K
kokoshatun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kokoshatun
tmm cnm bakıım sağol ben çıkamadım kac gundur yrn kesın cıkıp korse felan alıcam bakalım ınş gider onlar=(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm onlardan bende bulamam buralarda ya ama onlarda zarar verirse diye korkuyorum bak cnm benimkine benzer koyuyorum benimki ilki gibi ama ikncisi daha iyi olur gibi geldi olmassa bakayım bulabılırsem ondan alayım biraz önce ölçtüm o fazlalık gibi olan yerleri 85 geldi belimde 64 bakalım belimde incelecek mi
hımm onlardan bende bulamam buralarda ya ama onlarda zarar verirse diye korkuyorum bak cnm benimkine benzer koyuyorum benimki ilki gibi ama ikncisi daha iyi olur gibi geldi olmassa bakayım bulabılırsem ondan alayım biraz önce ölçtüm o fazlalık gibi olan yerleri 85 geldi belimde 64 bakalım belimde incelecek mi
bende yürüyüş ve egzersiz yapıyorum beninde simitlerim senin gibi azelya ama korseni hiç çıkarma düşük beller nasıl mahvettiyse korsede toplar inan buna
Evet tatlım haklısın.Ayrıca bir faydası daha var..Akşama kadar korsenin içinde olduğum için yediğim yemekler azaldı.Korse karnıma basınç uyguluyor ve sıkıştırıyor, çok yemeye başladığımda daha da sıkıyor yemeyi kesiyorum kaydirigubbakcemile3
benmde fizigim pınar altug un kı gibi kilo aldıgımda yaglar direk bel bolgeme toplanıyor simit gibi oluyor .
bu korse fikri aklıma yattı gogus altına kadar olanlardan alyım bi tane de yazakadar incelicek mı bi deniyim
Arkadaslar bende eskiden giyerdim dusuk bel ama pek abartmazdim cunku ben cok SIKI giyinmezdim daima cool ve relax bol jeanleri giydigimden zararini gormedim .Bilmiyorum belki haberiniz vardir yoktur tabii reklam gibide olmasin ben reklamlarda bir kot gordum onu alcam .Kalcalari kaldiriyor karinlari duzlestiriyor yandaki simitleride unutabiliriz yani sonucta gorunusu degistiriyor daha ince gorunum yaratiyor 1 - 2 beden kucuk gosteriyor hihoyyyt