Ayyy çok heyecanlandım şimdi :) dualarım sizlerle. Güzel haberinizi bekliyorumBebişlerinizeAllah söyletti galiba. Daha ilk defa görücez bugün tek mi çift mi :) Dua edin bizim için.
Sırada bekliyoruzAyyy çok heyecanlandım şimdi :) dualarım sizlerle. Güzel haberinizi bekliyorum
Ayyy resmen sizin heyecanınızı içimde hissettim :)Sırada bekliyoruzbizde heycanlıyız
Canim kan testi yaptiracakmisin?heyecanla bekliyoruz)Ayyy resmen sizin heyecanınızı içimde hissettim :)
Sıra çok diye bekliyoruz halaAyyy resmen sizin heyecanınızı içimde hissettim :)
Saat 11.30da randevum var. Hazırlanıyorum şuanda. Ben de çok heyecanlıydım ama göğüs hassasiyetim azalmış bu gün biraz diye ümidimi yitirir gibiyimX
Canim kan testi yaptiracakmisin?heyecanla bekliyoruz)
Ayy baya beklemişsiniz canım. Ben de seninle bekliyorum burada :)Sıra çok diye bekliyoruz hala
Hala bekliyorumAyy baya beklemişsiniz canım. Ben de seninle bekliyorum burada :)
Yaaa çok üzüldüm. Yaklaşık iki saattir bekliyorsunuz. İnşallah bir an önce alırlar. Ben de geldim doktoruma bekliyorum şuandaHala bekliyorumbaşım ağrıyor hastane ağzına kadar dolu.
İnşallah haklı çıkarsınız. İnşallahson idrar testinizden belli. kimyasal olduğunu sanmıyorum. çok güzel değerlerle burada olacaksın, bak dediydi dersin. sadece erken öğrenmişsiniz hepsi bu.. bazı doktorlara gerçekten hayret ediyorum.
hadi bakalım bekliyoruz heyecanlaİnşallah haklı çıkarsınız. İnşallahşu anda doktora geldim. Bekliyorum. Muayeneden çıkınca hemen yazacağım
Yeni doktorum eski doktorun saçmalamış dedi. Nasıl hemen kimyasal gebelik demiş ikinci bi tahlili istememiş dedi. Şimdi kan verip sonuçları beklicem. İyice heyecanlandımhadi bakalım bekliyoruz heyecanla
Şu saat oldu hala bekliyoruz. Güya özel ama çok kalabalık.Yaaa çok üzüldüm. Yaklaşık iki saattir bekliyorsunuz. İnşallah bir an önce alırlar. Ben de geldim doktoruma bekliyorum şuanda
ayy o an çok heyecanlı..Yeni doktorum eski doktorun saçmalamış dedi. Nasıl hemen kimyasal gebelik demiş ikinci bi tahlili istememiş dedi. Şimdi kan verip sonuçları beklicem. İyice heyecanlandım
MerhabalarrrrYeni doktorum eski doktorun saçmalamış dedi. Nasıl hemen kimyasal gebelik demiş ikinci bi tahlili istememiş dedi. Şimdi kan verip sonuçları beklicem. İyice heyecanlandım
Tebrik ederimmGördüm keseyi karından baktı. Haftaya da inşaallah kalp sesini duyarız bebeği görürüz.
6.haftaya yeni girdikTebrik ederimm
Kaçıncı haftanızdasınız acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?