• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük belirtileri var mıdır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neslihanzerya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
50
7
86
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim sağ kasığımda korkunç ağrım var neden olabilir acaba düşük mü yapacam ya çok kuruntu yapıyorum sanki bilemedim ya ‍♀️♀️♀️♀️

İlk aylarda bu gibi ağrılar oluyor ama yine de doktora görün tehlikeye atma. inşallah biseyin yoktur sağlıcakla kucagına alırsın bebegini...

Hamileyken tek belirtim gögüs agrısı ve şişmesiydi. Ateş çıkıyodu sanki bir sabah uyandım ağrı vardı ama şişi inmiş gibiydi bir iki gün içinde iyice indi doktora gittiğimde malesef düşük dedi. Çok belirgin belirtilerin birden kesilmesi düşük belirtisi imiş. İnşallah alırsın bebişini kucagına.

Iki haftalik hamilelik oluyormu? Ilk kez duyuyorum.agri uzun suruyorsa dr a gidin.bende 5 haftalikken agri basladi 7 haftalikkende dusuk yaptim.dikkat edin

KıZlar selam hepinize en son 16 martta adet oldum şu an 5 haftalık oluyo sanırım. Hiç bi şikayetim yok ağrı sancı leke Yok ama aşırı kuruntu yapıyorum tuvaletimi bile yapamıyorum korkudan var mı aranızda bu şekilde hisseden

KıZlar selam hepinize en son 16 martta adet oldum şu an 5 haftalık oluyo sanırım. Hiç bi şikayetim yok ağrı sancı leke Yok ama aşırı kuruntu yapıyorum tuvaletimi bile yapamıyorum korkudan var mı aranızda bu şekilde hisseden
Abartiyorsun baska bisey degil .Benim 3 ay yogun kanamali gecti ama Rabbim nasip edecekse hic bir sey engel olamaz .

8. Haftada bebeğin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. Herhangi bir düşük belirtisi hissetmedim zaten rutin kontrol sırasında öğrendim en fazla 1-2 gün önce durduğunu soyledi doktor.

Back