gebelik

smslsmslsmdldl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
19
3
1
25
kızlar selam sürtünme yoluyla vajina ve etrafına bosalma olmadan ve penetrasyon olmadan gebelik mümkün mü reglim daha dün bitti 6 gün gördüm başta kahverengi geldi fakat regl oldum fzla mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum

Akışına bıraktım valla hazirana kadar olmazsa aşılama veya tüp bebek denicez bu sürede iki günde bi ilişki dışında hiç bir şey yapmayacağım ovülasyon da dahil
Onu ben geçen ay denedim gün aşırı şeklinde onu da doğru bulmuyorlar. Yumurtlama zamanına kadar sperm biriksin diyolar en az 3-4 günlük sperm olsun yumurtlama zamanı da 4gün üst üste dediler ama bilmiyorum ya olmayınca olmuyor

Onu ben geçen ay denedim gün aşırı şeklinde onu da doğru bulmuyorlar. Yumurtlama zamanına kadar sperm biriksin diyolar en az 3-4 günlük sperm olsun yumurtlama zamanı da 4gün üst üste dediler ama bilmiyorum ya olmayınca olmuyor
Bak oda aklımdaydı ovülasyonla takip ederken dedim 3-4 gün olmasın yumurtlama günü olsun oda olmadı bacım oda olmadı nasip valla akışta kalalım yoksa tırlatcam

Bakayım ben bu ay öyle denicem inşallah olur sana da söylerim pes etmek yok denemeye devam
Haberleşelim canım benim yalnız değiliz 🥹
:
Konu sahibi bak bizler ve bizim gibi bir çok arkadaşımız aylarca hatta yıllarca birebir temasla ( burası önemli ) ilişkiye girmelerine rağmen gebelik elde edemedi üstelik 25 yaşında birisi bence bunuda bilmeli neyyssse Meryem ana değilsen hamile değilsin olamazsın(birebir temas olmadan)

Yav bende 5 ay denedim olmadı. Pco falan filan dedi Dr . Yumurtlama testi dahil yaptım. Gün aşırı dediler denedim. En sonunda eşimle uzak mesafelerde kaldık. 10 günlük bir süreç oldu . O dönemde benim reglim bitmişti bende kaplıcaya gittim. Sıcak su iyi gelir dediler he bir de Dr dedi bana yumurtalar sıcakta gelişir rahim sıcaksa sağlıklı yumurta olur demişti. Gittiğim yerdeki kaplıcada ciddi anlamda havuzdan çıkmadım diyebilirim fakat kafamda bebiş yoktu. Keyfine girdim yani kış mevsimi sıcak sıcak. Neyse derken benim yumurtlama haftasına denk gelen bir kavustay yaşandı kızlar. Hangi gün yumurtlama oldu bilmiyorum. Düzensiz regli de olunca hesaplayamadim. Ama şunu biliyorum ki reglimin son günü kaplicaya gittim. Reglim bitmişti. Sonraki günler akıntı sekilinde akıntım oldu ama içim temizleniyor gibi. O kavustayda hamile kalmışım. Çok uzun yazdım ama taktikler bunlardi kendiliğinden gelişti. Hiç beklemiyordum. Birincisi sıcak su ikincisi eşimle 10 gün uzak kalmamız. 3. Stressiz bir dönemdi. İzindeydim kafam rahattı. Ve hiç usumedim. Hep soba arkasında yattım çok sevdiğim için. Yani bunlari paylaşmak istedim inşallah anneliği hak ederiz. Hepimiz çok güzel anneler oluruz. Rabbim sizlere de nasib etsin bu duyguyu herkese dua ediyorum ..

Back
X