kaç çıktığını bile söylemedi ınanır mısın e nabız da da çıkmıyorgeç döllenme olabilir askim. iki günde bir test ver yükselirse vardırdoktorlar 20 altındaki değerleri çok güvenilir görmüyor
evet bazı hastaneler çıkarmıyor sonucları anlamadım. özeller yapıyor bunu özellikle. srfszleerkaç çıktığını bile söylemedi ınanır mısın e nabız da da çıkmıyor
evet bazı hastaneler çıkarmıyor sonucları anlamadım. özeller yapıyor bunu özellikle. srfszleer
İnşallah devam eder canım bunun net bi şeyini kimse söyleyemez ki. 2 günde 1 kan vermeye devam etMerhaba hanımlar. Benim son adet tarihim 8 Nisan'dı. 30 Nisan'da kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Sonra emin olmak için erken gebelik testi yaptım onda da diğerinden daha belirgin bir silik çizgi çıktı. İyice şüphelenip 1 Mayıs da kan testi yatırdım. Beta HCG 33 çıktı. Adetime daha 3 gün var. Gebelik devam eder mi. Değerler yükselir mi? Bilgisi olan yazabilir mi
İnşallah. Teşekkür ederim cevabınız içinİnşallah devam eder canım bunun net bi şeyini kimse söyleyemez ki. 2 günde 1 kan vermeye devam et
Yeni gebelik olabilir,geç döllenme olabilir. 2 günde 1 kan vererek takip etmeden bilemezsiniz. İnşallah devam eder her şey gönlünüzce olsunMerhaba hanımlar. Benim son adet tarihim 8 Nisan'dı. 30 Nisan'da kaset test yaptım silik çizgi çıktı. Sonra emin olmak için erken gebelik testi yaptım onda da diğerinden daha belirgin bir silik çizgi çıktı. İyice şüphelenip 1 Mayıs da kan testi yatırdım. Beta HCG 33 çıktı. Adetime daha 3 gün var. Gebelik devam eder mi. Değerler yükselir mi? Bilgisi olan yazabilir mi
İnşallah çok teşekkür ederimYeni gebelik olabilir,geç döllenme olabilir. 2 günde 1 kan vererek takip etmeden bilemezsiniz. İnşallah devam eder her şey gönlünüzce olsun
ıkı gün arayla8 ve 21 aynı gün mü uapıldı
O zaman değerin gayet güzel artmış inşallah gebesin canımıkı gün arayla
Son adet tarihim 8 nisan 29 nisanda beta HCG 116 çıktı 1 Mayıs'ta 301 2 Mayıs'ta 442 sizce beta değeri nasıl az mı artmış 1 gündeDeğer kaç cıktıki 5 üstü gebelik olarak kabul ediliyor 2 güne bir takip et en az %60 artarsa gebelik mevcuttur
1 gün değil 2 günde 1 olan artış önemli ama 1 günde de iyi artmış yine deSon adet tarihim 8 nisan 29 nisanda beta HCG 116 çıktı 1 Mayıs'ta 301 2 Mayıs'ta 442 sizce beta değeri nasıl az mı artmış 1 günde
Son adet tarihim 8 nisan 29 nisanda beta HCG 116 çıktı 1 Mayıs'ta 301 2 Mayıs'ta 442 sizce beta değeri nasıl az mı artmışDeğer kaç cıktıki 5 üstü gebelik olarak kabul ediliyor 2 güne bir takip et en az %60 artarsa gebelik mevcuttur
Doktor kalitesiz gebelik olabilir dedi canım baya sıkıldı biraz lekelenmem oldu durdu1 gün değil 2 günde 1 olan artış önemli ama 1 günde de iyi artmış yine de
Lekelenme başlarda olabiliyormuş umarım sağlıkla ilerlerSon adet tarihim 8 nisan 29 nisanda beta HCG 116 çıktı 1 Mayıs'ta 301 2 Mayıs'ta 442 sizce beta değeri nasıl az mı artmış
Doktor kalitesiz gebelik olabilir dedi canım baya sıkıldı biraz lekelenmem oldu durdu
İnşallah Öyle olur canımLekelenme başlarda olabiliyormuş umarım sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?