E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kokoshatun
Kıslar benimde simitçiklerim var -tatlicadiarzu- Ben 2 aydır korse giyiyorum.Ama bağlamalı değil, normal korse.Göğüs altında başlıyor, ve şort gibi yarıda bitiyor.Hem sıcak tutuyor, hem de sıkıyor.Gerçi wc işi olunca zor oluyor kaydirigubbakcemile3
Bir de akşamları 100 kez sağa sola hareket yapıyorum viledanın sopasıyla hihoyyyt
Bir incelme oldu evet, belim incelmeye başladı.Yaza kadar azimliyim, faydasını gördükçe daha bırakamayacaksınız inanın..Sporsuz hiçbir ilerleme kaydedemeyiz unutmayın kaydirigubbakcemile2
nası bi hareket bu sölesene cnm bende yapim :sm_cool:
Tatlım vileda sopasını alıyorsun, bi ucundan sağ elinle diğer ucundan sol elinle tutuyorsun.Sopanın tam ortası ensende olacak.
Şöyle bak üşenmedim paintte çizdim -tatlicadiarzu-
Sonra sağ tarafa bacaklarını hareket ettirmeden 50 kere eğil kalk.Aynı işlemi solada uygula.Zaten yanma hissini hissedeceksin hareketleri düzenli yaparsan.
Zerrin bunlardan bahsediyorsun galiba gamyoncuiremsu
canım ya bunların adı ne
ne diye isteyeceğiz çamaşırcılardan..
bide bu göğüs bölgesi için heralde
titaniktede vardı
canim herhangi bir camasirciya gitme seckin ve cesiti bol olanlara git ve korse de ( cunku ben fransada yasiyorum burda bile corset yani = korse diyoruz )
evet dedigin gibi titanictede var rose 'da kaydirigubbakcemile3
yok sadece gogus bolgesini toparlamior yan taraflarida toparliyor
korse giydik diyelim, üzerine düşük bel giysek bir problem olmaz artık herhalde değil mi :)