Gebeliğe Hazırlık Düşük bhcg yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
son idrar testinizden belli. kimyasal olduğunu sanmıyorum. çok güzel değerlerle burada olacaksın, bak dediydi dersin. sadece erken öğrenmişsiniz hepsi bu.. bazı doktorlara gerçekten hayret ediyorum.

son idrar testinizden belli. kimyasal olduğunu sanmıyorum. çok güzel değerlerle burada olacaksın, bak dediydi dersin. sadece erken öğrenmişsiniz hepsi bu.. bazı doktorlara gerçekten hayret ediyorum.
İnşallah haklı çıkarsınız. İnşallah :dua: şu anda doktora geldim. Bekliyorum. Muayeneden çıkınca hemen yazacağım

Yeni doktorum eski doktorun saçmalamış dedi. Nasıl hemen kimyasal gebelik demiş ikinci bi tahlili istememiş dedi. Şimdi kan verip sonuçları beklicem. İyice heyecanlandım :KK17:
ayy o an çok heyecanlı.. :KK76: bize yaz hemen sonucu
doktor çok önemli. seni anlayacak seninle ilgilenecek bir doktor bulmalısın.

Merhaba hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah heyecanla bekliyorum güzel haberinizi :) bende bazı belirtiler yaşıyorum kasıklarımda batmalar ara ara baş dönmeleri falan ama psikolojik mi diye endişeleniyorum adet düzensizliğim olduğu için korkuyorum test yapmaya görmek istemiyorum artık tek çizgi :(

Yeni doktorum eski doktorun saçmalamış dedi. Nasıl hemen kimyasal gebelik demiş ikinci bi tahlili istememiş dedi. Şimdi kan verip sonuçları beklicem. İyice heyecanlandım :KK17:
Merhabalarrrr
Bazen ikinci doktor görüşü çok iyi oluyor özellikle önemli konularda..bir karar almadan önce danışmak en iyisi.. iyiki başka doktora gitmişsiniz
hayırlı haberler gelir umarım :halay:

Back