgülü yere değen dikiş istiyor. Asla inanma. Daha çok kumaş gideceği için daha pahalı oluyor. Olabildiğince az büzgülü yaptır. İnan daha modern ve şık duruyor. Sadece salonda ve yatak odasında fon kullandım. Sedece fon. Öyle sarayvari iğrenç tasarım değil gayet keten görünümlü. Üstelik ölümüne pazarlık yap. İnanamazsın ne kadar uyguna geldiğini.

Asla ama asla yemek masası için sandalyeye 500 lira vermedim Veremezdim. Resmen soygun. Gittim masayı bi yerden sandalyeleri de 150 liraya sandalyecide yaptırdım inanılmaz sade ve şık oldu.

Anneneleri dinleme. Evine kullanamayacağın cincikli boncuklu yatak örtüleri alma. Daha uygunu var. Karacadan falan alma asla. Çok çok pahalı. Emin ol daha azıyla daha şık görünebilir.
Yatak oda takımımı, yemek masasını, makyaj masasını vs heeeeepp marangozda yaptırdım. Neredeyse yatak parasına hepsini en güzel şekilde yaptırdım. Çok uyguna geldi.

Gelinliğimi kendim çizdim gayet de normal bir terziye diktirdim. Kiralık olarak kullandım geri verdim kına için de uygun bir kaftanı hediye olarak verdiler. Ayakkabımı asla marka ve yüksek topuk almadım.ç Gittim pull&beardan 60 liraya kalın yüksek topuk beyaz ayakkabı aldım missss....

Gelin makyajımı kendim yaptım. Saçım da fön ve normal bir topuz şeklindeydi. 30 lira gibi bişey tuttu.
Davetiyemi kendim tasarladım düz kağıt, tasarımım ve beyaz zarf üzerine de damgacıdan güzel bir damga 60 tl tuttu onu bastım. Toplan 200 liraya hallettim.

Gelin çiçeğini asla çiçekciden ya da tarasrım gelin çiçeği yapan yerlere yaptırmadım. Gittim kuru çiçek yapan yerlerden başak, dağ çayı, çiçekçiden ara beyaz çiçeği, ağaçtan zeytin dalları ve palmiye ipleriyle toplam 30 tl fiyatla inanılmaz elegant bir çiçek ve yaka çiçeği yaptım. 500 lira nere 30 lira nere...

Düğünümde hiç bir şekilde kimseyi memnun etmeye çalışmadım. Misafire hediye, nikah şekeri bilmem ne hiç bişey dağıtmadım. Düğün değil nikah yaptım. Araba süsletmedim abartı şekilde.

Organizasyon şirketi tutmadım. Düğün mekanıyla beyaz taşlar, mumlar ve beyaz ara çiçeği ile bir çalışma yapmalarını istedim. Bu kadar.

Mekanda fotografcı istemedim ama şartmış. En az ücretli olan paketi seçtim. Düğün fotoğrafcısı için en doğal, en genç ve yetenekli kişiyi buldum Ona şans verdim. Hem çok uyguna çekti hem de enfes çekti. Gençlere şans ver bu konuda. Şimdi işleri açıldı boş günü yok o kadar yükseldi çocuk Türkiye çapında.

Gelen yorumlar şunlar. Evimin çok ferah, ince düşünülmüş, tasarım ve zevkli olduğu. Benim çok elegant, su gibi, asil olduğum ve düğünün bana yakışır şekilde olduğu idi.

Binlerce liram cebimde kaldı araba aldık sonra :)
Aklıma gelenleri yazdım...Başarılar diliyorum :)
Sanirim bende oyle cogu seyi kendim yapicam esle dostla halledhalledicem gece hece yuregiyuregim sikismisti vallahi herkese trsekkur ederederim hem tek olmadigimi ggordum hemde icim ffereahladi

Kose takimi misafirleriniz cok gelmiyorsa mantikli.mutfak icin uygun fiyata setler oluyor hepsi icinde olan.dugun konusuna gelecek olursak bence guzel bi dugun yapin ilerde pisman olabilirsiniz.bizde evlenince herseyi kendimiz yaptik ne benim tarafim ne esimin tarafi tek bi igne bile almadi bize.herseyi tek basimiza yapmak zor oldu ama gonlumuzce oldu.esim sagolsun en guzel evde en guzel esyalari aldi bana.tabi simdiki aklim olsa o kadar asiriya kacmazdik :KK66:

benim niyetimde ucuza halletmek çünkü biz de her şeyi kendimiz yapıcaz. ben de düğün istemiyorum.

