Gebeliğe Hazırlık Düşük bhcg yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk görüşmede ilgili gibiydi bakalım bundan sonrakilerde de böyle devam ederiz inşallah. Bu akşam arayacağız dediler bekliyorum. Yarın 10.30da gene randevum var. Siz de bebek için tedavi görüyor musunuz acaba:)
geçen ay prolaktinim yüksek çıktı, dostinex kullanıyorum. 1 ayı geçti adet olamıyorum. işte başından itibaren güzelce tahlillere bakmadılar şimdi onu çekiyorum. tarlusolla falan oyalandım resmen

Ne güzel ya maşallah size hanımlar okurken heyecanlandım . İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım . Rabbim izin verdikten sonra her şey mümkün ❤️

Merhaba kızlar testi yorumlarmsnz kafam çok karışık ikinci testim bu da mı bozuk :(
20180917_175316.jpg

Kızlar yazamadım çünkü şarjım bitmişti. İşten çıkıp ancak geldim eve. Doktor aradı bhcg değerim 3800lere çıkmış. Progesteronum düşükmüş ama 7 çıkmış. Onun için progestan verdi. Yarın sabah 10.30da yine randevum var. Konuşucaz :KK45:çok heyecanlıyımmm. Çok güzel destek oldunuz hepiniz ayrı ayrı bana:KK200: çok teşekkür ederim. Celin30 Celin30 HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak Judy_K Judy_K

Son düzenleme:
geçen ay prolaktinim yüksek çıktı, dostinex kullanıyorum. 1 ayı geçti adet olamıyorum. işte başından itibaren güzelce tahlillere bakmadılar şimdi onu çekiyorum. tarlusolla falan oyalandım resmen
Canım benim de ilk doktorum bütün tahlillere bakacaktı güyya prolaktinime bakmamış tabi biz bilmiyorduk. Aradan on ay faln geçince başka doktora gittik o farketmişti ben de bir ay kullandım dostinex. Bıraktıktan sonraki ay kimyasal gebelik geçirdim. O kimyasaldan iki ay sonra da şuanki gebeliğim oluştu. Beni de baya oyaladılar anlayacağın. Ah bu doktorlar :( inşallah bir an önce hamiş kalırsın canım:dua:

Kızlar yazamadım çünkü şarjım bitmişti. İşten çıkıp ancak geldim eve. Doktor aradı bhcg değerim 3800lere çıkmış. Progesteronum düşükmüş ama 7 çıkmış. Onun için progestan verdi. Yarın sabah 10.30da yine randevum var. Konuşucaz :KK45:çok heyecanlıyımmm. Çok güzel destek oldunuz hepiniz ayrı ayrı bana:KK200:
Konuyu sessizce takip ediyordum.
Tebrikler.Hayirli olsun

Kızlar yazamadım çünkü şarjım bitmişti. İşten çıkıp ancak geldim eve. Doktor aradı bhcg değerim 3800lere çıkmış. Progesteronum düşükmüş ama 7 çıkmış. Onun için progestan verdi. Yarın sabah 10.30da yine randevum var. Konuşucaz :KK45:çok heyecanlıyımmm. Çok güzel destek oldunuz hepiniz ayrı ayrı bana:KK200: çok teşekkür ederim. Celin30 Celin30 HerSey_Guzel_Olucak HerSey_Guzel_Olucak Judy_K Judy_K
Tebrikler Hayırlı olsun rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :dua::KK200:

Canım benim de ilk doktorum bütün tahlillere bakacaktı güyya prolaktinime bakmamış tabi biz bilmiyorduk. Aradan on ay faln geçince başka doktora gittik o farketmişti ben de bir ay kullandım dostinex. Bıraktıktan sonraki ay kimyasal gebelik geçirdim. O kimyasaldan iki ay sonra da şuanki gebeliğim oluştu. Beni de baya oyaladılar anlayacağın. Ah bu doktorlar :KK43: inşallah bir an önce hamiş kalırsın canım:dua:
Amin canım. Öncelikle tebrik ederim çok sevindim :dondurma: 3800 ohaaa dedim yani:halay:

Back