Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güzel dileklerin desteklerin için Allah razı olsun senden. Çok dikkat ediyorum. İnşallah dediğin gibi Rabbim bana bağışlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Klomen sayesinde hamile kalan çok tanıdığım var. Umarım siz de onlar gibi bir an önce hamile kalırsınız. Adet olmamanızın sebebi ne peki bhcg baktırdınız mı
yok canım göğüslerim şiş zaten k gündür kahverengi akıntı var. 19 gün gecikti adetim. 14 gün önce Tarlusal bitti. Ben kendimi biliyorum gerek yok idrarda gebelik testine yada kanda. 3gün daha bekleyeceğim.
yok canım göğüslerim şiş zaten k gündür kahverengi akıntı var. 19 gün gecikti adetim. 14 gün önce Tarlusal bitti. Ben kendimi biliyorum gerek yok idrarda gebelik testine yada kanda. 3gün daha bekleyeceğim.
pardon 12 gün önce bitti tarlusal. geçen ayda böyle oldu.zaman geçtikçe daha dirençli hale geliyor vucudum bu konuda. ne kadar çok takarsam o kadar kötüleşiyorum. nasıl takmamalıyım onu da başaramıyorum. çocuğumun olmamıyor olma düüncesi beni öldürecek birgün.
Neyse tadınızı kaçırmak istemem. ben size çok sevindim çok dua ettim inanın. Allah tamamına erdirsin inşallah . Basakkk92