açık hava yerler bence de daha pahalıdır. belediye salonları ya da nikah salonlarının 1 saatlik kokteyl salonları oluyor. öyle bi araştırabilirsin. vedat dalokay ya da nazım hikmet sanıyorum. düğün konsepti gibi şatafatlı vs değil. ben öyle yapmayı düşünüyorum. hani bi bahçe olsa kendin ayarlasan tamam ama adı mekan olunca hele ki açık hava, yine çok çok pahalı olur benden söylemesi.

ankarada nerde oturuyorsun bilmiyorum ama gimatta favorim diye bir magaza var. mutfak eşyası, ev tekstili, plastik, hırdavat vs ne ararsan var ve uygun fiyata. ben ev alışverişini yavaş yavaş oradan alıyorum. elimde bi excel listesi var. aldıkça ekliyorum.

biz gündelik bi takım aldık 4 kişilik. 80 liraydı mesela. onu kendimiz için kullanırız. öyle 150 parça yemek takımı vs kesinlikle alma. içinde o kadar gereksiz parça var ki. tuzluk, çorbalık şu bu. 5 liraya arıca tuzluk alırsın yani ne gerek var?yine favorimde ucuza yemek takımları var. sadece yemek takımı yani öyle gereksiz parça yok. misafir için öyle 6+6 ya da 12 kişilik bi takım alırım. ama tutup karacadan filan değil dediğim gibi. gereksiz pahalı çünkü. ara ara metro markete, carfoursa'ya filan da geliyor sade yemek takımları. onları takip edebilirsin. çatal bıçak için ise öyle sandıklı olsun diye bakmıyorum. yine favroimde alıcaz sanırım fiyatı unuttum ama uygundu. misafir için yine 12 kişilik alınır. günlük kullanmak için de 6lı vs alabilirsin uygun fiyatlılardan.

ben ilk aşamada paramız kalmazsa yemek masası bile almayı düşünmüyorum açıkçası :KK70: mutfak masasında idare edilir zaten ilk aylardan kimse yemeğe gelmez.

salona vitrindir büfedir vs zaten yazmamışsın, iyi olmuş, hiç gerek yok.

tv ünitesini de adore, house line gibi ucuz yerlerden hallet bence. 200e bile güzel modeller var. üzerine çok yük binmeyeceği için ucuz yollu halletmek en mantıklısı.

ben de 2+1 bakarım. öyle hiç kimsenin oturmadığı salon yapmak çok mantıksız. ne alacaksanız salona alın. ayrıca oturma odasına şu an için gerek yok. köşe takımı ile koltuk takımı arasında fiyat olarak çok fark yok. en azından enza, tepehome, alfemoda filan böyle. öyle ekstra ucuz köşe takımı ben görmedim. yatak odaları da 10bin civarı buralarda. daha uygun mağazalar vardır ama henüz gezemedik.

bir tavsiye daha. tencere, çaydanlık vs için ise bim, a101 takip et. uygun markaların ürünleri de geliyor. mesela benim granit tencere takımı ve tava takımı bimden alınma chef marka.

yakınlarından hediye veren olursa kabul et. benim erkek arkadaşımın kuzeni çeyizinden kalma bir sürü bardak, çerezlik, kahvaltılık vs verdi. teyzesi kahvaltı takımı verdi. ablamdan bi kaç parça hediye geldi. yakınlarımız olduğu için kabul ettik yok demedik valla bu devirde.

halı konusunda tecrübem yok ama ucuza kaçma derim. bizim evde bi merinos var belki 10 yıldan fazladır, hala yumuşak. ama ucuz halının tüyleri yapışıyor vs sertleşiyor zamanla. o yüzden bunda ucuza kaçmamak en mantıklısı.

benim erkek arkadaşımın annesi nişan bohçası yapmak istedi. tamam deidk. bizden beklemiyordu ama ben de erkek arkadaşıma yapayım dedim. çelebi gross var. bi gimatta bi de istanbul yolunda. çok ucuz. ordan hallettik mesela. eğer öyle bi isteğin varsa aklında bulunsun. gidip pierre cardinden filan pijama takımı almaya gerek yok.

valla aklıma şimdilik bu kadar geliyor. merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.
Favorimj gecen hafta kesfettim bende bugun bi gidicez intenet foyatfoyatlarinada baktik bi alici gozle bbakicaz artik sende yeni evleneceksin galiba dugun icin dusundugun bir yer varmi hic fiyat bilgisi edindinmi.Biz gecen hafta kayas tarafinda bir yere gittik icinde birsuru mobilyaci var sitelerdeki ureticiler magaza acmis oradan bahsettigim sekilde esyayi totalde 12000 ne cikardilar uygunmu sencede ama koltuk takimi olirsa kafadan 3 bin artio ffiyar ay iletisimde kalalim kampanyalarda falan tamamlayalim eksikleksikleri

