- 2 Mart 2025
- 57
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi Nickim bile yok
-
Sizce pozitif mi? 1 yıl 3 aydır deniyoruz tüp bebeğe başvurduk prosedürel işleri bekliyoruzAyyyy çok sevindim umut oldunuzne zamandır deniyorsunuz? Sağlıkla ilerlesin inş
Ooooo süper canım benim ayyy çok sevindimmmDualarım hepimizegüzel dileklerinize minnettarım bu arada sabahı bekleyemedim
Pozitif mi sence canımOoooo süper canım benim ayyy çok sevindimmmçok tebrik ederim yarına hemen kan ver
Çok teşekkür ederim darısı tüm isteyen kız kardeşlerimin başınaNet pozitif bu testler. Çok sevindim gözünüz aydınHangi takviyeleri kullanmıştınız acaba
Ayy tabiki pozitif şaşkınPozitif mi sence canım
Sabah bir tane daha yapayım mı İdrar testiAyy tabiki pozitif şaşkıngözün aydın. Ama testle kalmasın bu durum kan ver yarın sabah hayırlı haberlerini duymak isteriz
Elinde varsa tabiki yap.. sonrası da kana gidersin zaten yanlış olsa bu kadar net çıkmazdı diye düşünüyorumSabah bir tane daha yapayım mı İdrar testi
Tamam öyle yapayım yine güncellerim durumu, ay iyi ki karşılaştıkElinde varsa tabiki yap.. sonrası da kana gidersin zaten yanlış olsa bu kadar net çıkmazdı diye düşünüyorum
Yaaaa iyiki canım benimTamam öyle yapayım yine güncellerim durumu, ay iyi ki karşılaştık
Ne tatlı insanlar var burada. Umut verdiniz. O zaman ben sabah önce bir daha İdrar testi yapayım sonra da doktora gideyimYaaaa iyiki canım benimben demiştim yumurta olsun yeterki önemli olan onun kalitesi
Umudumuz hep olmalıNe tatlı insanlar var burada. Umut verdiniz. O zaman ben sabah önce bir daha İdrar testi yapayım sonra da doktora gideyim
Tamamdır, sabah haber edeceğim mutalakaUmudumuz hep olmalıevet sabah dene yine pozitif çıkacaktır sonrasindada gönül rahatlığıyla betaya baktirabilirsin yine haber ver mutlaka
Naptın canımTamamdır, sabah haber edeceğim mutalaka
Güzel haberler getirdimNaptın canım
Ooo maşallah baya da cikmis beta canım benim hayırlı olsun tebrik ederim sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahGüzel haberler getirdim
Çok teşekkür ederim sayende harekete geçtim ve bugün bu mutlu haberi aldık, ayağına taş değmesinOoo maşallah baya da cikmis beta canım benim hayırlı olsun tebrik ederim sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?