Benim Ocak 2022 de amh 0.8 di ve doktor 5 yumurta gördü, yumurtan amh ından kötü dedi 5-6 doktor gezdim hepsi tüp bebek dedi, hiç denemeden doktora gitmiştim ben doktordan 6 ay süre istedim 6 çok 3 ay max veriyorum gel tüp bebeğe başla dedi, tüp bebeğe başlamayı düşünürken araya bişeyler girdi yaklaşık bi 5-6 ay sonra oğluma doğal yoldan hamile kaldım, şimdi 1 yaşın da Allah bağışlasın, ilki nasip heralde ikinci olmaz o zor olur dedim korunmaya dikkat etmedim şimdi 2. Ye daha bebeğim 9 aylıkken aldım haberi,hamileyim 3 ay bitti, amh konularını görünce yazmadan edemiyorum herkesin gidişatı durumu farklı ama benim görüşüm doktorlar çok panikletiyor yumurta pat diye biten bişe değil sanki yarın menepoza gireceğim sanıyor insan,en az 1 yıl düzenli denemek lazım , amh doğurganlığın göstergesi değil , şuan 30 yaşındayım bu arada tabi yaş adet düzeni vs. etkilidir ama özetle asla olmaz diye düşünmeyin çok düşük amh evet daha zor ama 0.8 civarı değerlerle normal yoldan da gebelik oluyor, inşallah isteyenler tez zamanda çabasız tedavisiz kavuşur