Kokteyli nikahlar var. O sekilde halledebilirsiniz. Ucreti dugunden daha uygun ve manzarasi varsa balkonda kokteyl verilebiliyor
Ankarada varmi bildiginiz boyle yerler yani dugun salonlarina bakarken kokteyli olanlarda yemekli kadar fiyat verdi. Yazin bodrumda bir dugune denk gelmistim insanlar bos bir araziyi isiklandirip susleyip masa atmislardi.masalarra meyve tabaklari cerez kurabiye ve icecek vardi cok guzel bir ortam olmustu insanlar cok eglenmisdi keske ankarada oyle bir imkanim olsa bulabilsem oyle yer

tek çocuksanız bu aileler hiç mi düşünmedi bu çocuklar bir gün evlenecek az kenara para atalım diye :110:

neyse bakın evim 3+1 tam işsizlik dönemime denk gelmişti ama tazminat ve işsizlik maaşı almıştım. aldığım paralarla yemek takımı tencere takımı çatal bıçaktır onları hallettim, gerçekten o milyarlar verdiğim misafir takımını hiç kullanmadım. 2500 tl ye bir koltuk takımı aldım perdelerime kanat aldım inan ki salon gibi de oldu, orda oturup kalkıyoruz. yatak odam gayet sıradan 3000 tl verdik sanırım.. ıvır zıvıra pek yönelmeyin zaten evde koyacak yer bulamıyoruz..
Yani elvette dusunmuslerdir belki ama yapacak imkanlari imkani olmamisdir iikimizdede sadece anne var onlarda tek basina kazindiklariyla anca bizi okutmayi basardi sanmiyorum kenarda paralari olsun hem yukde olmak istemiyoruz herkes kendini zor gecindiriyor bize kalsa direk nikah yapariz ama isde onlaonlarinda ivinde kalmasin ifak capli bir dugunde yapalim dioruz zzaten ole cok kalabalik akraba cevremizde yok

Ankarada varmi bildiginiz boyle yerler yani dugun salonlarina bakarken kokteyli olanlarda yemekli kadar fiyat verdi. Yazin bodrumda bir dugune denk gelmistim insanlar bos bir araziyi isiklandirip susleyip masa atmislardi.masalarra meyve tabaklari cerez kurabiye ve icecek vardi cok guzel bir ortam olmustu insanlar cok eglenmisdi keske ankarada oyle bir imkanim olsa bulabilsem oyle yer
Ankarayi bilemiyorum ama istanbul da katildim ben.

Konu sahibi tv unitesini vivense dekorazon evidea gibi sitelerden al 200-300e cok sik urunler var keza sehpalarinida
Yemek takimina gelince 2 tane 6 kişilik alıp 12 kisilik alabilirsin daha uygun olur servis urunlerinide onlara uygun yerlerden renklerde alirsin
Catal bicagida 2 tane 6 li alabilirsin
Aslinda sanslisin eskiye gore fiyatlar daha ucuz
karacada 12 kisilik catal bicagi 200 e kadar satıyolar yada kapanan yerler bulabilirsin bedava pioluyı fiyatlar
Davetiye gelince pasajlardaki davetiyecilere bak hepsi aynı ürünleri satıyo ama bunlar çok ıcuza satıyo
koltuğa gelince üretici bul sahibindrn letgo gibi yerlerde üretici ilanları dolu
Düğüne gelince spor klupleri restaurantlarla anlaşabilirsin salondan ucuza gelir nikahıda haftaiçi sabah yapabilirsin 70 lira sanırım sabah ücretleri akşam olunca ve hsonu 600 oluyo
Gelinliğe gelince trendyoldan bak efsane ürünler oluyo

