- 23 Mart 2024
- 317
- 98
- 13
- Konu Sahibi merakettiklerim123
-
Hayır, ikisi de özelde. Medikalparkta olan 1,74; yerel bir özel hastanede ise; 0,66. Kafam çok karıştı. 7 ayda bu kadar düşmesi normal mi?Test aynı merkezde mi yapıldı
Farklı merkezler olduğu için farklı çıkmıştır. Bir miktar da düşmüştür. Normal mi bilmiyorum ama görünen foliküller önemli. Benim bi yerde 0,82 bi yerde 0,64 çıkmıştı ama hep 2 3 folikül görünüyodu en fazla. Sizin durum gayet iyi. Benim fsh 10u hiç geçmedi mesela bu testlerde. Folikül az görünmese amh bakılmayacaktı belki de. 2. Tüp bebek tedavim için regl beklerken doğal hamile kaldım ven. Bir önceki ay histereskopi olmuştum sadece. Olabildiğinizce sakin olun her şey kolay ilerler. Korkulacak bir durumunuz yok.Hayır, ikisi de özelde. Medikalparkta olan 1,74; yerel bir özel hastanede ise; 0,66. Kafam çok karıştı. 7 ayda bu kadar düşmesi normal mi?
Farklı merkezler olduğu için farklı çıkmıştır. Bir miktar da düşmüştür. Normal mi bilmiyorum ama görünen foliküller önemli. Benim bi yerde 0,82 bi yerde 0,64 çıkmıştı ama hep 2 3 folikül görünüyodu en fazla. Sizin durum gayet iyi. Benim fsh 10u hiç geçmedi mesela bu testlerde. Folikül az görünmese amh bakılmayacaktı belki de. 2. Tüp bebek tedavim için regl beklerken doğal hamile kaldım ven. Bir önceki ay histereskopi olmuştum sadece. Olabildiğinizce sakin olun her şey kolay ilerler. Korkulacak bir durumunuz yok.
Rica ederim. Sadece merve diyebilirsiniz.Merve hanım çok teşekkür ederim, sizi de tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin MerveRica ederim. Sadece merve diyebilirsiniz.Benim kudurtma makinesi 2.5yaşa yaklaştı şükür.
size de nasip olsun insallah.
Bu şekilde düşebilir mi? Ben de 21 mart 2024 te amh testi verdim. Amh: 0,57 - Fsh: 14.30 çıktı. Bekarım yaş 34 doktor hemen yumurta dondurmalısın dedi. Bir kaç gündür merkez bakıyorum. Zaman kaybetmemeliyim. Bir anda bu şekilde düşer mi?Merhabalar,
03.08.2023 tarihinde bundan tam 7 ay önce AMH testi yaptırdım, sonuç 1,74 çıktı. Bu testi 15.03.24 yani tam 7 ay sonra yaptırdım; 0,66 çıktı.
Böyle bir sapma olabilir mi? Bir anda bu kadar dramatik bir şekilde düşebilir mi? Bunu deneyimlenen oldu mu?
Muayene sırasında 7-8 adet folikülümün olduğunu söyledi doktor, bu tüp bebek için yeterli mi? Tecrübeli olanlar beni aydınlatabilir mi?
FSI: 12.04
Yaş 30
Ben başka yerde daha yaptırdım. Düşermiş. Sonucum aynı.Bu şekilde düşebilir mi? Ben de 21 mart 2024 te amh testi verdim. Amh: 0,57 - Fsh: 14.30 çıktı. Bekarım yaş 34 doktor hemen yumurta dondurmalısın dedi. Bir kaç gündür merkez bakıyorum. Zaman kaybetmemeliyim. Bir anda bu şekilde düşer mi?
Bir doktor 1 yılda yarısı kadar düşer sadece demiştiMerhabalar,
03.08.2023 tarihinde bundan tam 7 ay önce AMH testi yaptırdım, sonuç 1,74 çıktı. Bu testi 15.03.24 yani tam 7 ay sonra yaptırdım; 0,66 çıktı.
Böyle bir sapma olabilir mi? Bir anda bu kadar dramatik bir şekilde düşebilir mi? Bunu deneyimlenen oldu mu?
Muayene sırasında 7-8 adet folikülümün olduğunu söyledi doktor, bu tüp bebek için yeterli mi? Tecrübeli olanlar beni aydınlatabilir mi?
FSI: 12.04
Yaş 30
Maalesef artık yediğimiz içtiğimiz sigara kullanımı her şeyi etkiliyor. Benim 7 ayda 1,08 düştü. 1,74’ten 0,66’ya. 2 farklı hastanede test yaptırdım, sonuç aynı.Bir doktor 1 yılda yarısı kadar düşer sadece demişti
Bebeğiniz olmuş, başta okurken çok olumsuzdum. O kadar mutlu oldum ki sizin için. Allah yokluklarını göstermesin.Benim amh 0.01 idi. Yüksek doz bir sürü ilaç kullanmama rağmen sadece 2 folikül oluştu ve ikiz bebeklerim var şu an. Artık menopoza da girdim zaten
İnşallah sizin de kucağınız dolsun ikizlerleBebeğiniz olmuş, başta okurken çok olumsuzdum. O kadar mutlu oldum ki sizin için. Allah yokluklarını göstermesin.
Amin inşallah. Yasım 31 sanırım ilk seferde tek bebek koyacaklarİnşallah sizin de kucağınız dolsun ikizlerle
Bana iki tane koydular ilk seferdeAmin inşallah. Yasım 31 sanırım ilk seferde tek bebek koyacaklar
35 yaş altı mıydınız yaptırdığınızda? Sanki 35 yaş altı için tek bebek diye okudum.Bana iki tane koydular ilk seferde
Sağlıcakla büyütün. Doğumdan ne kadar süre sonra menapoza girdiniz acaba ? 003 amh benimde hemen girecem diye korkuyorum tüp bebeğe başvurdum ama doktor yumurtaların coj düzensiz dedi 3 ay kontrol edecekmiş korkuyorum da bi yandan yumurtalar gidecek ve menapoza da girerim diye yaşım 32 yeni girdim. Ultrasonda 2 tane sağda 1 tane solda yumurta 1 tane de solda kist olmak üzere olan toplam 4 yumurta göründüBenim amh 0.01 idi. Yüksek doz bir sürü ilaç kullanmama rağmen sadece 2 folikül oluştu ve ikiz bebeklerim var şu an. Artık menopoza da girdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?