Gebeliğe Hazırlık Düşük bhcg yardım lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kız sen beni mi takip ediyon yazarken dedim diycek bu kız da orda burda hep benden konuşuyor diye naapiimm insanlara moral olmaya çalışıyorum

Aşırı uykum var uyuyamıyorum meraktan. Nerde bu kız acaba

ya ben neden bu kadar heyecanladım acaba burda kendim için gitmiş olsam kesin bayılırım herhalde bu kadar heyecana

ayy o an çok heyecanlı.. bize yaz hemen sonucu
doktor çok önemli. seni anlayacak seninle ilgilenecek bir doktor bulmalısın.
İlk görüşmede ilgili gibiydi bakalım bundan sonrakilerde de böyle devam ederiz inşallah. Bu akşam arayacağız dediler bekliyorum. Yarın 10.30da gene randevum var. Siz de bebek için tedavi görüyor musunuz acaba:)

Merhabalarrrr
Bazen ikinci doktor görüşü çok iyi oluyor özellikle önemli konularda..bir karar almadan önce danışmak en iyisi.. iyiki başka doktora gitmişsiniz
hayırlı haberler gelir umarım
İnşallah alıım güzel haberleri. Siz de hamilesiniz sanırım tebrik ederim. Allah kucağınıxa sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

Bence güzel bir değer çıkacak
Dr sacmalamis iki gün sonra testi tekrar istemesi gerekiyordu otur kanamani bekle demiş yok öyle birşey iki güne bir bhcg takip eder doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…