geçen ay prolaktinim yüksek çıktı, dostinex kullanıyorum. 1 ayı geçti adet olamıyorum. işte başından itibaren güzelce tahlillere bakmadılar şimdi onu çekiyorum. tarlusolla falan oyalandım resmenİlk görüşmede ilgili gibiydi bakalım bundan sonrakilerde de böyle devam ederiz inşallah. Bu akşam arayacağız dediler bekliyorum. Yarın 10.30da gene randevum var. Siz de bebek için tedavi görüyor musunuz acaba:)
Canım benim de ilk doktorum bütün tahlillere bakacaktı güyya prolaktinime bakmamış tabi biz bilmiyorduk. Aradan on ay faln geçince başka doktora gittik o farketmişti ben de bir ay kullandım dostinex. Bıraktıktan sonraki ay kimyasal gebelik geçirdim. O kimyasaldan iki ay sonra da şuanki gebeliğim oluştu. Beni de baya oyaladılar anlayacağın. Ah bu doktorlargeçen ay prolaktinim yüksek çıktı, dostinex kullanıyorum. 1 ayı geçti adet olamıyorum. işte başından itibaren güzelce tahlillere bakmadılar şimdi onu çekiyorum. tarlusolla falan oyalandım resmen
Konuyu sessizce takip ediyordum.Kızlar yazamadım çünkü şarjım bitmişti. İşten çıkıp ancak geldim eve. Doktor aradı bhcg değerim 3800lere çıkmış. Progesteronum düşükmüş ama 7 çıkmış. Onun için progestan verdi. Yarın sabah 10.30da yine randevum var. Konuşucazçok heyecanlıyımmm. Çok güzel destek oldunuz hepiniz ayrı ayrı bana
Test fazla beklemiş gibi geldi bana.Bayagi sararmışMerhaba kızlar testi yorumlarmsnz kafam çok karışık ikinci testim bu da mı bozukEki Görüntüle 2189840
Tebrikler Hayırlı olsun rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar yazamadım çünkü şarjım bitmişti. İşten çıkıp ancak geldim eve. Doktor aradı bhcg değerim 3800lere çıkmış. Progesteronum düşükmüş ama 7 çıkmış. Onun için progestan verdi. Yarın sabah 10.30da yine randevum var. Konuşucazçok heyecanlıyımmm. Çok güzel destek oldunuz hepiniz ayrı ayrı bana çok teşekkür ederim. Celin30 HerSey_Guzel_Olucak Judy_K
İkinci çizgi görünüyor ama o sarılık neden olur bilemedimMerhaba kızlar testi yorumlarmsnz kafam çok karışık ikinci testim bu da mı bozukEki Görüntüle 2189840
Teşekkür ederim. İnşallah Her şey güzel olurKonuyu sessizce takip ediyordum.
Tebrikler.Hayirli olsun
Fun yapmıştım sabh uyanıp baktığımda böyleydi daha önce çok test yapmşlgm vardı bekletirdim ama böyle olmazdı son yaptığın iki test böyle oluyorTest fazla beklemiş gibi geldi bana.Bayagi sararmış
Amiinn inşallah size de nasip etsin. İnşallah anne olmayı isteyen bütün adaylara nasip etsinTebrikler Hayırlı olsun rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Adet söktürücü canm pkoyum adet olamadım bu ay dr yazdıİkinci çizgi görünüyor ama o sarılık neden olur bilemedimbaşka bir testiniz varsa yineleyin bence. Tarlusol ne oluyor onu da bilmiyorum bu arada
Amin inş canım inş :)Amiinn inşallah size de nasip etsin. İnşallah anne olmayı isteyen bütün adaylara nasip etsin
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar yazamadım çünkü şarjım bitmişti. İşten çıkıp ancak geldim eve. Doktor aradı bhcg değerim 3800lere çıkmış. Progesteronum düşükmüş ama 7 çıkmış. Onun için progestan verdi. Yarın sabah 10.30da yine randevum var. Konuşucazçok heyecanlıyımmm. Çok güzel destek oldunuz hepiniz ayrı ayrı bana çok teşekkür ederim. Celin30 HerSey_Guzel_Olucak Judy_K
Tebrik ederim. Çok dua ettim sana. Allah tamamına erdirsin. Çok şükürTeşekkür ederim. İnşallah Her şey güzel olur
Amin canım. Öncelikle tebrik ederim çok sevindimCanım benim de ilk doktorum bütün tahlillere bakacaktı güyya prolaktinime bakmamış tabi biz bilmiyorduk. Aradan on ay faln geçince başka doktora gittik o farketmişti ben de bir ay kullandım dostinex. Bıraktıktan sonraki ay kimyasal gebelik geçirdim. O kimyasaldan iki ay sonra da şuanki gebeliğim oluştu. Beni de baya oyaladılar anlayacağın. Ah bu doktorlarinşallah bir an önce hamiş kalırsın canım
cok sevindim degerinizin bu kadar artmasina hayirli olsunAmiinn inşallah size de nasip etsin. İnşallah anne olmayı isteyen bütün adaylara nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?