- 11 Haziran 2017
- 50
- 7
- 86
- Konu Sahibi Neslihanzerya
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim sağ kasığımda korkunç ağrım var neden olabilir acaba düşük mü yapacam ya çok kuruntu yapıyorum sanki bilemedim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor. Ben de hamileliğimi 2.haftada öğrendim. Beta değerim 117 ydi.Nasıl yani 2 haftalık hamilelik oluyor mu ??? Sorunuzu anlamadım
Abartiyorsun baska bisey degil .Benim 3 ay yogun kanamali gecti ama Rabbim nasip edecekse hic bir sey engel olamaz .KıZlar selam hepinize en son 16 martta adet oldum şu an 5 haftalık oluyo sanırım. Hiç bi şikayetim yok ağrı sancı leke Yok ama aşırı kuruntu yapıyorum tuvaletimi bile yapamıyorum korkudan var mı aranızda bu şekilde hisseden
Ben 7 aylik hamileyim 7 aydir kasik aqrim var bildigin adet olacam gibi alistmnormal canim
![]()
Benimde 97 idi evet oluyorIki haftalik hamilelik oluyormu? Ilk kez duyuyorum.agri uzun suruyorsa dr a gidin.bende 5 haftalikken agri basladi 7 haftalikkende dusuk yaptim.dikkat edin