bence de ufak çaplı da olsa bir düğün yapın içinizde kalmasın.
eşyalar içinse söylenenlere katılıyorum öyle şatafatlı yemek takımları vs almaya gerek yok kullanılmıyor doğru düzgün. uygun fiyatlı şeyler alıp kendi setinizi kendiniz yapabilirsiniz ve kesinlikle internet kampanyalarını takip edin derim. mobilyalar için de kesinlikle imalatçı bir yerden alın ve çok sıkı pazarlık yapan birini yanınızda götürün. biz inegöle yakın oturuyoruz orada bile arada tanıdık yoksa ve pazarlık yapmazsanız fiyat inanılmaz fark ediyor.
nevresim içinse kaliteli kumaş alıp imkanınız varsa diktirebilirsiniz. büyük markaların ev tekstili ürünleri çok pahalı ve asla hak etmiyor. yatak örtüsü yerine şimdilerde şık battaniyeler moda hem fiyatı daha uygun hem de daha kullanışlı bana göre onlara bakabilirsiniz. şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Konu sahibi tv unitesini vivense dekorazon evidea gibi sitelerden al 200-300e cok sik urunler var keza sehpalarinida
Yemek takimina gelince 2 tane 6 kişilik alıp 12 kisilik alabilirsin daha uygun olur servis urunlerinide onlara uygun yerlerden renklerde alirsin
Catal bicagida 2 tane 6 li alabilirsin
Aslinda sanslisin eskiye gore fiyatlar daha ucuz
karacada 12 kisilik catal bicagi 200 e kadar satıyolar yada kapanan yerler bulabilirsin bedava pioluyı fiyatlar
Davetiye gelince pasajlardaki davetiyecilere bak hepsi aynı ürünleri satıyo ama bunlar çok ıcuza satıyo
koltuğa gelince üretici bul sahibindrn letgo gibi yerlerde üretici ilanları dolu
Düğüne gelince spor klupleri restaurantlarla anlaşabilirsin salondan ucuza gelir nikahıda haftaiçi sabah yapabilirsin 70 lira sanırım sabah ücretleri akşam olunca ve hsonu 600 oluyo
Gelinliğe gelince trendyoldan bak efsane ürünler oluyo

Karaca'da inanilmaz indirimler oluyor. Ben indirimden tabak tanesi 2-3 tlye aldim, gayet de kaliteliydi.

Acik hava dugunu masrafli olur diye dusunuyorum..
Herkesin dugun hayali baska olur.. ilk önce neyi istediginize bagli uyguna getirmek icinde kalmasin hic birseyin ..

Biz esimle evlenirken sade nikah sonrasi yemekli davet verdik resturantta ve sadece gercekten 35 kisi davetliydi
Aile ve yakin cevremiz vardi
Benim istegim buydu

acik bufeyle uyguna getirdik .. sonra icecek kahve ve pasta ikrami oldu..

Sade nikah ve yemek duzenlendi fakat benim icin daha guzeli olamazdi tadi damagimda kaldi ve hic bisey icimde kalmadi diyebilirim .. cok sicak bir ortamdi. .

Ama senin isteklerin farkli olabilir neyi nasil istiyorsan onu yasa

Ikea urunleri uygun biz ordan aliyoruz
Ve kullanislida ..

1+1 deyiz sadece oturma odamizda 3 lu koltuk tv takimi var esyalarimizi yavas yavas aldik beraber.

Eve pek esya mobilya almayiz sadedir. Cunku kullanilmical kösede durucak bosuna ..yazik onca masrafa zaten her ay ufak seyler alsan yeterli olur ..

Simdiden mutluluklar

Son düzenleme:
Yani elvette dusunmuslerdir belki ama yapacak imkanlari imkani olmamisdir iikimizdede sadece anne var onlarda tek basina kazindiklariyla anca bizi okutmayi basardi sanmiyorum kenarda paralari olsun hem yukde olmak istemiyoruz herkes kendini zor gecindiriyor bize kalsa direk nikah yapariz ama isde onlaonlarinda ivinde kalmasin ifak capli bir dugunde yapalim dioruz zzaten ole cok kalabalik akraba cevremizde yok

haklısınız tabi ki beni yanlış anlamayın, benim annem de 40 yaşında kocasını kaybedip 4 çocukla kaldı en küçükleriyim ve yaşım 9 du.. iş yok güç yok tek bir bağ kur aylığıyla geçindik.. ama işte kenara bi 3 -5 atılsaydı keşke.. etrafı boş verin, siz mutlu olduktan sonra da anneler her türlü mutlu olur. sizi borçlarla boğuşurken görmek onları daha çok üzer.. çok fazla abartmadan küçük bir kutlama yapabilirsiniz..

Misafir odası yapan var mi hala :KK53:
Neyse benimde koşe takimım ufak bir tv ünitem var salonda mis gibi :KK66:
Çatal bıcak olayınada grlirsek 12 kişilik setimi kullanıyorum her zaman tabaklarımda dahil misafire ayrı set olaylarını hiç anlamiyorum ne oluyor tabaklar aşıniyor mu ben yemek yiyince :deli:
Açık havada düğün pahalı nikah yapın sonra akşamına sırf geçler eğlenmeye gidin :halay:

Sanirim bende oyle cogu seyi kendim yapicam esle dostla halledhalledicem gece hece yuregiyuregim sikismisti vallahi herkese trsekkur ederederim hem tek olmadigimi ggordum hemde icim ffereahladi
Bilindik düğün salonlarına kir bahçelerine otellere hiç bakmayın az kişiyle yapacaksanız bu cafelerin vs. açık bahçesi olan yerleri kullanabilirsiniz

X